Здравейте!Пиша в темата отново,понеже днес направих това,което трябваше да направя още на 4ти май.Блокирах бившия си приятел в скайп.Само си го оставих във фейсбук,там не ми пречи.Реших така,защото вече не можех да продължавам да контактувам с този човек.Вярно,сега се чувствам празна,гадно ми е,но ще отмине.Преди две вечери си говорихме по скайп с него и той ми каза,че бил влюбен в мене по негов си начин,който аз не разбирам.Казах му,че ми е гадно да си пиша с него,не се чувствам добре.И той като ми вика-е знаеш ли тва защо е ? Щото си гузна,че си ме оставила и сега те гризе съвестта за грешката ,която си направила.Божее,за кой се мисли този бе ? Много ме издразни и днес направо си го блокирах,той си беше на работа,нямаше го в скайп и аз го блокирах.Каза ми ,че нямало да се оттърва от него,имал ми телефона,имал ми снимки и нямало да ме забрави...та стигна чак дотам,че се кани да ми дойде на гости на Търново като ида да уча наесен там .....егаси чудото,тоя човек .. Какво мислите по въпроса ?