- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Impulse.bg приятелии
имам регистрация там откакто съществува, айде 1-2 месеца по-късно... в началото такива излагации нямаше.. сега знам защо сладура залезе...
иначе синдрома "Обичам те" е проблем на цялото ни общество... почти всички го имат за "здравей" и няма оправия... не знам на колко малко хора съм казвал, че ги обичам... но съм го имал предвид като съм го казал...
QUIT IMPULSE, GET A LIFE!
no impulse- no problems...
++++++ ама не е само импулса, там софианците, не знам си кви си.Първоначално написано от fluffka1
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Излезте навън, ударете му по една разходка, дишайте малко чист въздух.
..И ще се уверите, че псевдо-мрежата за запознанства Импулс не ви е нужна.
Поредната простотия с цел приспиване на обществото.
Everything fades away, come turning of the tide
For your love I'm sorry
For your pain, don't worry
Everything fades away
Everything fades away
Всички позъори и позъорки са там,тва е.
Нищо естествено няма в тези същества. Наистина.
Не одобрявам сайта като цяло. Средства за комуникация има какви ли не. Ако искаш запознаство,истинско приятелство или връзка.. то просто си ги потърси,без да парадираш с това.
Промиват мозъците на лапетата просто. Според тях всичко е едно лице и нищо друго. Не е така.
Между другото ... ЛоФФ въъъъ, муцитъъъ!![]()
Някой да ме светне за к'во са тия "оУнчИтъЪЪЪъъЪъъ"?![]()
Who's next!
Както съм и съгласна с elito0o0o0!!!Първоначално написано от amk933
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
и освен това най-лошото е, че бебета на по 10-11 години, за да не останат от какичките кифли правят каквото и те - пози на 180 градуса, целувка момиче с момиче, снимки по бельо...ми за к'во не се снимате направо голи бе да увеличите импулса на момченцата. Те и те едни ... с оформени вежди повече от на момиче и на всяка снимка всеки направил някаква "целувка", за да е "по-секски" и да обере рейтинга. И какво като спечели всички овации и вече голямата работа. Трябва да се нарича №1 тъпак.Първоначално написано от MissChocolate
![]()
Извинявам се за това, но е очевидно, че омразата ми към Impulse е огромна.
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
^
Абсолютно. Абе жалка и смешна история - позьорщина, липса на ценности и работа, желание да сме известни, вървежни етц.![]()
Не ме кефят,ама никак даже.
Не постигат нищо.
Съгласна съм с krisito3 .. всичко е,за да се направиш на гъзар,а всъщност няма абсолютно нищо гъзарско в това да позираш за някакъв такъв забутан сайт. Едва ли някой ще те запомни задълго с рейтинг.
Аз съм била манекенка и най-добре знам,че момичето е най-красиво,когато е естествено. Тоновете грим и позите развалят всичко и не е никак приятно за гледане.
Надявам се да има повече хора,които мислят като нас,момичета.![]()
Аз пращам на момичета целувки и сърца даже и да са непознати ,а на момчета по една бира![]()
То остава и на момчетата да пращаш сърчица и тотално си кривнал от пътя...Първоначално написано от TheShark
![]()
Ами доколкото съм разбрала оун от английски собствен и предполагам,че снимката е "подарена" на някого.Нищо, че разни си потребителки дават на една снимка оунчета на 20 момчета...ПхахаПървоначално написано от Force_bladeR
![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
ХахПървоначално написано от whitediamond
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И още нещо което много ме шокираНе знам дали това идва от емотиконките със прегръдки или от кукутата които са около мене.Преди една приятелка ме запозна с нейна приятелка.С нея си писахме веднъж по скайп и следващият път когато се срешнахме оная сигурно е имала миражи,че съм плюшено мече или нз...Веднага "Ах Памии здрасти" и няква прегръдка.Та аз прегръщам само най-близките си.Има едни момичета от класа ми които постоянно се прегръщат(не са лесбийки) сутрин за Добро утро,на обяд за чао,следобед като се видят сигурно пак.
Аз не мога така.И във вашият град ли е така?
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Специално импулсе е направен за хора ,който не уменят да комуникират с другите и са прекалено срамежливи ,дразни ме това ,че от сайт за запознанства се е превърнало в това ''вижте ме колко съм готин на снимката'' и на живо като видиш дадения човек се чудиш дали си го виждал някога...ще спра до тук!
съгласна съм с тебПървоначално написано от spopi
![]()