- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Антифен тема: Justin Bieber
просто трябва да има! Правя добро на twilightgirl и други подобни фенки... като изрично им забранявам да пишат тука, тъй както ни забраниха да пишем в нейната фен тема... айде хейтвайте, ДГЕ!
аве т'ва лайно не заслужава тази тема.. не заслужава никаква тема![]()
чувствам се кух като празна кофичка от кисело мляко.. шанс
Все едно ми е за него. Не мисля, че се отличава с кой знае какъв талант, за да му се обръща внимание... я ми напомнете той как стана известен?
моето мнение е такова - и ТХ си имаха милионите фенки, ама замряха.. ония братя и те си имаха милиони фенки, ама замряха... майли сайръс (умишлено е) и тя си имаше милиони фенки и фенове... всичко е на вълни.. нещо като девиза на класа ми - "всяко чудо за 3 дни"... не намирам какво му е уникалното.. ами да - всеки човек си е уникален и си има уникална история...
много сте вживени нещо..
адскиПървоначално написано от Nakadah
напрао ако го видим по улиците, ше го пребием и ше му вземем любимата шапка! И ше има Go cry, emo kid!
Justin Bieber Fever![]()
Не е от типичните пародии на видеоклипове на разна "звезда",затова ми харесва видеото![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
За първи път чувам за тва животно. Кво толкова го боготворят?
Ако искаш да построиш кораб,
не започвай да караш хората да събират дъски,
да разпределяш работата и да даваш заповеди.
Вместо това ги научи да копнеят за огромното и безкрайно море...
Ужасен е.. Много ме дразни..![]()
I hate it when Brad Pitt calls me when I'm in bed with Johnny Depp...
Poor Brad! But it's over! I'm with Johnny! ♥
-----
Johnny Depp
като му видя клипа и ме избива на агресия....
we are rockstars.
Ха ха ха, я наистина защо?Първоначално написано от Behemoth
ПП - Тоя не заслужава анти-фен тема. Съгласен с Raybeez също.
ППП - Tempest Ама после ще трябва да има клип как са му откраднали шапката! Така че аз правя клипа, а ти крадеш.
http://www.youtube.com/watch?v=2Z-bT...eature=related
Само ще ви кажа че тоя кавър е мн. по - як от оригинала (: .
Практически това за мен не е нито заяждане нито пароди. Но всеки със мнението си. Ще продължа да пиша тука.Първоначално написано от Raybeez
Аз не намирам разлики. Вие?Първоначално написано от tWiLigHtgIrL
Мамин син..Какво ли ще прави без любимата си шапка?!![]()
Защо да мязаПървоначално написано от Hristova
. Той се е такъв.
Тая пародия е мега яка. Винаги се смея на нея.Първоначално написано от Metal
![]()
Изобщо не го знам кой е...
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Най-накрая някой нормален тип да пусне тема за тоя малък и жалък педераст! Какво да кажа за него? Първо, като си помисля, че се прави на черен ми става зле...После като си помисля, че устата му е колкото Ла Манша ми става още по-зле....И най-накрая като си помисля, че е девствен ми става ама толкова зле, че чак се насирам..![]()