.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Тен

Тен

От кой автобронзант сте най-доволни ?

Голям фен Аватара на Slynchiicee

Re: Тен

Цитирай Първоначално написано от Serenavanderwoodsen
    От кой автобронзант сте най-доволни ?

защо ти е автобронзант ??? виж какво е хубаво времето на вън излез разходи се и можеш поне на ръцете да хванеш ... къв е смисъла да се хлепиш с тъпотии искаш да си супер и като излезнеш като се изпотиш да станеш цялата на петна ли Ти си знаеш

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен
    Аз лично съм доволна от този ----> http://www.aitadance.com/%D0%BA%D0%B...3Qla3gxmP.html . Но да знаеш, че се измива бързо. В смисъл, на мен лично ми трябва да съм с тен само за един концерт, ако ти искаш да си си с загар постоянно, мисля че няма да е подходящ .

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

Град
    в облаците ^^
    от тези неща изглеждаш все едно си мръсна ..аз не виждам причини човек да си сменя цвета на кожата ама щом си решила - времето навън е супер и ако излезеш утре по обед със сигурност ще почернееш малко

не мога да се излагам на слънце без слънцезащитен лосион с висок фактор или да ходя на солариум,защото лекарите ми забраняват ,предразположена съм към рак и затова прибягвам към автобронзантите.

Мега фен
    Град
    София
    Миличка, и аз съм като теб. Имам адски много бенки и е опасно.
    Търсила съм автобронзанти, но са булшит всичките. Не мога да ги нанеса равномерно и изглеждам кирлива. Или като ми капне нещо на ръката примерно и остава капчица.
    Можеш да се мажеш с висок фактор и да деш много моркови. Помага наистина.

И е много аристократичен белия тен, да знаеш

хах ,да и аз заради бенките ,даже на доста места са ми ги махали оперативно, обаче просто не мога да се примиря с СНЕЖНО белия си тен
    !

Мега фен
    Град
    София
    Да бе, знам за какво говориш. Даже като е слънчево и съм с пола примерно имам чувството, че краката ми отразяват светлината напълно А един път някви работници като минавах покрай тях наред с посвиркванията ми казаха, че са ми много бели краката.

Но тази година съм решила да се правя на аристокракта

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Взимаш си го това с високия фактор и се качваш на планина и до вечерта си с тен.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от Serenavanderwoodsen
    хах ,да и аз заради бенките ,даже на доста места са ми ги махали оперативно, обаче просто не мога да се примиря с СНЕЖНО белия си тен
    !
    Ще свикнеш,аз пък адски много харесвам това,че съм мнооого бяла,иначе за бала се бях мазала с на Гарниер и се получи добре,не станах на петна за щастие
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

L`oreal
    ..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...

Аз съм със същата БЯЛА кожа.. Зимата няма значение, но като дойде лятото и всички придобият слънчев тен се чувствам странно... Не мога да потъмнея на слънце, а само почервенявам, боли ме, а понякога е и по-зле (излизали са ми големи мехури на гърба и бенки).. Неприятно е защото се отличавам. Миналата година пробвах с подобен крем за тен но не се получи кой знае какво, отчайвам се вече..

мисля да си купя този ----> http://i2.cdiscount.com/pdt/0/4/2/1/f/GAR569042.jpg
    Някой ползвал ли го е? :P

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Цитирай Първоначално написано от Loshotia
    Да бе, знам за какво говориш. Даже като е слънчево и съм с пола примерно имам чувството, че краката ми отразяват светлината напълно А един път някви работници като минавах покрай тях наред с посвиркванията ми казаха, че са ми много бели краката.

Но тази година съм решила да се правя на аристокракта
    с кое

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си