.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: вайй

вайй

Здрасти... ,
    Значи сега бях в банята... и се бръснах.. нали без огледало неможе.. по точно още не съм свикнал .. избръснах се и сложих огледалото на стойката му .. и нали тръгнах да излизам от банята и то падна и се счупи .. .. Чувал съм че счупено огледало 7 години нещастна любов.. тъъ моя въпрос е :
    Наистина ли ще съм 7 години нещастен ??
    skype--> stoenski965 email--> rulzz93@abv.bg

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от justunique
    да .. да не си се бръснал .. така е .. като се бръснеш гл. не се хващай на такива глупости .. аз за 1 година счупих 4-5 огледала, едно от които е голямо метър и половина .. само че не съм нещастен .. да не ти пука ..

и аз тази година счупих едно огледало, но не съм нещастна хах .. суеверия.
    Хора много , Човеци малко !

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от justunique
    да .. да не си се бръснал .. така е .. като се бръснеш гл. не се хващай на такива глупости .. аз за 1 година счупих 4-5 огледала, едно от които е голямо метър и половина .. само че не съм нещастен .. да не ти пука ..

И аз тази година счупих едно огледало, но не съм нещастна хах.. пълни суеверия.
    Хора много , Човеци малко !

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Еми аз лично съм суеверна. Но не обръщай внимание на такива работи. Ако не мислиш за това нещастие, няма нищо лошо да ти се случи.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Ок мерси успокоихте ме
    skype--> stoenski965 email--> rulzz93@abv.bg

Това са тъпи суеверия. Не им обръщай внимание
    Днес се възбудиш, утре не можеш да се събудиш.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Абе недейте така,аз счупих огледало преди 7 години и до ся...ся уж изтече чакам вече любовта
    >>DjBelev<<

Фен Аватара на NeENormalen
    Град
    Някъде из страната ;]
    Аз като се насмуча стабилно с алкохолец, с приятелчетата много обичаме да трошим страничните огледала на хорските автомобили... кво да кажа, досега най-малко 500-600 години съм насъбрал нещастна любов, ВСИЧКО Е ДО ЕГН!!!
    vsichkii, osven men, sa tupii !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си