Цитирай Първоначално написано от hinari
Настъпи истинско объркване.Днес се видяхме с моя приятел и си бяхме у дома за няколко часа.Накрая реших да го питам това онова и от отговорите му останах толкова объркана,че няма накъде.На въпросите ми отговаряше с въпроси.Каза ми ,че целта му не била да ми отнеме девствеността,а искал да ме подготви за по-нататъшни връзки,да се науча да не се срамувам от тялото си,да съм гола пред другия и не се срамувам.На въроса защо е с мен естествено пак ми отговори с въпрос.Можах да изкопча малко от него.На въпроса дали ме обича,ми каза тази вечер да си завържа очите с шалче,да постоя така малко време,да помисля хубаво и да се опитам да стигна до отговора сама.После ми даде пример-той е кубчето лед с моята ръка,което се топи,става все по-топло и накрая става на вода и се изплъзва от ръцете.Не можах да разбера какво точно искаше да ми каже с този пример-помислих,че иска да ме остави,казах му го и той каза-времето е пред нас,септември,октомври,ное ври ... две години,пет години.Каза ми дори,че ме обичал.Аз още не мога да вярвам на това и той каза,че имало различни видове любов и изпитвал такава любов,която мъжа изпитвал към жената.Съвсем се омотах и аз.Накрая го питах дали иска да се видим утре и той каза -трябва ли да имам желание след днешния разговор ?Това го каза с усмивка.Та кажете ми ,вие как мислите,тоя човек забаламосва ли ме или не ? Какво да правя сега ? Не знам,съвсем се обърках.
леле тоя с неговите отговори и въпроси ме разби тотално,просто съвет-внимавай и си имай едно на ум