.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    аз съм 1.74 и попринцип ходя с високи токчета ..
    хората обичат високи жени, стройни, защо искаш да си ниска?!
    радвай се на това че си висока, маце

абе много сте ми странни така,като почнете да искате да се смалявате :ХХХХ ми няма как просто

аз съм 1.70 и постоянно съм на високи токчета( 8,10,12 см) и всичко е 6

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    В тая тема пък кво сички високи се надъхвате кви сте яки дълги крака нз си какво много яко слабички били... Не че нещо ама или сте самовлюбени или избивате комплекси Смещно някоя 180 да се качи на токове. Прилича на жираф, който се полюшва с всяка крачка. Да не говорим, че и ще стърчи над половината момичета. Токовете са за ниските (по-конкретно високите токове). Като е висока и слаба какво и казвате да се катери на 10 санта.

По темата: НЕ се обличай едноцветно. Някой ти беше дал тоя съвет, който е крайно неправилен това само ще те издължи оптически. Слагай дрехи с дребни флорално мотиви и горната дреха да е различен цвят от панталона/полата

едит: сега предусещам как натварените манекенки по 180 ще ми скочат. Давайте няма да се засегна

Цитирай Първоначално написано от Little_Lady93
    В тая тема пък кво сички високи се надъхвате кви сте яки дълги крака нз си какво много яко слабички били... Не че нещо ама или сте самовлюбени или избивате комплекси Смещно някоя 180 да се качи на токове. Прилича на жираф, който се полюшва с всяка крачка. Да не говорим, че и ще стърчи над половината момичета. Токовете са за ниските (по-конкретно високите токове). Като е висока и слаба какво и казвате да се катери на 10 санта.

По темата: НЕ се обличай едноцветно. Някой ти беше дал тоя съвет, който е крайно неправилен това само ще те издължи оптически. Слагай дрехи с дребни флорално мотиви и горната дреха да е различен цвят от панталона/полата

едит: сега предусещам как натварените манекенки по 180 ще ми скочат. Давайте няма да се засегна
    и.>? всеки си има мнение Лично и за мен е нелицеприятно момие 180 на токчета..ама всеки сам си решава

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Аз съм 1.72, нося си токчета 10 + см и никога не съм се замисляла за дрехи, които да ме смаляват оптически...и не ми пука. А това е супер нормална и често срещана височина.. Да се комплексират ниските бе..

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Токовете са за ниските (по-конкретно високите токове).
    Това пък е супер ограниченото мислене. Токчетата, високите, придават съвсем друга линия на крака, на тялото, на стойката и всяка жена / момиче, което умее кадърно да ходи на тях, изглежда в пъти по - женствена. Нищо общо с ръстта..

мии и аз съм от високите и аз да си кажа мнението значии 1.75-6 съм 59 кг до преди 2 месеца мноого се комплексирах от ръста си обаче си взех едни токчета щот направо се бях влюбила в тях..първо си стояха в шкафа но накрая се реших..и всички ми казваха да не съжалявам че съм толкова висока защото било хубаво ...а една позната е сиг. над 1.80 и си носи токчета момичето..е много е готина заклевам се мноого и утиват.. са че другите са по нискии и тя изглежда странно на някои хора кво я грее? ..а и също така наскоро в класа си говорихме как изглежда перфектното момиче и момче..ее всички момчета казаха че предпочитат дългите крака а аз за ниско момиче с дълги крака не съм чувала така че да не ни дреме кво си мислят тролчетата

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Goddess
    Токовете са за ниските (по-конкретно високите токове).
    Това пък е супер ограниченото мислене. Токчетата, високите, придават съвсем друга линия на крака, на тялото, на стойката и всяка жена / момиче, което умее кадърно да ходи на тях, изглежда в пъти по - женствена. Нищо общо с ръстта..
    тва можете да го кажете на майка ми за мен висока обувка седи пъти по-хубаво на високо момиче
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

аз съм 1,69 и съм 52кг. и съм седми клас преди много се притеснявах от това, че съм висока всички от моя клад са ниски и много ме обиждат но не вече не ми пука кат ми кажат кон, жираф и тем подобни не им обръщат внимание , но понякога ми идва да ревна, когато ми писва

Около 1.67 съм и съм 47 килограма. Ха сега!

Т'ва е супер тъпо.... радвай се, че си висока.
    Както някои казаха - по-яко е да си висок и да носиш високи ток.
    Аз съм 176 см. и с удоволствие бих се качила някой ден.
    You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....

Град
    Пловдив
    нз дали сте го споменали преди мен,обаче тук много голяма роля има дължината на краката.виждала съм несъразмерни моми4ета с къси крачка,но високи,просто с много дълъг торс,на които просто високи обувки няма да седят.
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Цитирай Първоначално написано от hrisana
    аз съм 1,69 и съм 52кг. и съм седми клас преди много се притеснявах от това, че съм висока всички от моя клад са ниски и много ме обиждат но не вече не ми пука кат ми кажат кон, жираф и тем подобни не им обръщат внимание , но понякога ми идва да ревна, когато ми писва
    имаш малоумни съученички. ръстът ти си е напълно нормален.

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Абе я си се кефи на височината, екстра си, аз какво да кажа с моите 160 см.

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah

че ти колко си ? 150?
    163.
    че ~165 е най-яката дължина за момиче
    и аз съм на същото мнение.
    по темата ... ми аз например съм 1,70 пък съм на 14
    всичките ми съученички са някакви дребни и е малко тъпо ама к'во да се прай ...
    не правя опити да изглеждам по-ниска.. само не нося високи обувки 1-во заради височината ми (ще е смешно) и 2-ро, че не е подходящо за годините ми. Макар, че всички носят. (говоря за съученичките ми)

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Аз много харесвам височината си.1.60 съм и дори на повечето от вас да ви изглежда много ниско ,от малка са ми правили впечатление дребните жени,които са с поне 1-2 глави по-ниски от мъжете.Наистина не съветвайте момичето да носи високи токове,защото все пак разликата в ръста м/ъ мъжете и жените винаги е била толкова хубава ,а когато момиче 1.75 + се качи на токове не изглежда особено женствено да стане 1.85-1.90 и да е по висока от половината мъже.

не че имам нещо против ниските момичета..но на мен ми е смешно като видя някое ниско момиче и гаджето и 2 глави над нея се едно баща и дъщеря а попринцип ако момичето си няма гадже кво я грее дали е по висока от половината момчета :P :P :P :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си