- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Спешно ви моля за помощ!
Тази вечер се видяхме,казах му,че повече не може да бъдем заедно,с една дума-оставих го.Уж си казахме,че ще бъдем приятели.Каза ми ,че няма да му е мъчно,защото ще си пишем и ще се виждаме .. откъде е сигурен,че ще се виждаме пак ... Каза ми - ако ти кажа,че не те обичам,ще те излъжа.Каза,че не очаквал толкова скоро да го оставя след снощния разговор.Та правилно ли постъпих,чувствам се гадна,празна и отвратителна.Страх ме е ,че ще съм сама за може би много дълго време ...
по-добре сама, отколкото с психопат.![]()
и да, като му кажеш, че ще бъдете приятели е нормално да си мисли, че нещата още не са приключили.
точно!,авторке,не се чувствай зле,по-скоро той трябва да се чувства така,защото те е изпуснал и все пак внимавай,щот не се знае,какво може да направиПървоначално написано от mArMaLaDkA
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
толкова ли си нескопосана, че само психопати те заглеждат?Първоначално написано от hinari
извинявай, не се сдържах, като ти прочетох тоя коментар. я, се стягай!
и към всички, които отричат гаданията с такава лека ръка- не говорете за неща, от които очевидно си нямате и най- малка представа.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Измина доста време,откакто сте писали в моята тема за последно.Исках да ви кажа какви неща се случиха оттогава.Бившият ми всяка вечер като ме види,че съм в скайп и все ми пише и аз,за да не приличам на злобарка,му пиша също.Първите вечери беше ад.Като куче и котка се джавкахме.Беше ужасно.Брат му и приятелката му си дошли от София и отишли на гости при моя бивш.Той си споделил,че съм го оставила и приятелката на брат му казала-Е ма как си я оставил до стигне докрая без да правите секс ? Като е тръгнало всичко с тебе за първи път,дай цялото сефте да е накуп,защото има шанс като започне да прави секс и да се разочарова,понеже секса не е кой знае какво.Това го казва приятелката на брата на моя бивш.Какви са тея мисли от нея ?Мислех си и друго,тя може нищо такова да не е казала, а пък бившия ми да си измисля.Все ми вика-Кога ще си идваш на Плевен да се виждаме...Все тва ме пита.Една вечер ми каза,че като излизал с брат си и приятелката му,решили да отидат на Ловеч и там моя бивш видял накоя си Мария,в която бил влюбен 2 години като е бил студент.Тука нещо не ми се връзва,понеже ми е казвал,че е живял с друга 3 години като е бил студент в София-Рая се казва-в една стая в общежитие.Живеел с една,с нея правел секс, а пък ми казва сега,че бил влюбен в друга ...Направо май си врътка лъжи катоо.. лъжливо овчарче.Та така,каза ми,че с тази Мария се засичали на случайни места и то най-неочаквано всяка година.Така миналата година лятото я видял на Приморско и решил,че някой ден ще й предложи брак.Преди 6 дни той ми каза това за брака,наистина мисли да й предлага,даже ме дразни,че сватбата можела да бъде в Търново,където ми предстои да съм студентка наесен.Имам чувство,че ме лъже за тая Мария,за да ме дразни.После една негова приятелка,с която си поддържам контакт,ми каза ,че си бил харесал някакво момиче,по-малка от мене даже.. ужас.На педофил ли иска да се прави ?Бил казал на Дани,така се казва момичето,с което ви казах,че поддържам контакт и тя е приятелка с моя бивш,че много бил влюбен в тва детенце,ама трябвало да я чака да завърши училище,после университет и след това да се ожени и да имат бебета.Какъв кошмар.И това всичкото го е казал на Дани малко преди да дойде вкъщи на една от последните ни срещи.Какво да си мисля за тоя човек?Много добре си прави той сметките.Онзи ден ми каза,че ако обичаш някого,ще му дадеш най-ценното си(говореше за девствеността ми), ако другия те обича,няма да ти го отнеме.И след това казва-аз отнех ли ти девствеността ?-Не,е тогава сама реши дали те обичам или не.Отново се измъква лесно.Както и да е .Исках да ви споделя за тези неща.Да ми кажете какво мислите,къв е тоя човек егаси ...Кви намерения има,та още напира да ходя на Плевен да ме вижда и ми пише всяка вечер по скайп ...
Не разбира ли човека,че му казах край на 4 май ..Явно не иска да приеме това,че е зарязан от момиче за пореден път-Винаги са го зарязвали момичетата-той сам ми каза.
и аз мисля така ..Първоначално написано от Amateurrr
Amateurrr даваш хубави съвети ... наблюдавам те![]()
![]()
амм.. тфа новото не бях го чела..
по темата ..
загърби миналото .. !!
благодари се, че си се оттървала от него навреме !!
първото което трябва да направиш според мен е да зарежеш този мъж
Склонна съм, в известна степен, да вярвам на баба ти. А ти и сама каза, че приятелят ти не е много стока.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Аз този мъж го зарязах на 4 май-10 дена минаха оттогава,но той всяка вечер ми пише по скайп,днес даже ми звъня по телефона и ми говори 3 мин ...Единствената причина да пиша с него по скайп е забавление,щото е тъп и са ми интересни историите му за сватба с Мария и не знам си още коя и също искам да видя кога ще се откаже напълно да ми пише,понеже то е ден до пладне.Той като види накрая,че все му отказвам да се виждаме отново,ще разбере,надявам се ...
И добре си направила.
Доста глупава причина да иска да си легне с теб - да те подготви за животаГлупак! От разказа ти изглежда,че е с теб да запълва времето си и да се прави на мъж, понеже няма пред кого другиго.
Браво, момиче!![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Много ти благодаря за думите!Нуждая се наистина от подкрепа.Трудно ми е все още,но го изкарах от живота си .Нима писането по скайп означава,че бившият ми е още в живота ми ? Не мисля така ...
Здравейте!Пиша в темата отново,понеже днес направих това,което трябваше да направя още на 4ти май.Блокирах бившия си приятел в скайп.Само си го оставих във фейсбук,там не ми пречи.Реших така,защото вече не можех да продължавам да контактувам с този човек.Вярно,сега се чувствам празна,гадно ми е,но ще отмине.Преди две вечери си говорихме по скайп с него и той ми каза,че бил влюбен в мене по негов си начин,който аз не разбирам.Казах му,че ми е гадно да си пиша с него,не се чувствам добре.И той като ми вика-е знаеш ли тва защо е ? Щото си гузна,че си ме оставила и сега те гризе съвестта за грешката ,която си направила.Божее,за кой се мисли този бе ? Много ме издразни и днес направо си го блокирах,той си беше на работа,нямаше го в скайп и аз го блокирах.Каза ми ,че нямало да се оттърва от него,имал ми телефона,имал ми снимки и нямало да ме забрави...та стигна чак дотам,че се кани да ми дойде на гости на Търново като ида да уча наесен там .....егаси чудото,тоя човек .. Какво мислите по въпроса ?
Никога не се отнасяй скептично към такива предсказания .. не знаеш дали не е вярно .. след като баба ти е предсказала толкова сходни с реалните обстоятелства неща явно е истина .. ии не мисля, че има значение годините на момчето .. тя гледа на него като твоят приятел, а не като на 25- годищното момче. Послушай я.
AXaxaxaxaxaxaxa. Ако темата не е ебавка... ти си доста малоумно същество. Чудя се даже какво прави тоя пич с теб. Това, което обясни, че за теб е "отнася се лошо с мен"... просто нищо не си видяла, даже си китка. Дилемата е кой е по-малоумен - баба ти, че се опитва да те манипулира по този нелеп начин или ти, че й вярваш. Явно върви наследствено и провалът е неизбежен.Първоначално написано от hinari
![]()
![]()
![]()
Temet Nosce
벨야카
Само една дума-ЗАЕБАЛНЯ! Не си заслужава,прочетох всяко едно мнение...В началото може да ти е кофти,че си го зарязала,НО е за твое добро.Изглеждаш ми умно момиче (ей така на пръв поглед от това,което си писала)Честно казано този си го описала като некой психо ;x Внимавай много...Аз ако бях на тебе и във Фейсбук щях да го блокирам,даже телефона да си сменя.Това да ти отнеме девствеността според мен му се е превърнало във фикс идея ;xxx Ето защо те съветвам да намалиш контактите с този 'субект' да минимум.Сама виждаш,че и приятелите му (тоест приятелката на брат му или каквато беше там,ако не си го е измислил сам) са на същото мнение като него-тоя трябва да спи с теб ('трябва' според тях) ;x Мога да те посъветвам само да се пазиш и да си внимателна ;;x
Дръж ни в течение и успех!![]()
You laugh because I am different
I laugh because you're all the same.
~Cliff Burton!<333
~Ronnie James Dio!<333
Ееееей, ПОЗДРАВЛЕНИЯ, че си зарязала тоя психо-кретеноид !И аз също споделям мнението, че трябва да сведеш до минимум контактите си с него, обаче страшно се радвам за теб, че НЕ си се поддала на думите му. САМО ТАКА, ЕВАЛАТА !
![]()
![]()
+1Първоначално написано от valdesbg
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
Здравейте отново.Това май е последното ми мнение в тази тема.Стана така,че отблокирах приятеля си,преди два дни се събрахме,а вчера,лъжейки близките си ,че ще се срещам със съученичка,отидох на Плевен и се видяхме с него.Всичко си беше както преди-целувки,прегръдки.Дотук добре,като седнахме с него на една пейка на центъра и се почнаха разговорите.Питах го как прие раздялата на 4 май и как прие това,че сега съм искала да се съберем и той казва-просто приех фактите.Затова си нямам проблеми и не се тормозя за нищо,понеже не влагам чувства в цялата работа.Аз просто се забавлявам.Заведе ме после в баба си,обядвахме,после естествено цуни гуни,пак започна темата за секса-Ние с тебе много секс ще правим !-така ми вика ...Изпратихме се после на гарата,прибрах се аз щастлива,че съм отново с моя любим въпреки всичко.Дотук добре.Днес като казах на баща си за вчера и за срещата,той полудя.Крайният резултат:забранявам ти да ходиш на Плевен ,забранявам ти да се срещаш с твоя приятел,ще се разделите още тази вечер.Блокирваш го в скайп,него и всички негови приятели и край на историята.Така ми каза,плаках няколко часа ,безнадеждно е,раздели ме с първата ми голяма любов ....Преди малко казах на приятеля си какво се е случило и той само ми праща емотиконата :S в скайп и някакви реакции Уфффф,ама нищо повече.Каза ми,че било крайно време да ми каже някои неща за себе си,та сега очаквам да ми ги каже.Не искам да се разделям с него,искам поне по скайп да пишем,но пак ще трябва да се крия...Какво мислите за всичко,някакви съвети така за подкрепа ...
И от тези негови думи ти не схвана,че на него не му пука за теб,а просто иска секс?!Първоначално написано от hinari
Чудя се само дали си наивна или тъпа?!100% е едно от двете,но кое ...?!
А това,което ще ти каже ще е "Има и друго момиче в живота ми!" ... 99% съм сигурна!
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Е,грешиш.Не ми каза това,прати ми някакви клипове и ми обясни,че е настъпило време да се реши космическия конфликт и ,че 2010 ще дойде края на света и това му било мечтата...
Остави го, опитва се да те забаламоса с мили думи. Ясно, че го харесваш, но ще е по- добре за теб да прекъснеш всякакви контакти с него. Ясно е какво иска- секс. Не му се връзвай!
П.П. Баща ти е прав.