.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 62

Спешно ви моля за помощ!

Здравейте!Аз съм едно момиче на 18 и половина години,което има връзка с мъж на 28 години.Днес се случи нещо.Баба ми понеже не знае,че ходя с 28 годишния,ами мисли,че ходя с един на 25,искаше да ми гледа на кафе и не знам-мисля,че се объркаха доста нещата.Вярно е,че приятеля ми се отнася гадничко с мен,все ме пита кога ще правим секс,прави планове кога да стане,заглежда жените пред мене и доре се обръща да ги огледа.Веднъж ми каза,че не знача нищо за него,после каза,че било майтап и само искал да види как ще реагирам.Та сега основния проблем,че се отнесох:днес баба ми ми гледа на кафе,каза ми ч,е той не е влюбен в мене,даже съм му била безразлична и е с мене само да си запълни времето.Оказа се ,че си поддържа връзка с някаква туркиня,макар че ми каза,че от години не се чуват-,но пък би излязъл с нея ако тя иска.Това баба ми го вия в чашата с кафето.После тя видя,че този мъж очевидно бил с мене още,само защото си планирал да ми отнеме девствеността до края на месец май.Тогава имам бал и му бях казала,че ще преспивам в Плевен с нашите след балната вечер.Баба ми видя в чашата,че той доста се е поядосал от този факт,понеже точно тази нощ бил планувал да спи с мен. Баба предрича раздяла именно края на май месец,понеже сама съм щяла да се уверя какви ги върши той,но ме предупреди да не показвам с нищо,че знам за това,защото щял да се озлоби,че го оставям и можело да ме изнасили.Въпроса ми към вас е следния-възможно ли е след като съм лъгала баба ми,че ходя с момче на 25,а всъщност ходя с мъж на 28,тя да е видяла в чашата образа на другото момче,а не този на моя приятел(28 годишния) и да е настъпило цялостно объркване в предричането на събитията ? Моля ми много за помощ,защото вече се отчаях напълно,не знам какво да правя ...
    Моля ви за сериозни коментари!

Мега фен Аватара на xoxi
    Не обръщай внимание на предсказания и такива работи.
    Ти си реши какво да правиш. Ако виждаш и усещаш, че той е само заради секса с теб и наистина не значиш нищо за него, то тогава по-добре го остави.
    И спря да се върти за миг земята..

Фен Аватара на marichela
    Град
    Във фабрика за дъвки
    Баба ти голяма ясновидка се оказва. От начина по който ти описа въпросния си "приятел" съм съгласна с баба ти - объркване или не.
    Само защото някой е престанал да ти липсва, не означава, че си спрял да го обичаш. Просто си свикнал него да го няма ...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Е как очакваш сериозни отговори и коментари като задаваш толкова детински въпрос?

Кога ще се научите че ако едно обяснение не е логично и смислено значи ви пързалят супер брутално?

Особено пък с тия ясновидки, гадателки и подобни - пълно шарлатанство.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

От думите ти се подразбира, че той точно това цели. Дали ти ще му позволиш да го направи или не, е твоя работа.
    А конкретно за предсказанието - прекалено подробно ми се струва това "видение". По принцип може и да има някакви съвпадения при тези предсказания, но тя пък баш ти е казал това, което смята, че ще те "вразуми". Просто ти мисли доброто жената.

Здравей.
    Първо - не бъди наивна. Това с кафето са глупости, баба ти не е видяла там нищо. Явно си споделяла с нея и тя иска така да ти даде съвет.
    И според мен тя е права. Мога ли да те питам за какво ти е тоя на 28 години? Вместо да си намериш момче на твоята възраст, което да те обича и цени истински, ти отиваш при мъж почти на 30, който явно не те обича, а е с тебе заради секса.
    Това ти го казва момче на почти 19. Просто приятелски съвет, остави го и си намери някой на твоята възраст.
    Но в крайна сметка ти си решаваш и последствията носиш ти. Успех.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    и мойта баба ми е гледала на кафе и после нещата,който тя бе видяла станаха,тъй че аз до някаква степен вярвам на тия раути,няма ли как да го оставиш или да го накараш той да те остави,ти самата си разбрала,какъв е и това,че баба ти е видяла тия неща ти е помогнало доста
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Голям фен
    Ами и на мен баба ми ми е гледала на кафе и нещата, който ми казваше се оказаха доста вярни, и от тогава само я карам да ми гледа и наистина вярни са нещата.Поне аз така мисля де.
    Хора много , Човеци малко !

Ами, кажи й истината и питай нея.
    аз откъде да знам дали е вярно, тя е ясновидката (:

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Чакай края на месец май и виж какво ще се случи.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на vagarious
    Ами потърси логика в думите на баба ти и в отношенията ти с този мъж ( ) .Но като казвам да потърсиш, значи наистина да помислиш супер подробно над нещата, а не да се влияеш от думите й.Все пак си имай едно на ум и си изпичай акъла.Все пак той е доста големичък и е ясно какви нужди има.Успех.
    Big or small, lies are lies!

Настъпи истинско объркване.Днес се видяхме с моя приятел и си бяхме у дома за няколко часа.Накрая реших да го питам това онова и от отговорите му останах толкова объркана,че няма накъде.На въпросите ми отговаряше с въпроси.Каза ми ,че целта му не била да ми отнеме девствеността,а искал да ме подготви за по-нататъшни връзки,да се науча да не се срамувам от тялото си,да съм гола пред другия и не се срамувам.На въроса защо е с мен естествено пак ми отговори с въпрос.Можах да изкопча малко от него.На въпроса дали ме обича,ми каза тази вечер да си завържа очите с шалче,да постоя така малко време,да помисля хубаво и да се опитам да стигна до отговора сама.После ми даде пример-той е кубчето лед с моята ръка,което се топи,става все по-топло и накрая става на вода и се изплъзва от ръцете.Не можах да разбера какво точно искаше да ми каже с този пример-помислих,че иска да ме остави,казах му го и той каза-времето е пред нас,септември,октомври,ное ври ... две години,пет години.Каза ми дори,че ме обичал.Аз още не мога да вярвам на това и той каза,че имало различни видове любов и изпитвал такава любов,която мъжа изпитвал към жената.Съвсем се омотах и аз.Накрая го питах дали иска да се видим утре и той каза -трябва ли да имам желание след днешния разговор ?Това го каза с усмивка.Та кажете ми ,вие как мислите,тоя човек забаламосва ли ме или не ? Какво да правя сега ? Не знам,съвсем се обърках.

Боже, тоя нормален ли е ?! И аз не вярвам много много на такива предсказания и тем подобни, но при положение, че сама каза, че баба ти незнае за този на 28 как би могла да ти каже всичко това .. Мисля, че трябва да се вслушаш в съвета й и да го зарежеш докато не е станало късно .. Ами ако тя наистина е права ? И така се развият нещата ? Какво ще правиш после .. Цял живот ще си блъскаш главата за тази глупава грешка .. Колкото до него - замисли се над отговорите му - смятам, че ако наистина държеше на теб ( както твърди ) не би те баламосвал по този начин ..
    .. само болката е истинска ..

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Тоя е някъ'в психопат, бе.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

според мен този човек не е за теб истинската любов се изразява в това да бъдете искрени един към друг... той говори с догатки това на никого не би му харесало и също така подсказва, че той крие нещо... лично аз не бих продължила връзка с такъв човек... според мен той не е за теб, от една страна заради възрастта, от друга начинът му на поведение пред теб
    а относно баба ти- нямам представа от такива неща..., но ако загърбим "гледането на кафе" имаш основателни прични да го зарежеш и да потърсиш любовта другаде. Успех !

Само като описа какъв е приятелят ти, стана ясно какво цели.
    Каза ми ,че целта му не била да ми отнеме девствеността,а искал да ме подготви за по-нататъшни връзки,да се науча да не се срамувам от тялото си,да съм гола пред другия и не се срамувам
    Да де, същото, но облечено с други думи.
    Той не изпитва любов, каквато изпитва мъж към жена. Той изпитва някаква извратена форма на любов.
    Аз лично те съветвам да си нямаш работа с него. Има нещо сбъркано в този човек...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от onestar
    Тоя е някъ'в психопат, бе.
    и аз същото си помислих.

Много е дразнещо някой да ти говори с догадки. Ей така като почнат и се вбесявам. По принцип бих ти казала да не се влияеш от предсказания, а да вярваш на този, когото обичаш, но сега Особено след тия ледчета и завръзваници, не знам...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от hinari
    Настъпи истинско объркване.Днес се видяхме с моя приятел и си бяхме у дома за няколко часа.Накрая реших да го питам това онова и от отговорите му останах толкова объркана,че няма накъде.На въпросите ми отговаряше с въпроси.Каза ми ,че целта му не била да ми отнеме девствеността,а искал да ме подготви за по-нататъшни връзки,да се науча да не се срамувам от тялото си,да съм гола пред другия и не се срамувам.На въроса защо е с мен естествено пак ми отговори с въпрос.Можах да изкопча малко от него.На въпроса дали ме обича,ми каза тази вечер да си завържа очите с шалче,да постоя така малко време,да помисля хубаво и да се опитам да стигна до отговора сама.После ми даде пример-той е кубчето лед с моята ръка,което се топи,става все по-топло и накрая става на вода и се изплъзва от ръцете.Не можах да разбера какво точно искаше да ми каже с този пример-помислих,че иска да ме остави,казах му го и той каза-времето е пред нас,септември,октомври,ное ври ... две години,пет години.Каза ми дори,че ме обичал.Аз още не мога да вярвам на това и той каза,че имало различни видове любов и изпитвал такава любов,която мъжа изпитвал към жената.Съвсем се омотах и аз.Накрая го питах дали иска да се видим утре и той каза -трябва ли да имам желание след днешния разговор ?Това го каза с усмивка.Та кажете ми ,вие как мислите,тоя човек забаламосва ли ме или не ? Какво да правя сега ? Не знам,съвсем се обърках.
    леле тоя с неговите отговори и въпроси ме разби тотално,просто съвет-внимавай и си имай едно на ум
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Голям фен
    от всичко прочетено на мен ми се струва че иска само секс и след това ще ти бие шута. така разбирам нещата аз, а ти не си длъжна да се съобразяваш с мен, но си имай едно на ум
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

на мен, когато някой ми говори така, после изобщо няма възможност да общува с мен по какъвто и да било начин. плашещо ми идва, ама и аз съм вечно филмирана, така че...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Превъзнася се излишно, за да те обърква. Зарежи го. Не си заслужава.

П.С. Горките ние, които си имаме по 1 партньор и е нямало кой да ни подготви да не се срамуваме. Стискаме си очите и тези на половинката, когато правим секс, ще знаеш.

^ Впрочем, още помня как веднъж в сп. "Лична драма"(да речем, че случайно си го намерих) четох за някакъв баща, който също искаше да прави секс с 14-15-16-годишната си дъщеря - ми да я научел как се правело, да й покаже, че сексът е удоволствие между мъжът и жената, не трябвало първият й път да бъде с някой нескопосаник, който щял да й остави лошо впечатление.

Толкова бях втрещена, че чак и тема пуснах(май). Сега ми е смешно, ама тогава...

Град
    в облаците ^^
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Само като описа какъв е приятелят ти, стана ясно какво цели.
    Каза ми ,че целта му не била да ми отнеме девствеността,а искал да ме подготви за по-нататъшни връзки,да се науча да не се срамувам от тялото си,да съм гола пред другия и не се срамувам
    Да де, същото, но облечено с други думи.
    Той не изпитва любов, каквато изпитва мъж към жена. Той изпитва някаква извратена форма на привличане.
    Аз лично те съветвам да си нямаш работа с него. Има нещо сбъркано в този човек...
    \/

той не те обича и вътрешно и ти го усешташ (не съм ли права?) ... защо си с тоя.. обичаш ли го или стоиш с него за да не си сама, или те е страх от нещо (аз ако бях на тебе наистина щеше да ми е притеснено) - трбва да се замислиш сериозно и не се самозаблуждавай! щом не ти говори в прав текст кво иска и кво изпитва значи си играе с тебе и ти следи реакциите (болен мозък)...
    моя съвет е: зарежи го, както ти е казала баба ти, изчакай там края на месеца .. и през това време го подготви, разредете срещите, не му изипвай еи тей "късаме" щото може наистина да ти се случи случка (както баба ти казва)
    слушай жената... това нещо тя няма от къде да го знае тя го е видила, моята баба също гледа и в изключително много от случите е права ... бабите разбират тея работи

ПП. внимавай какви хора си подбираш винаги, щото повечето се крият зад маски и в повечео случаи се осъзнаваме прекалено късно

Супер фен Аватара на ScarletBite

Re: Спешно ви моля за помощ!

Цитирай Първоначално написано от hinari
    Въпроса ми към вас е следния-възможно ли е след като съм лъгала баба ми,че ходя с момче на 25,а всъщност ходя с мъж на 28,тя да е видяла в чашата образа на другото момче,а не този на моя приятел(28 годишния) и да е настъпило цялостно объркване в предричането на събитията ?
    Абсолютно невъзможно е да е видяла образа на измисления от теб персонаж.
    Гаданията не се правят на съзнателно ниво.Това, което реди картите Таро, размътва утайката в кафето и т.н., е сила, далеч неподдаваща се на глупави и лъжливи думи.
    Разбира се, гаданието показва как биха се развили събитията, ако не направим нищо, за да ги променим.И ето тук идва свободния избор.

Приятелят ти опитва да те изманипулира.
    Да ти подготви за нататъшна
    връзка?Превеждай като да те изчука и остави на следващия!!

П.С. Прочетох някои коментари.Повечето хора са скептични към окултното.Но повечето хора са овце, знаеш го.
    all day... all night... what the fuck?!

За това с кафето: наистина стават нещата, които предричат, няколко от моите баби се опитват да ме учат да разпознавам формите в чашата, но аз не виждам нищо,само утайка, това си е цяло изкувство...
    А що се отнася до това момче, кажи му, че ти имаш чувства и че не ти е приятно да се вижда с тази туркиня, и че това заглеждане жените наоколо не ти е приятно, нито ще те накара да пристъпиш към интимност с него, напротив- ще те отблъсне и започва да те убеждава, че той търси само секса във вашата връзка.Ако нещо не му "изнася", скъсайте, а ти прекъсни всякакви отношения с него,дори приятелски, само това можеш да предприемеш при положение, че получиш неразбиране, няма смисъл любовта ви да се привръща от секс за удоволствие само на единия и прекалено много жертви от страна на другия, а също и изнасилване...Ако те е страх от сексуален тормоз, сподели с някой, за да има някой, който знае кой е "виновен", ако се стигне дотам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си