- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Антифен тема: Justin Bieber
Честит празник на великия Justin Beaver .. бих искала да ни се усмихне с една бобърска усмивка,за да запомним днешния ден!![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
или по една кола ДербиПървоначално написано от Tempest
![]()
![]()
А междодругото,нещо интересно - тука пишат около 4 човека,а във фен темата пишат макс 1-2 фенове и около 10 антиМалко е тъпо,ама...
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Мен вече ми се усмихна..БУХАХ да ви е яд..и Селенаскай също..ХУАХА!! Завиждайти!![]()
ах тя елито каква сладка усмивка имаПървоначално написано от LoveLetter
Отдавна не се е вясвала.Сигурно има много ангажименти,нали ще става актриса![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Преди малко се обадих и ми каза, че сега раздава автографи на верните си почитатели. Имате много поздрави и ви праща много целувки.![]()
Първоначално написано от December
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Леле хора.. ще ме съсипете уеееейй
![]()
![]()
От къде ги намирате тез` картинки..
![]()
Първоначално написано от LoveLetter
урааа.. тъкмо се разтревожих![]()
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
Ако имах друга снимка на Елито щеше да е по-готина снимката.. аз и фотошоп нямам. Наложи се да му изрежа фейса на Бобърчо![]()
Не са ли "сладко" семейство ?!![]()
![]()
![]()
Аз ли ще те убия бе.Само като видях това - огромна доза смях,смяхПървоначално написано от elito0o0o0
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ето я и нашата булка във сватбеният ден със булото![]()
![]()
А сега,може да целунете булката
![]()
![]()
П.П. темата се напълни със снимки на гуцита![]()
![]()
Благодаря ти много..Нямах тези снимки на Селенаскай в колекцията си..
![]()
![]()
кажи, че се е*аваш, моля те!! И двете не мога да ги търпя!Първоначално написано от Neutral
![]()
![]()
![]()
![]()
Уххх
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I lol'dПървоначално написано от Tempest
![]()
Way, way down inside, I'm gonna give you my love, I'm gonna give you every inch of my love,
Gonna give you my love.
http://www.last.fm/user/iommi55
Т`ва пред олтара![]()
Такава "фенка" съм им и на двЕТЕ,че чак поръчах да направят играчки с техния облик
ССлядурАНКИ
![]()
![]()
Първоначално написано от ElectricFuneral
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе всичко зависи от гледната точка....явно. Ама не знам колко спирт ще ми трябва, за да го възприема тва като само момче или момиче..
"I have seen the universe yawning, Where the black planets roll without aim - Where they roll in their horror unheeded, Without knowledge or luster or name."
аее еееей, освинихте ми темата! Буквално! Да говорим за Бимбо, не за други подобни женомъже![]()
Ами той Джъстин е толкова банален и еднакъв.Какво можем да кажем за него...Първоначално написано от Tempest
А ние пак за него говорим!За него и за бъдещата му булка![]()
Е тва ми е любимата тема само че онези от др тема имат 74стр а са 3 дайте да ги изпреварим ко ше каете![]()
Оффф това е банално вече.Давайте нещо ново,свежо,интересноПървоначално написано от Risen55
![]()