Измина доста време,откакто сте писали в моята тема за последно.Исках да ви кажа какви неща се случиха оттогава.Бившият ми всяка вечер като ме види,че съм в скайп и все ми пише и аз,за да не приличам на злобарка,му пиша също.Първите вечери беше ад.Като куче и котка се джавкахме.Беше ужасно.Брат му и приятелката му си дошли от София и отишли на гости при моя бивш.Той си споделил,че съм го оставила и приятелката на брат му казала-Е ма как си я оставил до стигне докрая без да правите секс ? Като е тръгнало всичко с тебе за първи път,дай цялото сефте да е накуп,защото има шанс като започне да прави секс и да се разочарова,понеже секса не е кой знае какво.Това го казва приятелката на брата на моя бивш.Какви са тея мисли от нея ?Мислех си и друго,тя може нищо такова да не е казала, а пък бившия ми да си измисля.Все ми вика-Кога ще си идваш на Плевен да се виждаме...Все тва ме пита.Една вечер ми каза,че като излизал с брат си и приятелката му,решили да отидат на Ловеч и там моя бивш видял накоя си Мария,в която бил влюбен 2 години като е бил студент.Тука нещо не ми се връзва,понеже ми е казвал,че е живял с друга 3 години като е бил студент в София-Рая се казва-в една стая в общежитие.Живеел с една,с нея правел секс, а пък ми казва сега,че бил влюбен в друга ...Направо май си врътка лъжи катоо.. лъжливо овчарче.Та така,каза ми,че с тази Мария се засичали на случайни места и то най-неочаквано всяка година.Така миналата година лятото я видял на Приморско и решил,че някой ден ще й предложи брак.Преди 6 дни той ми каза това за брака,наистина мисли да й предлага,даже ме дразни,че сватбата можела да бъде в Търново,където ми предстои да съм студентка наесен.Имам чувство,че ме лъже за тая Мария,за да ме дразни.После една негова приятелка,с която си поддържам контакт,ми каза ,че си бил харесал някакво момиче,по-малка от мене даже.. ужас.На педофил ли иска да се прави ?Бил казал на Дани,така се казва момичето,с което ви казах,че поддържам контакт и тя е приятелка с моя бивш,че много бил влюбен в тва детенце,ама трябвало да я чака да завърши училище,после университет и след това да се ожени и да имат бебета.Какъв кошмар.И това всичкото го е казал на Дани малко преди да дойде вкъщи на една от последните ни срещи.Какво да си мисля за тоя човек?Много добре си прави той сметките.Онзи ден ми каза,че ако обичаш някого,ще му дадеш най-ценното си(говореше за девствеността ми), ако другия те обича,няма да ти го отнеме.И след това казва-аз отнех ли ти девствеността ?-Не,е тогава сама реши дали те обичам или не.Отново се измъква лесно.Както и да е .Исках да ви споделя за тези неща.Да ми кажете какво мислите,къв е тоя човек егаси ...Кви намерения има,та още напира да ходя на Плевен да ме вижда и ми пише всяка вечер по скайп ...