- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Случвало ли ви се е ...
Здравейте!!!
Вчера както се разхождах из парка изведнъж видях една стара приятелка, с която не се бяхме виждали години. Супер се зарадвах и тогава след "Здравей" първото което тя ме попита беше. -Имаш ли Импулс?-
ей така останах.
На вас случвало ли ви се е така, някой приятел на първата среща от години да ви пита нещо тъпо!![]()
мне
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
ми начи е супер тъпо парче.
Аз,дори като се среща с някой фр. с който не сме се виждали 2-3 дена,пита как си,добре ли си,ваще майка ти/баща ти,как са и т.н.
к'во ше ме пита такива тъпи работи...
Първоначално написано от whitediamond
нямам какво да добавя!
Асии <3 , Наннсии <3
Това е модата сега. Нормално е, мисля че няма смисъл дори да и отговаряш, толкова се е зарадвала, че те е видяла.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
ХАхах бахти филма, не са се виждали с години и най-накрая се виждат и да я пита дали има импулс![]()
![]()
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Не ми се е случвало...
Леле, ако някой ми каже нещо подобно ще му се изсмея в лицето.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Ахаха.. мм да.. случавало ми се.. само че не са ме питали за Impulse , а за Facebook![]()
![]()
Неприлично Щастлива .. : )
Бати тъпата лейка.Хубаво е, че нямам такива приятели.
![]()
аз пък мисля, че модата на импулса мина отдавна..мн простотии добавиха и става скучно, и е толкова изтърканоПървоначално написано от nIkEnCeTy_bE
![]()
Първоначално написано от bobito_th
сериозно ли ... край и аз си режа вените, не е модерно да имаш импулс.
Еми не ми се е случвало, като се видя с някой познат се питаме къде сме сега, как са вашите и такива неща, а за импулс, фейсбук и всичките регистрации се питаме с хора, които се виждам поне няколко пъти в седмицата.![]()
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
не ми се е случвало..
ама нали трЯяЯ да сме фЙешъЪъН![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Ми кво да ви кажа,освен че сте тъпи колкото приятелката и
Момичето вероятно е искало импулса и,за да не загуби връзка с нея след срещата,а това че не го е поискала когато трябва и е прибързала е така