Хелоуу на сички В мойто даскало има даскали дето направоо Сичко започна зимата като биеше звънеца за излизане, ния сядахме при гаджето ми на един шкаф дето седи в края на коридора от старокаменната ера...ии така там се хилихме, пускахме си песни и пяхме като ранени лосове, докато класната на гаджето ми не реши, че сме `и пречили и каза:"Ще видим къде ще седите другото междучасие" и така ни махна шкафа. В същия ден имахме час на класа и класната, яхнала метлата, връхлита в стаята и започва да крещи на всички и всичко и ме накара да седна до едно момче, което просто не понасям и класната ми е наясно, аз казах не и тя удари с дневника по бюрото и почти се разплака аз-не особено доволна от събитията едва изчаках да бие звънеца и да се изнасям и с една приятелка си бяхме написали по скаповете:"razplakaxme klasnata (*)" и на следващия ден,отново на метлата, класната крещи:"Дръжте се малко по-нормално, не като някои да си пишат разни неща по скайповете...на теб утре майка ти тука"-гледа мен.Аз звъня на майка ми и тя "удари едно рамо", но ми каза да не се повтаря...И така в този дух една моя много близка приятелка по физическо подаде топката не на някоя случайна кифлица, а на дъщерята на класната на гаджето ми("Глистопад" ) и моята класна и Неговата класна викат приятелката ми и заплашват да я изключат от даскалото...Знам, че не трябва да се забъркваме с даскалите, щото от тях ни зависи успеха, но те просто не спират да се заяждат...Примерно след като извикаха мойта приятелка в дирекцията, наш`те две любими хали, пардон, класни, обясниха, че сме се държали като к``ви и само не сме се били е``ли в коридора, което не беше така...Какво да правя??