- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да я целуна???
Ами на 13 сам и в понеделник ще предложа на едно момиче и искам да я целуна(знам как да се целувам) но нз как да почна? дали отначало само по устните или как? според мен сичко ще стане от самосебе си но се пак савети?
по-добре почакай няколко години![]()
знаеш да се целуваш ама незнаеш как да почнеш... пълен луд майна
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Почни от челото, през петата и чак тогава по устата![]()
Първоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
твоето е от главата за петите браточ![]()
Той: Здравеееей! Как сиииии!? (Не...без този тон,защото ще е много скован)
Тя: Еми добре! Ти кво правиш?! *мазна усмивка*
Той: Аабе чудех се... *мазна усмивка* такова...искаш ли да ...ми такова бе...да ходим...а а А?! *мазна усмивка* *приближава се леко към нея,от което следват два варианта*
1. Тя: Ми дааа! *гуш* *цун*
2. Тя: харесва го,но понеже е малко ...много мъничко над "Искаш ли да сме гадженца" го отрязва и му се смее в лицето с Хаха нали се бъзикаш? *хили се*
^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
значи
първо не бързай с целувката по лесно ще ти е еко изчакаш няколко дни например 1/2 но това ти го прецени и само ако ти приеме защото ще е тъпо тя да ти откаже а ти да я целунеш
живей,дивей и вси4ко ще е окей
Споко, всичко ще си дойде от самосебе си така, че не се притеснявай![]()
какwотo i да стаwа знай че момiчето от тwоето мiнало ще те пазi wечно w сърцето сi [!]
Използвай устата момко,използвай устата.
От ушите почни, тръгни после към краката и се върни по устата ^^
Приближаваш се и й мацваш една мазна целувка по бузатаПървоначално написано от Team
Рано ви е за друго.
Брях,брях
Евала ShtrudeL!Само забрави да споменеш,че ще е червен като домат и смеха ще е по-голям!
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Zarity
![]()
![]()
Абе тук само 13 годишни ли пишат![]()
Ии като можеш да се целуваш как така питаш как да започнеш![]()
Тъй като днес съм миличка ще ти дам съвет. На 13 си може да почнете с обиковени целувки. НЕ прави грешката да си завреш езика директно в гърлото й. Попринцип 1-2 целувчици ии тогава прави к`вот ще правиш с езика си(поне аз съм свикнала така ;д)
Right or wrong,
I can't hold onto the fear
that I'm lost without you
If I can't feel, I'm not mine
I'm not real
Първоначално написано от bobito_th
Мс за савета![]()
ако я харесваш много я целуни вместода и предлагаш .. мисля че ще разбере а ако тя е по срамежлива и ще те отблъсне .. изчакай всичко да си стане от самосебе си .. ако аз бях на твое място бих я целунала![]()