- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Почистване на лице при козметик.
Такаа.. здравейте на всички.
Интересува ме някой ходил ли е при козметик за почистване на лице ?
Напоследък ми излязоха пъпки, не са много, но по принцип лицето ми си е чисто и сега изведнъж започнаха да ми излизат някакви гадни пъпки и кожата ми стана на места мазна, а на други суха.![]()
Има ли ефект и заслужава ли си ?
Знам, че е около 25лв.
Чакам мнения ?![]()
Аз съм ходила няколко пъти . Има ефект , но трябва да се ходи редовно - на всеки 3-4 месеца.
И да знаеш , че 1-2 дни след почистването , кожата ще ти щипе и ще бъде малко зачервена . После обаче се оправя и виждаш , че наистина има ефект![]()
Memento mei, memini tui!
Аз ходя 2пъти месечно да ми почиства лицето и има ефект. До сега съм нямала пъпчици и черни точки, кожата си ми е еластична. Ходи минимум 1 път в месеца и няма да имаш такива проблеми, ако не е по възможностите ти попитай козметика какви продукти използва и си ги ползвай в къщи.![]()
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
сензуъл 3-4 месеца?![]()
![]()
![]()
голям интервал е това-2 пъти месечно или най-много на 2 месеца.
Не е страшно,нито скъпо.Иии ако е кадърна козметичка,няма да щипе нищо а ще е само зачервено-ОБЕЩАВАМ ТИ![]()
![]()
![]()
![]()
britzy , права си . По-често трябва да се ходи , ама мене ме е ударила кризата![]()
Memento mei, memini tui!
и аз да попитам понеже имам много черни точки чрез какъв метод ги премахват .със стискане ли![]()
Aз съм това което съм...
И мене ме е ударилаа...Първоначално написано от kykona
![]()
![]()
![]()
![]()
значи за черни точки аз си затварям очите докато ми ги маха,ноо с едно желязно такова ги стиска може би,мноо боли ама има смисъл от тая болка
![]()
![]()
Само веднъж съм ходила и повече никога няма да се подложа на това.
Изстискаха ми цялото лице и след това бях като гъзЧервена и с много рани. Ужас!
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Ходи 2 пъти в месеца.Когато ходиш гледаи да е ПЕТЪК за да може събота и неделя да ти се възтонови кожата защото ще си почервеняла.Е,вярно че няма да можеш събота или неделя да излезнеш но може да поканиш някоя приятелка.Аз така правя.
Преди месец някъде отидох за пръв път и съм много доволна.
Има голям ефект.
Един път в месеца да отидеш е достатъчно.
Зачервяването е малко кофти и може отначало да се оплашиш,но е нормално.
;]
хах зачервяването не е толкова брутале-четвъртък бях отишла и петък събота неделя tip-top-toeнавън кафета а у
![]()
Също има и почистване с ултразвук, който се препоръчва като за начало.Обаче, ако са ти дълбоки пъпките направо със стискане през марля.
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
Как така с ултра звук?
Аз ходя всеки месец,но от стискането ми се появиха дупчици и спрях да ходя за малко,взех си гарниер пюр 3в1 и има почти същия ефект като след козметик.
Form is temporary, Glory is forever / Формата е моментна, а класата - вечна. (=
Ултразвуковия пилинг действа в дълбочина, отстранява мъртвите клетки и комедони – кожата се регенерира, освежава и омекотява. Той ни дава възможност за по-дълбоко почистване, без зачервявания и белези.Първоначално написано от ParisSlava
Дори и най-чувствителната кожа се повлиява невероятно от ултразвука. Има ли нещо по – успокояващо от усещането за чиста кожа, която диша свободно. - Професионално описание от интернет, ако ти го бях обяснила аз щях да те объркам.![]()
![]()
♥LIL WAYNE♥
+, преди около 2 месеца ми почистваха черните точки с ултразвук и имаше ОГРОМЕН ефект. Дори и сега имам много по-малко черни точки.Първоначално написано от alex4et0y
![]()
Как варират цените при почистването с ултразвук? Същите ли са или по-високи?
Между 20-30лева, но си заслужават.Първоначално написано от Sunshin3
![]()
♥LIL WAYNE♥
ефект никъв .. ходиш нямаш спираш да ходиш и пак излизат;]
![]()
мм,аз ходя,има ефект,но наистина след това ти е доста разранена кожата...на мен ми взимат 35 лв-парна баня,почистване с марля,после едно такова като ток,което малко щипе,две маски и така...около 2 часа ми отемаобаче трябва да се ходи редовно
Don't grumble-ther's awlays tomorrow!
My age is a mystery...