.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Изрусяване на космите по краката (:

Значи момче и съм и естествено имам косми по краката ... но моите връстници си ги махат а аз все още нямам куража да го направя .. и значи въпроса ми е някак мога ли да ги изветля или изруся .. ? Мерси Ви предварително : ))

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...

Re: Изрусяване на космите по краката (:

Цитирай Първоначално написано от kotver
    Значи момче и съм и естествено имам косми по краката ... но моите връстници си ги махат а аз все още нямам куража да го направя .. и значи въпроса ми е някак мога ли да ги изветля или изруся .. ? Мерси Ви предварително : ))
    Сега, ти ще го правиш, защото другите го правят ли?
    Какъв е смисъла на изрусяването? Да не се виждат ли?
    С перхидрол/блондор се изрусяват

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Mimsss, явно не се чувства добре с косми по краката..

До автора : Според мен си ги махни ако не ти харесва да имаш косми. Да не ти дреме дали НЯКОЙ СИ ще го сметне за педалско и т.н. Краката са си твои, имаш пълно право на избор да правиш каквото пожелаеш.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Mimsss, явно не се чувства добре с косми по краката..

До автора : Според мен си ги махни ако не ти харесва да имаш косми. Да не ти дреме дали НЯКОЙ СИ ще го сметне за педалско и т.н. Краката са си твои, имаш пълно право на избор да правиш каквото пожелаеш.
    Мда,има и правото да си отреже краката хах ;D Базик.

Мии на колко години си? Примерно аз съм на 15 ама си ги махам 'щото повече ми харесва без косми да съм...

П.П Някой да каже някъв крем за крака (много ми е суха кожата)
    I'm just a man,not Superhuman
    I'm not Superhuman,someone save me from the hate

I've gotta fight today to live another day...
    Speaking my mind today my voice will be heard today.

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    я ги махай.... ко ще си играеш да ги изрусяваш ...

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    Цитирай Първоначално написано от ELiTyYy
    я ги махай.... ко ще си играеш да ги изрусяваш ...

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    ем виж ся попринцип перхидрол .. мисля че ставаше и с кислородна вода.. ама растат космите

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Виж не се води по другите Както се чувстваш добре , както се харесваш така бъди.Не гледай останалите.То всички станаха еднакви така... ако толкова искаш с кислородна вода не е скъпа , не щипе , не пари , нищо не прави освен ,че изрусява но не от един път

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от MimiKalcheff93
    Виж не се води по другите Както се чувстваш добре , както се харесваш така бъди.Не гледай останалите.То всички станаха еднакви така... ако толкова искаш с кислородна вода не е скъпа , не щипе , не пари , нищо не прави освен ,че изрусява но не от един път
    Оооо тва с кислиродната вода си е голяма игра . Аз така си изсветлих (малко) косата и ми се изсветли чак след 7-8 път когато се напръсках. Абе според мен - направо ги махай, но все пак ти си решаваш .

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

Цитирай Първоначално написано от Inn0cenCe
    Цитирай Първоначално написано от MimiKalcheff93
    Оооо тва с кислиродната вода си е голяма игра . Аз така си изсветлих (малко) косата и ми се изсветли чак след 7-8 път когато се напръсках. Абе според мен - направо ги махай, но все пак ти си решаваш .

Боядисвам се черна вече от 3 години никви проблеми нямам обаче исках да ми порасне косата ии се пръсках всеки ден кат излена от банята корените и ела да видиш как ми падна боята за няма и седмица и половина

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Цитирай Първоначално написано от SixthSense
    Наистина ли от кислородната вода порастват космите ?
    ем да

незнаех ще взема за косата

Цитирай Първоначално написано от hrisana
    незнаех ще взема за косата
    вземи си хининова вода аз са обърках на предния коментар писах кислородна вода
    пък то е хининова вода Извинявам се :P

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    определено с КИСЛОРОДНА вода.
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    определено с КИСЛОРОДНА вода.[/b]
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

абе кво ще се занимаваш да ги изрусяваш??махай гиии!!

и според мен е най-добре да ги махне.. като ги изруси и после като хване тен ии те ще се личат даже повече ако питате мен..

Хм.. аз не съм мн за махането един мой приятел нямаше много, а и неговите бяха руси таа беше му голям мерак ии ги махна. Мани, че станаха повече, по-дълги а и потъмняха.

Цитирай Първоначално написано от Danish
    Хм.. аз не съм мн за махането един мой приятел нямаше много, а и неговите бяха руси таа беше му голям мерак ии ги махна. Мани, че станаха повече, по-дълги а и потъмняха.
    нормално е да станат така все пак ги махаш нормално е пак да пораснат .. а и той е момче нормално да му са малко по-тъмни

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    ъъ супер поредното п*дерастче
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Лелееее, и момчетата ни вече не са като момчета. Абе разбирам да си момиче да се опитваш да ги прикриеш или махнеш ама ...

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    До колкото виждам, темата не е "Педерастче ли съм", а "Изрусяване на космите на краката"
    така че затворете си плювалниците, че гледам нищо умно не излиза от тях

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си