- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да го заговоря по skype
ацки много си харесвам едно момче .... ама е с 5 години по голям от мене а аз сам на 13 .... ся му вэех skype ама нэ как да му покажа че не ми е беэраэличен... ако някой има идея ... кажете плс ...кво точно да му кажа... а и един фр ми каэа 4е може да стане нещо между нас![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ау, и какво ще правим сега! Имаме му скайпа, а не знаем как да го заговорим! драма, дами и господа, драма! трагедията на живота ти! не можеш да го заговориш по скайп, пък според приятелите ти сте един за друг. еех...
Какъв е смисъла от този скайп ? Как ще му покажеш по скайп, че не ти е безразличен, я не се излагай и го заговори face to face.Ама има и вероятност да не те отрази особено много, все пак си на 13, а той на 18.Вълнуват ви съвсем различни неща, освен ако не си някое малко отворено момиченце, но щом пускаш тема с въпроса как да го заговориш и то по скайп, едва ли си такава.Единственото, което мога да те посъветвам е да отидеш при него, но не съм сигурна, че ще имаш успех.
Не се занимавай на 18 е. Няма да те вземе на сериозно. Нормално е с около две години по-голям на твоята възраст. Не се цели много на високо да не паднеш лошо.Първоначално написано от malkataver4e
Temet Nosce
벨야카
+1Първоначално написано от umri
![]()
Да, разликата е доста. За съжаление нищо не може да се направи. Отрежи си вените и това е![]()
Do you know what is loneliness, among so much people?
Очакваме тема от теб след като се запознаете..."..иска секс,обичам го,но не съм готова..кво да прая"![]()
13 годишно дете, с 18 годишен полу-мъжЛелеееее
![]()
![]()
Радо![]()
![]()
Skype love power![]()
![]()
П.Т.
Скайп пък кво ще ти помогне? Друго си е очи в очи ..![]()
И според мен разликата е голяма..
Тебе те вълнуват коренно различни неща..Ти си малка,а той вече е пораснал и знае какво иска..Най-добре е да го забравиш..Или да го приемеш като "приятел-батко"![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Няма да се получи нищо между вас, приятелят/ката ти те е излъгал/а.
По-добре не се занимавай, защото рано или късно, ти ще страдаш от това увлечение.
Търси си някой на твоите години или 1-2 години по-голям.
И спря да се върти за миг земята..
авее ти вече си се лашкала,търсиш съвети за малоумни работи.пффф как -ееем с клавиатурата как
ти си на 13!?!?! Забога защо?Имаш ця живот пред теб, не бързай!
И не го заговаряй по скайп а направо на живо!
Къде си тръгнала? Ай отивай да играеш с наборите на нещо...Първоначално написано от malkataver4e
Т'ва интернета и телевизията с тези простотии, които има в тях вярно вредят на малките...
мене ако някоя 5 години по малка ме заговори ще следва този отговори:
-съжалявам, но сте объркали мястото, това не е детската градина, и не не знам къде е !
Ще ми звучи по логично, ако незнаеш как да го заговориш на живо.. и ако той е на 27 а ти на 22 примерно.. ама 13 и 18..![]()
[b][color=black]Espa
Щом не знаеш какво да пишеш по скайп къде си тръгнала да се занимаваш с него ..![]()
Уф,всички се държат като бебета...Защо не му кажеш,че си объркала скайпа например,а после да го заговориш:фен ли е на футбола,кой отбор му е любим и така нататък.Може да разучиш от приятели тези въпроси,да разгледаш отбора (история,снимки) и по скайп да го попиташ директно дали въпросите.Но това е само идея.
Ех, вече и по скайп е трудно да се говори. Абе я си гледай куклите, щото нямаш АБСОЛЮТНО!!! никакъв шанс. "Ацки" си зле.Първоначално написано от malkataver4e
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
упиии,малки дечица с недоразвит акъл и куп бушуващи хормони...радвам ви се просто...
а бтв език нямаш ли си или крака та да отидеш при него и да го заговориш лично..да не споменавам факта,че всичко е обречено-а освен секса..щото ако един 18 годишен се захваща с 13 годишна има няколко варианта
1 няма акъл да дружи с хора на неговавъзраст и по-специално момичета,затова се задоволява с малки и по-забавени в развитието си деца
2много е загоряли никоя не му пуска,ама все пак еее на зор човека и ще оправи всичко живо дет види-дет се вика и на животни ще налети
3педофил е и се кефи да престъпва закона![]()
а, и тоя твоя приятел дет ти е казал,че щяло да стане нещо между вас е медиум,братче....ние всички знаем,че ще стане ,но няма определено да е връзка или любов![]()
hi asl pls![]()
Ох, мале... отчайвам се. Абе ти баща нямаш ли да ти тегли един здрав пердах, та да слезеш малко на земята. Пък ако вземеш да наблегнеш и на уроците малко - пак добре ще е!
Ако искаш да построиш кораб,
не започвай да караш хората да събират дъски,
да разпределяш работата и да даваш заповеди.
Вместо това ги научи да копнеят за огромното и безкрайно море...
личи, че си на 13 ..Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
а и ти на 13 той на 18 струва ми се малко невъзможно да се получи нещо !?!