Дайте някаква идея за грамота на учителка по биология, спешно е никакви идеи нямам![]()
Хихи .. миналата година и ние правихме .. истината е, че не си спомням какво точно бяхме написали ..![]()
Беше нещо от рода ..
Грамота за най-...........
Получава г-жа ..............
Включете хумор и въображение ..
Да речем ; Какво я описва най-добре ..
Характер, външен вид ..
Няа значение ..![]()
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
all you need to know is googleПървоначално написано от vanessa101
Нямам време, трябва ми готова грамота ...
В книжарниците бол подобни грамотиПървоначално написано от vanessa101
ОДИН!!!
Така като ме виждаш тръгнала ли съм по книжарниците, защото аз не се виждамПървоначално написано от darkPaladin
![]()
Ем стой си у вас и чакай тогаваПървоначално написано от vanessa101
ОДИН!!!
до сега щеше да си намерила 12321321 матрЯл, а ако беше малко по-умна даже сама щеше да си направила 1 вече...Първоначално написано от vanessa101
Ти няма ми казваш к'во да правя и к'во не!!! Първо, че не ме познаваш и второ нямаш право!Първоначално написано от darkPaladin
А ти се научи първо да пишеш правилно и след това си оставяй тъпите коментарчетаПървоначално написано от Nakadah
![]()
Щом другите нямат право да ти ти казват какво да правиш, се оправяй сама, не вярвам с такова поведение някой да иска да ти помогне
Скрий се някъде, че си смешенПървоначално написано от Nakadah
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от vanessa101
ти не си добре
![]()
ОДИН!!!
С такова поведение не чакай помощ ..
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Първоначално написано от darkPaladin
Честно казано нз кой не е добре и кой е, но ти съвсем не сиНякои неща хич не са ти се отразили добре
и нещо мн си се поразпуснал, не ми харесваш, трябва малко да те постегна
![]()
Хората ти казват, че има в книжарницата ти се заяждаш. После във форума са били гадни... И ако не забелязваш Nakadah нарочно е написал матрЯл !
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
Бе да тръгнала съм по книжарниците, никогашПървоначално написано от alex4et0y
![]()
![]()
А пък без това, аз искам някой да ми каже готова грамота, защото не само тука правим такива неша, а не искам да ми казват къде да ходя и к'во да правя, аз съм достатъчно с акъла си, за да решавам какво да правя и какво не! Затова тези които не могат да ми помогнат по-добре да си траят!!!
И тези които могат ще си траят заради поведението ти и неграмотно написаните постове.
Вместо да си губиш времето и да се правиш на умна, можеше сто пъти да си направиш грамотата. Ама мързела е голямо нещо, наистина лесто е някой да ти даде готова работа, можеш да кажеш и как се казва госпожата ти, и адреса и направо да и изпратим грамотата.
Оффф мн си зле, просто нямам думи ... В тоя просташки сайт нищо хубаво няма ... колкото и пъти да съм писала никога не са ми давали някой свестен съвет ... Вие знаете само да критикувате и да обиждате, НИЩО ДРУГО ...! ДАНО АКО ВИЕ ИСКАТЕ СЪВЕТ ТОЧНО ТАКА ДА СЕ ОТНЕСЪТ И С ВАС! ТО ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА РАНО ИЛИ КЪСНО!!!Първоначално написано от muscle
Ееее засрамете се момичето е с акъл не и казвайте к'фо да прай и к'фо не. Как смееете да и казвате?! Тя си решава.Аааамаа ха.. Безсрамници такива!Първоначално написано от vanessa101
![]()
![]()
![]()
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
Много странно, винаги когато съм питал нещо са ми отговаряли компетентно и точно... хм.. къде ли е проблема, сигурно те мразим![]()
Сега ще ти каже да млъкнеш!!!Първоначално написано от muscle
![]()
♥LIL WAYNE♥
Или ще ме хейти по другите теми... оо не тя вече го направи![]()
![]()