.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Почистване на лице при козметик.

Такаа.. здравейте на всички.
    Интересува ме някой ходил ли е при козметик за почистване на лице ?
    Напоследък ми излязоха пъпки, не са много, но по принцип лицето ми си е чисто и сега изведнъж започнаха да ми излизат някакви гадни пъпки и кожата ми стана на места мазна, а на други суха.
    Има ли ефект и заслужава ли си ?
    Знам, че е около 25лв.
    Чакам мнения ?

Повече от фен Аватара на s3nsual
    Град
    Монтана / Враца
    Аз съм ходила няколко пъти . Има ефект , но трябва да се ходи редовно - на всеки 3-4 месеца.
    И да знаеш , че 1-2 дни след почистването , кожата ще ти щипе и ще бъде малко зачервена . После обаче се оправя и виждаш , че наистина има ефект
    Memento mei, memini tui!

Аз ходя 2пъти месечно да ми почиства лицето и има ефект. До сега съм нямала пъпчици и черни точки, кожата си ми е еластична. Ходи минимум 1 път в месеца и няма да имаш такива проблеми, ако не е по възможностите ти попитай козметика какви продукти използва и си ги ползвай в къщи.
    ★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
    ♥LIL WAYNE♥

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    сензуъл 3-4 месеца?
    голям интервал е това-2 пъти месечно или най-много на 2 месеца.
    Не е страшно,нито скъпо.Иии ако е кадърна козметичка,няма да щипе нищо а ще е само зачервено-ОБЕЩАВАМ ТИ
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Повече от фен Аватара на s3nsual
    Град
    Монтана / Враца
    britzy , права си . По-често трябва да се ходи , ама мене ме е ударила кризата
    Memento mei, memini tui!

и аз да попитам понеже имам много черни точки чрез какъв метод ги премахват .със стискане ли
    Aз съм това което съм...

Град
    Цитирай Първоначално написано от kykona
    и аз да попитам понеже имам много черни точки чрез какъв метод ги премахват .със стискане ли
    И мене ме е ударилаа...
    значи за черни точки аз си затварям очите докато ми ги маха ,ноо с едно желязно такова ги стиска може би,мноо боли ама има смисъл от тая болка

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Само веднъж съм ходила и повече никога няма да се подложа на това.

Изстискаха ми цялото лице и след това бях като гъз Червена и с много рани. Ужас!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Ходи 2 пъти в месеца.Когато ходиш гледаи да е ПЕТЪК за да може събота и неделя да ти се възтонови кожата защото ще си почервеняла.Е,вярно че няма да можеш събота или неделя да излезнеш но може да поканиш някоя приятелка. Аз така правя.

Град
    при мама
    Преди месец някъде отидох за пръв път и съм много доволна.
    Има голям ефект.
    Един път в месеца да отидеш е достатъчно.
    Зачервяването е малко кофти и може отначало да се оплашиш,но е нормално.
    ;]

Град
    хах зачервяването не е толкова брутале-четвъртък бях отишла и петък събота неделя tip-top-toe навън кафета а у

Също има и почистване с ултразвук, който се препоръчва като за начало. Обаче, ако са ти дълбоки пъпките направо със стискане през марля.
    ★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
    ♥LIL WAYNE♥

Как така с ултра звук?

Аз ходя всеки месец,но от стискането ми се появиха дупчици и спрях да ходя за малко,взех си гарниер пюр 3в1 и има почти същия ефект като след козметик.
    Form is temporary, Glory is forever / Формата е моментна, а класата - вечна. (=

Цитирай Първоначално написано от ParisSlava
    Как така с ултра звук?
    Ултразвуковия пилинг действа в дълбочина, отстранява мъртвите клетки и комедони – кожата се регенерира, освежава и омекотява. Той ни дава възможност за по-дълбоко почистване, без зачервявания и белези.
    Дори и най-чувствителната кожа се повлиява невероятно от ултразвука. Има ли нещо по – успокояващо от усещането за чиста кожа, която диша свободно. - Професионално описание от интернет, ако ти го бях обяснила аз щях да те объркам.
    ♥LIL WAYNE♥

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от alex4et0y
    Цитирай Първоначално написано от ParisSlava
    Как така с ултра звук?
    Ултразвуковия пилинг действа в дълбочина, отстранява мъртвите клетки и комедони – кожата се регенерира, освежава и омекотява. Той ни дава възможност за по-дълбоко почистване, без зачервявания и белези.
    Дори и най-чувствителната кожа се повлиява невероятно от ултразвука. Има ли нещо по – успокояващо от усещането за чиста кожа, която диша свободно. - Професионално описание от интернет, ако ти го бях обяснила аз щях да те объркам.
    +, преди около 2 месеца ми почистваха черните точки с ултразвук и имаше ОГРОМЕН ефект. Дори и сега имам много по-малко черни точки.

Голям фен Аватара на Sunshin3
    Как варират цените при почистването с ултразвук? Същите ли са или по-високи?

Цитирай Първоначално написано от Sunshin3
    Между 20-30лева, но си заслужават.
    ♥LIL WAYNE♥

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    ефект никъв .. ходиш нямаш спираш да ходиш и пак излизат ;]

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Sunshin3
    На мен ми взе 22 лв, но ми почисти кожата не само с ултразвук, слага ми маски и разни други неща... По принцип ако ходиш примерно в месеца 2 пъти, след около 4 процедури черните точки изчезват напълно. Но аз реших, че 1 процедура ми е достатъчна.

мм,аз ходя,има ефект,но наистина след това ти е доста разранена кожата...на мен ми взимат 35 лв-парна баня,почистване с марля,после едно такова като ток,което малко щипе,две маски и така...около 2 часа ми отема обаче трябва да се ходи редовно
    Don't grumble-ther's awlays tomorrow!

My age is a mystery...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си