От кой автобронзант сте най-доволни ?![]()
Първоначално написано от Serenavanderwoodsen
защо ти е автобронзант ??? виж какво е хубаво времето на вън излез разходи се и можеш поне на ръцете да хванеш ... къв е смисъла да се хлепиш с тъпотии искаш да си супер и като излезнеш като се изпотиш да станеш цялата на петна лиТи си знаеш
![]()
Аз лично съм доволна от този ----> http://www.aitadance.com/%D0%BA%D0%B...3Qla3gxmP.html. Но да знаеш, че се измива бързо. В смисъл, на мен лично ми трябва да съм с тен само за един концерт, ако ти искаш да си си с загар постоянно, мисля че няма да е подходящ
.
от тези неща изглеждаш все едно си мръсна..аз не виждам причини човек да си сменя цвета на кожата ама щом си решила - времето навън е супер и ако излезеш утре по обед със сигурност ще почернееш малко
![]()
не мога да се излагам на слънце без слънцезащитен лосион с висок фактор или да ходя на солариум,защото лекарите ми забраняват ,предразположена съм към рак и затова прибягвам към автобронзантите.
Миличка, и аз съм като теб. Имам адски много бенки и е опасно.
Търсила съм автобронзанти, но са булшит всичките. Не мога да ги нанеса равномерно и изглеждам кирлива. Или като ми капне нещо на ръката примерно и остава капчица.
Можеш да се мажеш с висок фактор и да деш много моркови. Помага наистина.
И е много аристократичен белия тен, да знаеш![]()
хах ,да и аз заради бенките ,даже на доста места са ми ги махали оперативно, обаче просто не мога да се примиря с СНЕЖНО белия си тен
!![]()
![]()
Да бе, знам за какво говориш. Даже като е слънчево и съм с пола примерно имам чувството, че краката ми отразяват светлината напълноА един път някви работници като минавах покрай тях наред с посвиркванията ми казаха, че са ми много бели краката.
Но тази година съм решила да се правя на аристокракта![]()
Взимаш си го това с високия фактор и се качваш на планина и до вечерта си с тен.
Ще свикнеш,аз пък адски много харесвам това,че съм мнооого бяла,иначе за бала се бях мазала с на Гарниер и се получи добре,не станах на петна за щастиеПървоначално написано от Serenavanderwoodsen
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
L`oreal
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
Аз съм със същата БЯЛА кожа.. Зимата няма значение, но като дойде лятото и всички придобият слънчев тен се чувствам странно... Не мога да потъмнея на слънце, а само почервенявам, боли ме, а понякога е и по-зле (излизали са ми големи мехури на гърба и бенки).. Неприятно е защото се отличавам. Миналата година пробвах с подобен крем за тен но не се получи кой знае какво, отчайвам се вече..
мисля да си купя този ----> http://i2.cdiscount.com/pdt/0/4/2/1/f/GAR569042.jpg
Някой ползвал ли го е?:P
с коеПървоначално написано от Loshotia
![]()