- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Impulse.bg приятелии
Можеш само да се радваш .Първоначално написано от alex4et0y
![]()
Така ..Първоначално написано от amk933
Първо- Какво ти иде да емигрираш ? Нима мислиш, че България е единствена. Че в Гърция, Македония, Англия, Германия или където и да е другаде няма тийнеиджъри и няма такива сайтове ..Тц Тц жестоко си заблуден !!!
Второ- Няма да ходя и да си пиша " Обичам те " и да не чета тука, защото ще си изгуба от ценното време за писане на безлични фрази и гримиране, само и само ,защото на тебе така ти харесва .![]()
Благодаря за мнението !!!Първоначално написано от spopi
![]()
И моята регистрация е от преди 1- 2 години. Аз в началото даже не знаех какво е това " Own" . То всички знаят, че тези притежание не са за нищо, ама.. Благодаря за мнението !Първоначално написано от elito0o0o0
yess, baby !! То любовта не се казва, а се доказва ...Първоначално написано от December
+1 ! Ей тва е тъжната истина !Първоначално написано от elito0o0o0
"обичам те" вече за здрасти го
хахаимаМЕ
И ти си от НАС !!!
Ам там , където си говорихте просто ей тъй " Обичам те" , обаче с много, много, много ама много повече правописни грешки показва, че и вие сте като тези за които питам , макър, че се мислите за повече !!!
Дамм това за приятелите много ясно, но ми са чудни непознатите защо го правят .Първоначално написано от Shadowsogirl
И според мене това е най- възможно !Първоначално написано от StrangerIsTyping
Мерси за съвета !Първоначално написано от ImmortalSportFreak
![]()
Не случайно казах, че ще ме разберат само хора с регистрация в сайта ! Ти не си от тях, така че не оплювай без да знаеш !Първоначално написано от ecstazy
Евала !!!!! защото най- смешно е глупак да се подиграва на глупак .....Първоначално написано от LoupGarrou
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !