.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62
    слушай бащата

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Ебаси селксата ... пръчка! Сорка, не можах да го спестя!
    Прочетох всяко едно мнение от шибаната тема и мога да ти кажа, че си супер глупава бееее.. Как можех да искаш да си с такъв.. индивид.. Та той е болен мозък, кво космически конфликти го гонят, кви други глупости.. Цепиш мрака на две с тая тема, заклевам се !

Опичай си акъла, момичееее !

Цитирай Първоначално написано от Linns
    Ебаси селксата ... пръчка! Сорка, не можах да го спестя!
    Прочетох всяко едно мнение от шибаната тема и мога да ти кажа, че си супер глупава бееее.. Как можех да искаш да си с такъв.. индивид.. Та той е болен мозък, кво космически конфликти го гонят, кви други глупости.. Цепиш мрака на две с тая тема, заклевам се !

Опичай си акъла, момичееее !
    Какви селски пръчки те гонят тебе бе?Има къде по-цивилизован начин да й кажеш,че не бива да го слуша тоя или квото и да било xD Селска пръчка била
    You laugh because I am different
    I laugh because you're all the same.
    ~Cliff Burton!<333
    ~Ronnie James Dio!<333

Град
    Милано
    Даже няма да ти отговарям.. Не мисля, че съм длъжна да давам обяснения на някой тук..

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Цитирай Първоначално написано от hinari
    Здравейте отново.Това май е последното ми мнение в тази тема.Стана така,че отблокирах приятеля си,преди два дни се събрахме,а вчера,лъжейки близките си ,че ще се срещам със съученичка,отидох на Плевен и се видяхме с него.Всичко си беше както преди-целувки,прегръдки.Дотук добре,като седнахме с него на една пейка на центъра и се почнаха разговорите.Питах го как прие раздялата на 4 май и как прие това,че сега съм искала да се съберем и той казва-просто приех фактите.Затова си нямам проблеми и не се тормозя за нищо,понеже не влагам чувства в цялата работа.Аз просто се забавлявам.Заведе ме после в баба си,обядвахме,после естествено цуни гуни,пак започна темата за секса-Ние с тебе много секс ще правим !-така ми вика ...Изпратихме се после на гарата,прибрах се аз щастлива,че съм отново с моя любим въпреки всичко.Дотук добре.Днес като казах на баща си за вчера и за срещата,той полудя.Крайният резултат:забранявам ти да ходиш на Плевен ,забранявам ти да се срещаш с твоя приятел,ще се разделите още тази вечер.Блокирваш го в скайп,него и всички негови приятели и край на историята.Така ми каза,плаках няколко часа ,безнадеждно е,раздели ме с първата ми голяма любов ....Преди малко казах на приятеля си какво се е случило и той само ми праща емотиконата :S в скайп и някакви реакции Уфффф,ама нищо повече.Каза ми,че било крайно време да ми каже някои неща за себе си,та сега очаквам да ми ги каже.Не искам да се разделям с него,искам поне по скайп да пишем,но пак ще трябва да се крия...Какво мислите за всичко,някакви съвети така за подкрепа ...
    И от тези негови думи ти не схвана,че на него не му пука за теб,а просто иска секс?!
    Чудя се само дали си наивна или тъпа?!100% е едно от двете,но кое ...?!
    А това,което ще ти каже ще е "Има и друго момиче в живота ми!" ... 99% съм сигурна!

+++++++
    Всички коментари в темата са свързани с това да те убедят да стоиш далече от него, а ти какво???? Връщаш се при него като знаеш точно какво иска!!
    Честно не знам тъпа ли си или к'во...
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Баба ти е казала как точно стоят нещата, но бъди сигурна, че не го е видяла в чашата.

Само аз ли не мога да разбере защо 28-30 годишни мъже се занимават с 17-18-19 годишни момиченца? Не би ли трябвало един мъж на тези години вече да е олегнал и да мисли ,за по сериозна връзка с жена на неговите години? Смятам ,че на 30 е нормално да мислиш вече за сигурност ,а не за пикли ?! А ти каква си ,че се занимаваш с толкова по-голям от теб ? Свършиха ли момчетата на твойте и мойте години,че тръгна с такива мъже дето само могад да те чукат и нищо друго ?!
    sleda ot lubovta

Град
    Милано
    ^ Обмисли си мнението.. Говориш за мъже на 28 години които уж трябвало да са улегнали и мислят за сериозна връзка.. а накрая казваш, че били само за секса.. И какво значи "с жена на неговите години"? От кога един човек може да е само с някой на неговата възраст?

Отдавна не съм писала.Исках да ви разкажа за последните събития.Радвам се наистина,че не блокирах приятеля си.Ако го бях блокирала,нямаше да узная някои неща,които сега ме карат да не съм толкова нещастна.Една вечер си писахме и аз го сръчках да ми разкаже за всичките момичета,в които е бил влюбен.От всички жени,с които се е срещал,е бил влюбен в 5.Мисля,че бях споменала някъде в писаниците ми,че докато е бил студент в София е живял с едно момиче в общежитието-и така 3 години с нея имал връзка.Питах го как така не е бил влюбен в нея.Той ми каза,че при него влюбването винаги става в първия момент,в който види дадено момиче,влюбването при него не идвало с времето,а точно на момента.Така бил разбирал дали си струва момичето,или с други думи искаше да ми каже,че като не е влюбен в мене,значи не струвам.Направо...нямам думи за държанието му.Е така една вечер ми каза-ти не знаеш ли,че не съм влюбен в теб ?Мислех,че се разбрахме още в началото-действително не сме се разбирали за нищо в началото,оправдава се.Стана ми болно,каза ми ,че ме обичал само като приятелка.Снощи като си писахме и той повдигна темата за забраната от баща ми и аз му казах,че ми писна ,че искам да ходя вече в Търново да уча и да се махам оттук,да няма кой да ме контролира и да ме разделя от когото и да е.А моят приятел каза-и на мен ми писна от ситуацията,тази между нас,на никъде сме засега с тебе.Аз потресена от думите му казах-абе на тебе тва да ти пречи нещо? И той:м не,но приятелите ме питат какво става,има ли жена в живота ми,аз отговарям,че е сложно.Абе що ли ми се струва,че иска да се измъкне?Че кой го спира,не мога да разбера!?! Щом като не е влюбен в мене,какво го бърка да ми каже-абе Тони,не мога вече,искам да прекъснем връзката и толкоз,па като иска ще си му бъда приятелка добра,ще си пишем по скайп и толкоз ....Тая история няма край.Има начало,а няма край!Исках да ви споделя,дайте мнение.Разчитате ли по действията му същите неща,които и аз разчетох-че май иска да се измъкне,да не сме заедно вече ?И моля ви без обиди,искам да споделя с вас и да дадете мнение.

А ти толкова ли не можеш да прекъснеш тази малоумна връзка?
    Спирай контактите с тоя, прави се на играч, а ти си наивна и глупава... ще те оплита така до безкрайност.
    Bring your love,baby, I can bring my shame
    Bring the drugs,baby I can bring my pain

Град
    Русе
    Той те вижда колко си тъпа и наивна,и си те върти както си иска.Не знам как му се връзваш на всички глупости,които ти казва.Вземи се малко в ръце и се осъзнай какви ги вършиш

... Обичам те Ники ! ~*> (h)

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от didi0804
    Той те вижда колко си тъпа и наивна,и си те върти както си иска.Не знам как му се връзваш на всички глупости,които ти казва.Вземи се малко в ръце и се осъзнай какви ги вършиш
    + А и освен това колко човека ти казаха преди това да не се занимаваш с него, а ти ся пак. Може би ако беше направила това, което ти казаха хората сега нямаше да се стига до въпросите, които задаваш в момента. А и ти какво си му на него? Някаква играчка, че когато си иска да бъде с тебе и да ти казва, че те обича само като приятелка и че не е влюбен в теб? За какво си му тогава? Айде зарязвай го и толкова, кво толкова го чакаш да те разиграва и да ти обяснява как не е влюбен в теб.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си