- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Спешно ви моля за помощ!
Ебаси селксата ... пръчка! Сорка, не можах да го спестя!
Прочетох всяко едно мнение от шибаната тема и мога да ти кажа, че си супер глупава бееее.. Как можех да искаш да си с такъв.. индивид.. Та той е болен мозък, кво космически конфликти го гонят, кви други глупости.. Цепиш мрака на две с тая тема, заклевам се !
Опичай си акъла, момичееее !
Какви селски пръчки те гонят тебе бе?Има къде по-цивилизован начин да й кажеш,че не бива да го слуша тоя или квото и да било xD Селска пръчка билаПървоначално написано от Linns
![]()
![]()
You laugh because I am different
I laugh because you're all the same.
~Cliff Burton!<333
~Ronnie James Dio!<333
Даже няма да ти отговарям.. Не мисля, че съм длъжна да давам обяснения на някой тук..![]()
Първоначално написано от 3oPuTy
+++++++
Всички коментари в темата са свързани с това да те убедят да стоиш далече от него, а ти какво???? Връщаш се при него като знаеш точно какво иска!!![]()
![]()
![]()
![]()
Честно не знам тъпа ли си или к'во...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Баба ти е казала как точно стоят нещата, но бъди сигурна, че не го е видяла в чашата.
Само аз ли не мога да разбере защо 28-30 годишни мъже се занимават с 17-18-19 годишни момиченца? Не би ли трябвало един мъж на тези години вече да е олегнал и да мисли ,за по сериозна връзка с жена на неговите години? Смятам ,че на 30 е нормално да мислиш вече за сигурност ,а не за пикли ?! А ти каква си ,че се занимаваш с толкова по-голям от теб ? Свършиха ли момчетата на твойте и мойте години,че тръгна с такива мъже дето само могад да те чукат и нищо друго ?!
sleda ot lubovta
^ Обмисли си мнението.. Говориш за мъже на 28 години които уж трябвало да са улегнали и мислят за сериозна връзка.. а накрая казваш, че били само за секса.. И какво значи "с жена на неговите години"? От кога един човек може да е само с някой на неговата възраст?
Отдавна не съм писала.Исках да ви разкажа за последните събития.Радвам се наистина,че не блокирах приятеля си.Ако го бях блокирала,нямаше да узная някои неща,които сега ме карат да не съм толкова нещастна.Една вечер си писахме и аз го сръчках да ми разкаже за всичките момичета,в които е бил влюбен.От всички жени,с които се е срещал,е бил влюбен в 5.Мисля,че бях споменала някъде в писаниците ми,че докато е бил студент в София е живял с едно момиче в общежитието-и така 3 години с нея имал връзка.Питах го как така не е бил влюбен в нея.Той ми каза,че при него влюбването винаги става в първия момент,в който види дадено момиче,влюбването при него не идвало с времето,а точно на момента.Така бил разбирал дали си струва момичето,или с други думи искаше да ми каже,че като не е влюбен в мене,значи не струвам.Направо...нямам думи за държанието му.Е така една вечер ми каза-ти не знаеш ли,че не съм влюбен в теб ?Мислех,че се разбрахме още в началото-действително не сме се разбирали за нищо в началото,оправдава се.Стана ми болно,каза ми ,че ме обичал само като приятелка.Снощи като си писахме и той повдигна темата за забраната от баща ми и аз му казах,че ми писна ,че искам да ходя вече в Търново да уча и да се махам оттук,да няма кой да ме контролира и да ме разделя от когото и да е.А моят приятел каза-и на мен ми писна от ситуацията,тази между нас,на никъде сме засега с тебе.Аз потресена от думите му казах-абе на тебе тва да ти пречи нещо? И той:м не,но приятелите ме питат какво става,има ли жена в живота ми,аз отговарям,че е сложно.Абе що ли ми се струва,че иска да се измъкне?Че кой го спира,не мога да разбера!?! Щом като не е влюбен в мене,какво го бърка да ми каже-абе Тони,не мога вече,искам да прекъснем връзката и толкоз,па като иска ще си му бъда приятелка добра,ще си пишем по скайп и толкоз ....Тая история няма край.Има начало,а няма край!Исках да ви споделя,дайте мнение.Разчитате ли по действията му същите неща,които и аз разчетох-че май иска да се измъкне,да не сме заедно вече ?И моля ви без обиди,искам да споделя с вас и да дадете мнение.
А ти толкова ли не можеш да прекъснеш тази малоумна връзка?
Спирай контактите с тоя, прави се на играч, а ти си наивна и глупава... ще те оплита така до безкрайност.
Bring your love,baby, I can bring my shame
Bring the drugs,baby I can bring my pain
+ А и освен това колко човека ти казаха преди това да не се занимаваш с него, а ти ся пак. Може би ако беше направила това, което ти казаха хората сега нямаше да се стига до въпросите, които задаваш в момента. А и ти какво си му на него? Някаква играчка, че когато си иска да бъде с тебе и да ти казва, че те обича само като приятелка и че не е влюбен в теб? За какво си му тогава? Айде зарязвай го и толкова, кво толкова го чакаш да те разиграва и да ти обяснява как не е влюбен в теб.Първоначално написано от didi0804
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't