.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Огромен проблем след бръснене..

След бръснене нааа ... половите части получавам направо обрив, зачервявам се ,боли на просто не знам по какъв друг начин да се бръсна (мисля няма много начини). А точно там отдолу просто не мога да се скубя МОЛЯ помогнете ми защото само това ме възпира да спа с приятеля ми
    Блясъкът на твоя поглед светъл, затъмнява слънцето в небето...аз не бих сменила любовта ти, с никое богатство на земята! Остани при мен! Остани – пустиня зла е света без любов.. Твои са от днес нататък и сърцето и душата...

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Не се бръсни на контра. И ползвай крем след бръсненето.

Оффф бе хора... тая търсачка за нищо не я Е*авате !!!
    It's a basic truth of the human condition that everybody lies. The only variable is about what !?!
    Love is for the weak!!!

Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Не се бръсни на контра. И ползвай крем след бръсненето.
    но не става гладко ако не е на контра
    Блясъкът на твоя поглед светъл, затъмнява слънцето в небето...аз не бих сменила любовта ти, с никое богатство на земята! Остани при мен! Остани – пустиня зла е света без любов.. Твои са от днес нататък и сърцето и душата...

Голям фен
    След като не ти е гладко-отиди на козметик да ти направи кола маска и ще ти е гладко поне 2 седмици.Не вярвам на приятеля ти да му пречи това,че малко си боцкала там долу.Сигурно и той като мъж се бръсне(поне по лицето) и знае как се раздразва кожата.Намажи се след бръснене с бебешко олио.Аз се мажа с крем Бочко и ми успокоява кожата след кола маска.

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от Unika7che
    Оффф бе хора... тая търсачка за нищо не я Е*авате !!!

На мен лично търсачката не ми работи .

По темата: Можеш да пробваш кола маска. Аз лично ползвам самобръсначка, но съм СУПЕР внимателна и ползвам крем за бръснене (на тати ) щот иначе много боли. А да, и след това ползвам крем, за раздразнена кожа .

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Пробвай след бръсненето с Крем Бочко помага ;]

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Ако е остър бръснача и без контра ще стане гладко (така си мисля де,не се бръсна)
    Пробвай все пак с кола маска,иди на козметик,първите 2-3 пъти ще пискаш малко,след това се свиква и ти е гладко 2-3 седмици.
    Наистина вече се надъхах да отида на козметик, но се притеснявам, че вного ще викам Ако някой е ходил на козметик нека каже моля ви

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    еми преди и аз се бръснех и като отидох на козметик за първи път иии....
    даже не я издържах цялата, но сега вече болката е значително по-малка, а и резултатите н-пъти по-добри отколкото със самобръсначката
    Всеки ден ми е екзистенциална криза.

Цитирай Първоначално написано от Ewok
    еми преди и аз се бръснех и като отидох на козметик за първи път иии....
    даже не я издържах цялата, но сега вече болката е значително по-малка, а и резултатите н-пъти по-добри отколкото със самобръсначката
    ох много ли боля аз сиг няма да издържа

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    ееемии доста боля
    ама втория път си казах, че ще издържа колкото и да боли и стисках зъби
    Всеки ден ми е екзистенциална криза.

Не се бръсни. Използвай кола-маска, отиди при козметик, ползвай епилатор... има много други начини.
    The Devil Fucks like God makes Love.

Цитирай Първоначално написано от casey
    Не се бръсни. Използвай кола-маска, отиди при козметик, ползвай епилатор... има много други начини.
    начини, който болят адски много Не съм сиг, че козметичката ще ме изтрае

Ще те изтрае. И аз мисля, че ще изтърпиш. Виж, колко много хора ти го препоръчват, не си мисли, че и ние не сме се шашкали и не ни е било "страх". Все пак след като ти го препоръчваме е от опит. Давай смело.

Цитирай Първоначално написано от heiress
    Ще те изтрае. И аз мисля, че ще изтърпиш. Виж, колко много хора ти го препоръчват, не си мисли, че и ние не сме се шашкали и не ни е било "страх". Все пак след като ти го препоръчваме е от опит. Давай смело.
    А и малко ме е срам да се събличам Все едно ще ходя на гинеколог

Град
    Варна
    Използвам бебешко олио ! Найстина прави чудеса. :P
    "Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си