Първоначално написано от
hinari
Здравейте!Аз съм едно момиче на 18 и половина години,което има връзка с мъж на 28 години.Днес се случи нещо.Баба ми понеже не знае,че ходя с 28 годишния,ами мисли,че ходя с един на 25,искаше да ми гледа на кафе и не знам-мисля,че се объркаха доста нещата.Вярно е,че приятеля ми се отнася гадничко с мен,все ме пита кога ще правим секс,прави планове кога да стане,заглежда жените пред мене и доре се обръща да ги огледа.Веднъж ми каза,че не знача нищо за него,после каза,че било майтап и само искал да види как ще реагирам.Та сега основния проблем,че се отнесох:днес баба ми ми гледа на кафе,каза ми ч,е той не е влюбен в мене,даже съм му била безразлична и е с мене само да си запълни времето.Оказа се ,че си поддържа връзка с някаква туркиня,макар че ми каза,че от години не се чуват-,но пък би излязъл с нея ако тя иска.Това баба ми го вия в чашата с кафето.После тя видя,че този мъж очевидно бил с мене още,само защото си планирал да ми отнеме девствеността до края на месец май.Тогава имам бал и му бях казала,че ще преспивам в Плевен с нашите след балната вечер.Баба ми видя в чашата,че той доста се е поядосал от този факт,понеже точно тази нощ бил планувал да спи с мен. Баба предрича раздяла именно края на май месец,понеже сама съм щяла да се уверя какви ги върши той,но ме предупреди да не показвам с нищо,че знам за това,защото щял да се озлоби,че го оставям и можело да ме изнасили.Въпроса ми към вас е следния-възможно ли е след като съм лъгала баба ми,че ходя с момче на 25,а всъщност ходя с мъж на 28,тя да е видяла в чашата образа на другото момче,а не този на моя приятел(28 годишния) и да е настъпило цялостно объркване в предричането на събитията ? Моля ми много за помощ,защото вече се отчаях напълно,не знам какво да правя ...
Моля ви за сериозни коментари!