.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...

Натопиха ме...

Значи историята е там, че ме натопиха.. Вчера един мой "приятел" казал на охраната в дискотеката, че съм искал да не пуска там тия дето се събираме Тоест само мене а тях - не.. ее и те сега са ми много ядосани ... Но аз не съм казал на охраната така.. :X ии направо нз кфо да прая този досега го мислех за "приятел", но явно съм грешил.. пфф напрао нз ко ше го прая тоз изрод...

Просто исках да споделя с някой.. Ако някой може да помогне - примерно да ми даде примери как да си го върна тъпкано и etc...

\БЛАГОДАРЯ, ЧЕ ИЗЧЕТОХТЕ ОЩЕ ЕДНА ОТ МОИТЕ ПРОСТОТИЙ/
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България

Мега фен Аватара на L0ST
    Аз я имам тази дарба да мога да връщам тъпкано, в пъти повече на тези които се заяждат с мен , но ти...щом питаш тука явно не можеш . Трябва да знаеш слабостите на човека - примерно някоя госпожа, с която не се разбират и го натопяваш пред нея, с някое момче, с което не са приятели (или ще по-лошо - са приятели) го натопяваш за нещо гадно и т.н., не мога да ти обяснявам. Във всеки случай бой няма да помогне кой знае колко, понеже препдоалгам, че много народ ще ти препоръча да ги набиеш.
    Lexynnka

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Боя не е правилно решение,по-скоро ще влоши нещата а както каза L0ST..за да му го върнеш тъпкано,трябва да му знаеш слабите места.

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    ми не се опитвай да му отмъщаваш - на тъп човек като него просто спираш всякакви разговори и тва е..

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Убий ги!
    FUCK-тически не ме интересувате..

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Е па .. .признай си, че не си виновен.

I'm inlove with a criminal...

Супер фен Аватара на diksi
    Защо да му го връщаш Защо въобще се занимаваш с него... Сега не ви ли пускат в дискотеката

оставяш го бе не го виждаш, не го чуваш..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си