.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 66
    Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    ОБИЧАМ вииии !
    пффф колко неграмотно си го написала
    УбИчКЪмВъъъ се пише
    Всеки ден ми е екзистенциална криза.

Мега фен Аватара на Chacho
    Скоро с този импулс ще занемарите напълно реалния си живот. Сега казвате "обичам те" без да се познавате, утре ще се ожените в интернет без да сте се виждали. И физическото ще премине на виртуално: вместо истински - интернет секс. Макар че с акъла на авторката май това е по-добрият вариант, тъкмо няма да има инциденти.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от Ewok
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    ОБИЧАМ вииии !
    пффф колко неграмотно си го написала
    УбИчКЪмВъъъ се пише
    шЪЪъ миИи дЪдешШш лиИи плюЮюсссЧЧиИиииИи
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Цитирай Първоначално написано от alex4et0y
    И аз съм така. И незнам к'фо да ти кажа. Просто си се поздравяваме и т'фа е. Иначе до сега не са ми казвали "Обичам те".

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Крайно време е тоя импулс да се затвори с поправка в конституцията...

Абе вие знаете ли изобщо какво значи "Обичам те"? Влагаш ли някакъв смисъл в тия думи или се превърнаха в поредната малоумна фраза, осквернена от импулс, флиртче и етц?

Като ги чета тия теми ми иде да емигрирам на секундата...

И не не е смешно, тъжно е...Ходи си пиши "обичам те" и не чети тука, че ще си изгубиш от ценното време за писане на безлични фрази и гримиране...

Ако си достатъчно умна, сама ще си отговориш на глупавите въпроси!

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    кво стаа тука ве и аз искам ОуНчиИиИ
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    ШшШ кво сте се застискали сички уе ??! Яя веднага ми давайте ПлУсЧиТЪъъъЪЪъъЪЪ ...
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ШшШ кво сте се застискали сички уе ??! Яя веднага ми давайте ПлУсЧиТЪъъъЪЪъъЪЪ ...
    ИsКъъъъм tъъ бее ... L0фкъъм тъ. пLюСsCчИии .. vЪрнииии аку мЪ L0о0фкъЪъшш...

май преиграх
    ★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
    ♥LIL WAYNE♥

Голям фен

май преиграх
    Не разбирам защо ти се смееш, след като сама каза, че имаш регистрация в сайта, подобно на авторката не знаеш как да реагираш и част от подписа ти е с букви на латиница и кирилица ; ) !

"sлеd мен zа теbе е ФиналА. Търsи sи копия, zащото гуbиш ОРИГИНАЛА [!] ;* ^^ "

Сега да не се обидиш : ) ! Просто може да не е с 2389 малки и големи букви, но пак прави впечетление ...

Цитирай Първоначално написано от LoupGarrou

май преиграх
    Не разбирам защо ти се смееш, след като сама каза, че имаш регистрация в сайта, подобно на авторката не знаеш как да реагираш и част от подписа ти е с букви на латиница и кирилица ; ) !

Сега да не се обидиш : ) ! Просто може да не е с 2389 малки и големи букви, но пак прави впечетление ...
    И аз не го одобрявам т'фа латиница и кирилца, обаче т'фа което ми е на подписа директно го копирах и го сложих, защото ми хареса мисълта. Не съм казала, че незнам как да реагирам просто не ми се е случвало лично на мен да ми пишат, но съм виждала други, че пишат така на своите приятели. Има ли някакво значение въобще?
    ★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
    ♥LIL WAYNE♥

Голям фен
    Не, просто не обичам да се смесват двете азбуки и затова го казаx. Получава се, когато някои хора в стремажа си да измислят нещо оригинално и 'различно' пишат с големи и малки букви, с правописни грешки, лигаво и на латиница и кирилица ...

Мега фен Аватара на Nestlee
    Град
    Града На Греха ..
    И аз съм така. И незнам к'фо да ти кажа. Просто си се поздравяваме и т'фа е. Иначе до сега не са ми казвали "Обичам те".
    Можеш само да се радваш .

Абе вие знаете ли изобщо какво значи "Обичам те"? Влагаш ли някакъв смисъл в тия думи или се превърнаха в поредната малоумна фраза, осквернена от импулс, флиртче и етц?

И не не е смешно, тъжно е...Ходи си пиши "обичам те" и не чети тука, че ще си изгубиш от ценното време за писане на безлични фрази и гримиране...
    Така ..
    Първо- Какво ти иде да емигрираш ? Нима мислиш, че България е единствена. Че в Гърция, Македония, Англия, Германия или където и да е другаде няма тийнеиджъри и няма такива сайтове ..Тц Тц жестоко си заблуден !!!
    Второ- Няма да ходя и да си пиша " Обичам те " и да не чета тука, защото ще си изгуба от ценното време за писане на безлични фрази и гримиране, само и само ,защото на тебе така ти харесва .

Цитирай Първоначално написано от spopi
    1 въпрос може да събират коментари и повече + може да искат да превличат внимание
    2 въпрос ми за мен много не се води като познати може да искат да се запознаят с теб по този начин
    Благодаря за мнението !!!

Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Понеже преди 2 3 години си напрайх регистрация щи кажа,че тоя импулс е супер огромна тъпня! От тъп - по-тъп го правят! И ми е смешно,когато някой ми пише сърца и целувки без дори да се познаваме. Все едно - Вървиш си по улицата и някой почва да те целува ... ... И с тия приятелстваа.. Като тръгнат да дават приятелства без дори да напишат 1 коментар и без дори да сме се виждали ми стават супер смешни!! И с тия плЮсчИтЪъЪъЪъъ... бегИ манИ... Тоя сайт е толкова зле,че няма на къде... Не съм си влизала сигурно от миналата година... .. Ии... Не не е нормално...

ПС: Или пък като почнат с тия оУнчИтъЪЪЪъъЪъъ.. Кви оунове ,к`ви 5 лв бе?! Нито се познаваме ,нито нищо ,че някой да иска да ме притежава.. WTF?!?!!?!?!...
    И моята регистрация е от преди 1- 2 години. Аз в началото даже не знаех какво е това " Own" . То всички знаят, че тези притежание не са за нищо, ама.. Благодаря за мнението !

Цитирай Първоначално написано от December
    УбичкЪмтЪъъъ МуциИиии
    Много са ми лигави!Правят го само за да се харесат и да им дадеш плюсче.
    Съгласна съм с amk933 тея думи вече нямат никакво значение.Жал ми е направо...Някви кухи лейки станали гаджета,и за да го покажат пред всички си праят една "сладкъ" снимчица,и отдолу пишат "Слънчице обичкам тааа" Олеле да повърнеш е малко...
    yess, baby !! То любовта не се казва, а се доказва ...

Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Понеже преди 2 3 години си напрайх регистрация щи кажа,че тоя импулс е супер огромна тъпня! От тъп - по-тъп го правят! И ми е смешно,когато някой ми пише сърца и целувки без дори да се познаваме. Все едно - Вървиш си по улицата и някой почва да те целува ... ... И с тия приятелстваа.. Като тръгнат да дават приятелства без дори да напишат 1 коментар и без дори да сме се виждали ми стават супер смешни!! И с тия плЮсчИтЪъЪъЪъъ... бегИ манИ... Тоя сайт е толкова зле,че няма на къде... Не съм си влизала сигурно от миналата година... .. Ии... Не не е нормално...

ПС: Или пък като почнат с тия оУнчИтъЪЪЪъъЪъъ.. Кви оунове ,к`ви 5 лв бе?! Нито се познаваме ,нито нищо ,че някой да иска да ме притежава.. WTF?!?!!?!?!...
    +1 ! Ей тва е тъжната истина ! "обичам те" вече за здрасти го
    имаМЕ
    хаха

И ти си от НАС !!!

Ам там , където си говорихте просто ей тъй " Обичам те" , обаче с много, много, много ама много повече правописни грешки показва, че и вие сте като тези за които питам , макър, че се мислите за повече !!!

Цитирай Първоначално написано от Shadowsogirl
    Абе и мен са ми писали "обичам те" хора дето не ме познават, ама кво да ги прая.. Те си пишат, аз отвръщам някоя емотка и туй то. Сега вече и не ми пишат, понеже мен не ми се занимава с тая работа "получавам-връщам-получавам.." Иначе имам приятели, на които наистина съм била сърчица и обичкам си те, ама понеже наистина е така.
    Дамм това за приятелите много ясно, но ми са чудни непознатите защо го правят .

Цитирай Първоначално написано от StrangerIsTyping
    Може да е от съжаление.
    И според мене това е най- възможно !

Цитирай Първоначално написано от ImmortalSportFreak
    тъпи сайтчета
    не познаваш там дадени хора които са си направили профилчета ама използваш така силните думи Обичам те ! както и да е.. няма да разсъждавам че ще стане дълго
    съветвам ви да не си промивате мозъка със сайтове като Импулс
    Мерси за съвета !

Цитирай Първоначално написано от ecstazy

+ ... т'ва е адски малоумно. Кво е тва обичам те уе, все едно си казвате здрасти. "МилУуУу, Здастии, обичам тееее, как се казваш.Дай ми ОунЧии и Плюсчии после плс :* " ЛЕле вие сте ... нямам думи.
    Не случайно казах, че ще ме разберат само хора с регистрация в сайта ! Ти не си от тях, така че не оплювай без да знаеш !

Цитирай Първоначално написано от LoupGarrou

май преиграх

Евала !!!!! защото най- смешно е глупак да се подиграва на глупак .....
    Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Във фейсбука се преселва същата вълна, ама без плюсчета и без целувки. Има едно момиче, което е харесало абсолютно всички снимки на моя клас (вкл. една, на която сме аз и приятелка), ама въпреки това не се познаваме лично и не сме се поздравявали никога. Бахти позьорщината.

Мега фен Аватара на Infinity
    To infinity and beyond.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    [quote="Nestlee"]

Така ..
    Първо- Какво ти иде да емигрираш ? Нима мислиш, че България е единствена. Че в Гърция, Македония, Англия, Германия или където и да е другаде няма тийнеиджъри и няма такива сайтове ..Тц Тц жестоко си заблуден !!!
    Второ- Няма да ходя и да си пиша " Обичам те " и да не чета тука, защото ще си изгуба от ценното време за писане на безлични фрази и гримиране, само и само ,защото на тебе така ти харесва .
    Ти питаш, не аз...
    Като не си готова да приемеш чуждото мнение за чий ти е тази тема?
    90% от хората тук се опитаха да ти кажат, че не е нормално. Какво не разбра?
    И да иде ми да емигрирам, защото тези сайтченЦа водят точно до такива индивиди като теб, които халхабер си нямат какво значи обичам те...
    Не значи "здрасти?, бтв, ако не си разбрала...провери в речника.

Nestlee, ако ми беше прочела внимателно 2то мнение, в което написах, че съм си сложила на подписа това е не защото е с малки и големи букви, латиница и кирилица, а защото ми хареса мисълта. Нищо не ти дава право да ме убиждаш(въпреки, че не ми пука особенно). Надявам се да разбереш поне 1/3 от това, което написах.
    ♥LIL WAYNE♥

Щом се оплакваш от impulse.bg виж какво става в bgstar.eu .. Всеки божи ден коментарите са едни и същи: "Обичам те! " Абе какво ме обичаш като не ме познаваш?.. Много ме нервят ей такива парчета..
    FUCK-тически не ме интересувате..

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland

Е т'ва е!
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Цитирай Първоначално написано от uBuTo
    Щом се оплакваш от impulse.bg виж какво става в bgstar.eu .. Всеки божи ден коментарите са едни и същи: "Обичам те! " Абе какво ме обичаш като не ме познаваш?.. Много ме нервят ей такива парчета..
    Абее с 2 думи навсякъде ги има такива, които обичат.
    ♥LIL WAYNE♥

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    ех муцiиtaa, kъde se zaAгуbиhtеЕе beee уБbiиiичкЪм вЪ beee sтiга sтЕ се kаraлliiи бее

/едвам го написах /
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    ех муцiиtaa, kъde se zaAгуbиhtеЕе beee уБbiиiичкЪм вЪ beee sтiга sтЕ се kаraлliiи бее

/едвам го написах /
    Ne e леsно наLii вiiж ceGa на наs kakwo нii е
    FUCK-тически не ме интересувате..

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Ххахаха, импулса съкс .. С моя приятел имаме общ профил, но в приятели са ни само хора, които познаваме лично и се поздравяваме, най-малкото което. Други индивиди не ни трябват.

А тия изкилиферчени начини на писане ... кирилица + латиница ... Шъ Въ СкЪсЪм БеЕеЕ ...

I'm inlove with a criminal...

Re: Impulse.bg приятелии

Цитирай Първоначално написано от Nestlee
    Здравейте !

Имам няколко въпросчета спямо impulse.bg и моля да пишат само хора, имащи регистрации в сайта, поради простата причина, че знаят за какво става въпрос Таа искам да попитам:

Нормално ли е да казвам на хора от impulse.bg "обичам те....." ако са ми симпатични, а и те са ми писали "обичам те" ? Малко тъпичко ,ама всеки ден нов човек от моя град или дори от другаде ми пише "обичам те" , а дори не се познаваме . Нормално ?

Другото е да попитам : Много често си пишеме с някои хора от моито даскало сърчица, целувки и т.н. в impulse.bg , а не сме се запознавали лично. Аз ги знам по име, сигурно и те мене и мога ли да им се усмихвам в даскалото, все едно се познаваме. Тоез води ли се, че сме познати, ако само в импулс си пишем .

Смешно, смешноо, амаа това е истината ...

Надявам се да сте ме разбрали, пък ако не питайте .
    Аве крайно време е да излезете навън и да се огледате ,че едно истинско приятелство и едно истинско обичам те е междо хора ,които споделят еднакви интересе в реално време .Спрете с това виртоално приятелство и покани за приятелство -а приятелство навън ,което е нещо истинско.Виртоалния свят е една измислиша .......не го ли разбрахте.Къде утидоха игрите на вън на топка и гоненица ,на криеница.Това да стоите пред някви измислени сайто е губене на време...
    sleda ot lubovta

Всички те се метват на другите (по-големите). Едни мои приятелки си направиха импулс и почнаха да правят същото, което правят и другите. Направо ги копират! Като почнат с "Можи ли оунчиии?", после "Даа, бе. (h) (h) (куп сърчица и целувки) За тебе винаги, ама нали ще има изключенияя?? :P". Или като почнат на всяка снимка да искат притежание (то пак думата е от анлгийски език...), да не би да са почнали да притежават снимката? Нито имат права над нея ... Аз го разбирам, че като им е в притежание могат да си я правят на каквото искат, да я обработват. Ясно е, че всеки може да си я свали от нета. Амии какво да кажа... Разбирам да искат да се сприятелят с теб, но нека започнат с една такава емотиконка и едно здрасти, а не обичам те.

Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си