.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Целулит

Целулит

здравей те искам някой да ми помогне какво мога да правя за да махна целулит искам бърз резултат.

Спортувай
    Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш

Голям фен Аватара на liim0nka
    не съм имала (дано и да не ми се случва), но досега не съм виждала и чувала някое момиче/жена да е имала целулит и да го е премахнаала..оттам си мисля,че е много трудно..
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Едва ли е много трудно ... просто малко повечко спорт може също да използваш някои стягащи лосиони :P

една моя приятелка има същия проблем
    какви ли не лосиони и гелове не беше пробвала и нищо не и помогна само си надава парите
    или явно не е попаднала на този, който трябва или явно само спорта помага

слушай мацка

хващаш едно въженце за скачане , ако нямаш купи си 1-2 лв с най-много.ПОчни да скачаш . Първия ден колкото можеш примерно 30.НА другия ден направи 40 на другия 50 , като се почувстваш вече сигурна в себе си ивеличавай повече.После го прави за време примерно скачаш 2-3 мин спираш за няколко секунди 1 минутка макс и пак така докато можеш !
    Има резултат отслабваш и се оформяш навсякъде , а и е добро кардио Спри хляба, газираното и пържените картофки както и нещата със много захар. Не прекалявай просто с храната .

Бягането и скачането на въже наистина са много ефективни. Една приятелка когато скачаше на въже си овиваше проблемните части от тялото с найлон или фолио. Пробвай

Е тя няма да си прави задушено за обяд
    Шегата настрана така се постига задушаването и ефекта на сауната .Изпотяваш се повече .Но виж не е задължително се увиваш ти си скачай пък найлона го остави

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    движение - мазно + много вода = без целулит
    Всеки ден ми е екзистенциална криза.

Мега фен
    Град
    София
    Вземи си лосиона на дева примерно за целулит и силиконов масажор. Всеки ден се масажирай по половин час примерно, за да се раздвижи лимфата. И пий много вода

Супер фен Аватара на sunshine955
    и аз съм чела,че като скачаш на въже и си сложив фолио на корема се топят мазнините ... защото се изпотяваш .. но не очаквай от 5-10 пъти да отслабнеш ... организма мн трудно си дава мазнините
    smile-it's the second best thing you do with your lips

съншайн права си

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sunshine955
    и аз съм чела,че като скачаш на въже и си сложив фолио на корема се топят мазнините ... защото се изпотяваш .. но не очаквай от 5-10 пъти да отслабнеш ... организма мн трудно си дава мазнините
    Така е, но целулитът не е мазнина

аз имам целулит само по жътрешната част на краката.. искам да питам ако скачам всеки ден примерно по 5 мин..за колко ли време може да има видим резултат дории и малук

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си