Цитирай Първоначално написано от alex4et0y
И аз съм така. И незнам к'фо да ти кажа. Просто си се поздравяваме и т'фа е. Иначе до сега не са ми казвали "Обичам те".
Можеш само да се радваш .

Цитирай Първоначално написано от amk933
Крайно време е тоя импулс да се затвори с поправка в конституцията...

Абе вие знаете ли изобщо какво значи "Обичам те"? Влагаш ли някакъв смисъл в тия думи или се превърнаха в поредната малоумна фраза, осквернена от импулс, флиртче и етц?

Като ги чета тия теми ми иде да емигрирам на секундата...

И не не е смешно, тъжно е...Ходи си пиши "обичам те" и не чети тука, че ще си изгубиш от ценното време за писане на безлични фрази и гримиране...
Така ..
Първо- Какво ти иде да емигрираш ? Нима мислиш, че България е единствена. Че в Гърция, Македония, Англия, Германия или където и да е другаде няма тийнеиджъри и няма такива сайтове ..Тц Тц жестоко си заблуден !!!
Второ- Няма да ходя и да си пиша " Обичам те " и да не чета тука, защото ще си изгуба от ценното време за писане на безлични фрази и гримиране, само и само ,защото на тебе така ти харесва .

Цитирай Първоначално написано от spopi
1 въпрос може да събират коментари и повече + може да искат да превличат внимание
2 въпрос ми за мен много не се води като познати може да искат да се запознаят с теб по този начин
Благодаря за мнението !!!

Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
Понеже преди 2 3 години си напрайх регистрация щи кажа,че тоя импулс е супер огромна тъпня! От тъп - по-тъп го правят! И ми е смешно,когато някой ми пише сърца и целувки без дори да се познаваме. Все едно - Вървиш си по улицата и някой почва да те целува ... ... И с тия приятелстваа.. Като тръгнат да дават приятелства без дори да напишат 1 коментар и без дори да сме се виждали ми стават супер смешни!! И с тия плЮсчИтЪъЪъЪъъ... бегИ манИ... Тоя сайт е толкова зле,че няма на къде... Не съм си влизала сигурно от миналата година... .. Ии... Не не е нормално...

ПС: Или пък като почнат с тия оУнчИтъЪЪЪъъЪъъ.. Кви оунове ,к`ви 5 лв бе?! Нито се познаваме ,нито нищо ,че някой да иска да ме притежава.. WTF?!?!!?!?!...
И моята регистрация е от преди 1- 2 години. Аз в началото даже не знаех какво е това " Own" . То всички знаят, че тези притежание не са за нищо, ама.. Благодаря за мнението !

Цитирай Първоначално написано от December
УбичкЪмтЪъъъ МуциИиии
Много са ми лигави!Правят го само за да се харесат и да им дадеш плюсче.
Съгласна съм с amk933 тея думи вече нямат никакво значение.Жал ми е направо...Някви кухи лейки станали гаджета,и за да го покажат пред всички си праят една "сладкъ" снимчица,и отдолу пишат "Слънчице обичкам тааа" Олеле да повърнеш е малко...
yess, baby !! То любовта не се казва, а се доказва ...

Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
Понеже преди 2 3 години си напрайх регистрация щи кажа,че тоя импулс е супер огромна тъпня! От тъп - по-тъп го правят! И ми е смешно,когато някой ми пише сърца и целувки без дори да се познаваме. Все едно - Вървиш си по улицата и някой почва да те целува ... ... И с тия приятелстваа.. Като тръгнат да дават приятелства без дори да напишат 1 коментар и без дори да сме се виждали ми стават супер смешни!! И с тия плЮсчИтЪъЪъЪъъ... бегИ манИ... Тоя сайт е толкова зле,че няма на къде... Не съм си влизала сигурно от миналата година... .. Ии... Не не е нормално...

ПС: Или пък като почнат с тия оУнчИтъЪЪЪъъЪъъ.. Кви оунове ,к`ви 5 лв бе?! Нито се познаваме ,нито нищо ,че някой да иска да ме притежава.. WTF?!?!!?!?!...
+1 ! Ей тва е тъжната истина ! "обичам те" вече за здрасти го
имаМЕ
хаха

И ти си от НАС !!!

Ам там , където си говорихте просто ей тъй " Обичам те" , обаче с много, много, много ама много повече правописни грешки показва, че и вие сте като тези за които питам , макър, че се мислите за повече !!!

Цитирай Първоначално написано от Shadowsogirl
Абе и мен са ми писали "обичам те" хора дето не ме познават, ама кво да ги прая.. Те си пишат, аз отвръщам някоя емотка и туй то. Сега вече и не ми пишат, понеже мен не ми се занимава с тая работа "получавам-връщам-получавам.." Иначе имам приятели, на които наистина съм била сърчица и обичкам си те, ама понеже наистина е така.
Дамм това за приятелите много ясно, но ми са чудни непознатите защо го правят .

Цитирай Първоначално написано от StrangerIsTyping
Може да е от съжаление.
И според мене това е най- възможно !

Цитирай Първоначално написано от ImmortalSportFreak
тъпи сайтчета
не познаваш там дадени хора които са си направили профилчета ама използваш така силните думи Обичам те ! както и да е.. няма да разсъждавам че ще стане дълго
съветвам ви да не си промивате мозъка със сайтове като Импулс
Мерси за съвета !

Цитирай Първоначално написано от ecstazy
Цитирай Първоначално написано от amk933
Крайно време е тоя импулс да се затвори с поправка в конституцията...

Абе вие знаете ли изобщо какво значи "Обичам те"? Влагаш ли някакъв смисъл в тия думи или се превърнаха в поредната малоумна фраза, осквернена от импулс, флиртче и етц?

Като ги чета тия теми ми иде да емигрирам на секундата...

И не не е смешно, тъжно е...Ходи си пиши "обичам те" и не чети тука, че ще си изгубиш от ценното време за писане на безлични фрази и гримиране...
+ ... т'ва е адски малоумно. Кво е тва обичам те уе, все едно си казвате здрасти. "МилУуУу, Здастии, обичам тееее, как се казваш.Дай ми ОунЧии и Плюсчии после плс :* " ЛЕле вие сте ... нямам думи.
Не случайно казах, че ще ме разберат само хора с регистрация в сайта ! Ти не си от тях, така че не оплювай без да знаеш !

Цитирай Първоначално написано от LoupGarrou
Цитирай Първоначално написано от alex4et0y
Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
ШшШ кво сте се застискали сички уе ??! Яя веднага ми давайте ПлУсЧиТЪъъъЪЪъъЪЪ ...
ИsКъъъъм tъъ бее ... L0фкъъм тъ. пLюСsCчИии .. vЪрнииии аку мЪ L0о0фкъЪъшш...

май преиграх
Не разбирам защо ти се смееш, след като сама каза, че имаш регистрация в сайта, подобно на авторката не знаеш как да реагираш и част от подписа ти е с букви на латиница и кирилица ; ) !

"sлеd мен zа теbе е ФиналА. Търsи sи копия, zащото гуbиш ОРИГИНАЛА [!] ;* ^^ "

Сега да не се обидиш : ) ! Просто може да не е с 2389 малки и големи букви, но пак прави впечетление ...
Евала !!!!! защото най- смешно е глупак да се подиграва на глупак .....