Отдавна не съм писала.Исках да ви разкажа за последните събития.Радвам се наистина,че не блокирах приятеля си.Ако го бях блокирала,нямаше да узная някои неща,които сега ме карат да не съм толкова нещастна.Една вечер си писахме и аз го сръчках да ми разкаже за всичките момичета,в които е бил влюбен.От всички жени,с които се е срещал,е бил влюбен в 5.Мисля,че бях споменала някъде в писаниците ми,че докато е бил студент в София е живял с едно момиче в общежитието-и така 3 години с нея имал връзка.Питах го как така не е бил влюбен в нея.Той ми каза,че при него влюбването винаги става в първия момент,в който види дадено момиче,влюбването при него не идвало с времето,а точно на момента.Така бил разбирал дали си струва момичето,или с други думи искаше да ми каже,че като не е влюбен в мене,значи не струвам.Направо...нямам думи за държанието му.Е така една вечер ми каза-ти не знаеш ли,че не съм влюбен в теб ?Мислех,че се разбрахме още в началото-действително не сме се разбирали за нищо в началото,оправдава се.Стана ми болно,каза ми ,че ме обичал само като приятелка.Снощи като си писахме и той повдигна темата за забраната от баща ми и аз му казах,че ми писна ,че искам да ходя вече в Търново да уча и да се махам оттук,да няма кой да ме контролира и да ме разделя от когото и да е.А моят приятел каза-и на мен ми писна от ситуацията,тази между нас,на никъде сме засега с тебе.Аз потресена от думите му казах-абе на тебе тва да ти пречи нещо? И той:м не,но приятелите ме питат какво става,има ли жена в живота ми,аз отговарям,че е сложно.Абе що ли ми се струва,че иска да се измъкне?Че кой го спира,не мога да разбера!?! Щом като не е влюбен в мене,какво го бърка да ми каже-абе Тони,не мога вече,искам да прекъснем връзката и толкоз,па като иска ще си му бъда приятелка добра,ще си пишем по скайп и толкоз ....Тая история няма край.Има начало,а няма край!Исках да ви споделя,дайте мнение.Разчитате ли по действията му същите неща,които и аз разчетох-че май иска да се измъкне,да не сме заедно вече ?И моля ви без обиди,искам да споделя с вас и да дадете мнение.