- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Огромен проблем след бръснене..
След бръснене нааа ... половите частиполучавам направо обрив, зачервявам се ,боли на просто не знам по какъв друг начин да се бръсна (мисля няма много начини). А точно там отдолу просто не мога да се скубя
МОЛЯ помогнете ми защото само това ме възпира да спа с приятеля ми
![]()
Блясъкът на твоя поглед светъл, затъмнява слънцето в небето...аз не бих сменила любовта ти, с никое богатство на земята! Остани при мен! Остани – пустиня зла е света без любов.. Твои са от днес нататък и сърцето и душата...
Не се бръсни на контра. И ползвай крем след бръсненето.![]()
Оффф бе хора... тая търсачка за нищо не я Е*авате !!!![]()
![]()
It's a basic truth of the human condition that everybody lies. The only variable is about what !?!
Love is for the weak!!!
но не става гладко ако не е на контраПървоначално написано от KumchoValcho
![]()
Блясъкът на твоя поглед светъл, затъмнява слънцето в небето...аз не бих сменила любовта ти, с никое богатство на земята! Остани при мен! Остани – пустиня зла е света без любов.. Твои са от днес нататък и сърцето и душата...
След като не ти е гладко-отиди на козметик да ти направи кола маска и ще ти е гладко поне 2 седмици.Не вярвам на приятеля ти да му пречи това,че малко си боцкала там долу.Сигурно и той като мъж се бръсне(поне по лицето) и знае как се раздразва кожата.Намажи се след бръснене с бебешко олио.Аз се мажа с крем Бочко и ми успокоява кожата след кола маска.
Първоначално написано от Unika7che
На мен лично търсачката не ми работи.
По темата: Можеш да пробваш кола маска. Аз лично ползвам самобръсначка, но съм СУПЕР внимателна и ползвам крем за бръснене (на тати) щот иначе много боли. А да, и след това ползвам крем, за раздразнена кожа
.
Пробвай след бръсненето с Крем Бочкопомага ;]
![]()
еми преди и аз се бръснех и като отидох на козметик за първи път иии....
даже не я издържах цялата, но сега вече болката е значително по-малка, а и резултатите н-пъти по-добри отколкото със самобръсначката
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
ох много ли боляПървоначално написано от Ewok
аз сиг няма да издържа
ееемиидоста боля
ама втория път си казах, че ще издържа колкото и да боли и стисках зъби![]()
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
Не се бръсни. Използвай кола-маска, отиди при козметик, ползвай епилатор... има много други начини.
The Devil Fucks like God makes Love.
начини, който болят адски многоПървоначално написано от casey
Не съм сиг, че козметичката ще ме изтрае
![]()
А и малко ме е срам да се събличамПървоначално написано от heiress
Все едно ще ходя на гинеколог
![]()
Използвам бебешко олио ! Найстина прави чудеса. :P
"Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър