- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Прекалено висока? Какви дрехи?
Оф, съжалявам за глупавата тема![]()
Така, да започвам. Прекалено висока съм, така, де.. около 1.75. То ръста е долу-горе нормален, ама пък съм и доста слаба
Около 52-3кг, различно всеки път
Кажете ми какви дрехи да обличам, че визуално да се смаля
![]()
Цветове, дрехи, размери... знам ли
Мерси
![]()
каре http://fashionsupreme.co.uk/images/p.../290/463-0.jpg
райе http://fashionsupreme.co.uk/images/p...000/4733-1.jpg
едноцветно http://modabg.net/wp-content/uploads...6/jena8610.jpg
гледай да не напластяваш примерно зелена блуза и дънки и отдолу черни маратонки, просто редуването на цветовете издължава![]()
извинявам се за офтопика, ама аз давам мило и драго да съм поне 1.72.можеш само да се радваш.
че ти колко си ? 150?Първоначално написано от mArMaLaDkA
И закакво ти е визуално да се смаляваш,височината ти е добре и аз съм там някъде
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
че ~165 е най-яката дължина за момичеПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Не се оплаквай,че си толкова висока.. напротив радвай се !Аз съм 181 ии никога не съм имала комплекси ,че съм толкова висока или нещо подобно
а за дрехи .. хмм немога да кажа, незнам кое смалява визуално![]()
сори за спама ама на твое място бих се кефила о.О
ся съм някъде 1.68 ....
аре да се разменим![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Абе момиче,радвай се че си висока,всеки иска да е по висок за кво ти е да се смаляваш.Аз пък съм 1,78 и не се смалявам с дрехи,даже напротив обличам дълги блузи т.н.,за да ме издължават.Ако питаш мен си добре на 1,75 ама си малко слаба за тоя ръст,поне 55-56кг стани и ще си перфектна![]()
И аз съм горе-доло долкова-178Първоначално написано от billytalent
![]()
И аз съм висока и слаба и винаги трябва да нося по-дълги блузи, защото късите ми стоят ужасно. Както и за дънки ако си взема прекалено по мен (нося 26-27 размер, не е чак толкова малък) приличам на щъркел. Да не говорим за къси панталони, 3/4-ти, 7/8 - много малко модели ми седят добре. Краката са ми оформени, не са като клечки, но въпреки това пак е трудно да си намеря подходяща дреха. Моят съвет към теб е за блузики, тениски, потничета да носиш по-дълги, за панталони - да не са прекалено по теб, но и да не са ти широки, защото тогава също е много смешно. За обувки не прекалено груби - колкото по-смалени визуално изглеждат, толкова по-добре. Надявам се да съм помогнала.![]()
Дъ сейм хиър...Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
По темата-Някакви дрешки с флорални мотиви ми се струват,че смаляват...
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
И аз съм колкото теб,преди не ми харесваше,но вече изобщо не ме интересуваПървоначално написано от fenkatakrisi952
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
И аз съм 175 и последното нещо, което гледам, когато си купувам дрехи е да ме смаляват.
Напротив, толкова е яко да си с някакви къси гащички, особено като имаш дълги и слаби крака.
Просто си взимай неща, които ти харесват и се радвай на тялото си.
У модната агенция.![]()
all day... all night... what the fuck?!
Хаха,аз съм 176-7,49-50 кг и имам само високи обувки от сорта на 9,10,11,12 и повече см ток.Радвам се че съм такава и го показвамТака че вдигни малко самочувствието си,купи си чифт зашеметяващи обувки и гордо разходи дългите си крака
![]()
Аз се сдухвам че съм ниска, ти....
Както казаха вече РАДВАЙ СЕ ! Не се опитвай да се смалиш. Супер си е 175![]()
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
я стягане!
Какво по-хубаво има от едно момиче с дълги хубави крака?!
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Е това вече е брутално.Първоначално написано от tItEufFf
![]()
Мерси, момичетаАма аз продължавам да не се кефя на височината си
и ИСКАМ да се смаля
Нали знаете, всеки иска това, което няма
Бих предпочела мнооого повече да съм 1.65 и 50 кг, отколкото така, както съм сега
![]()
Първоначално написано от eclipse06
и какво искате.. да сте като бъчви- 150 на 150 ли? Много интересно![]()
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..