- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Спите ли гол/гола?
Колко от вас спът голи и има ли опасност да нараните патиланца сутрин![]()
Лично аз обичам да спа гол и да се разхождам из нас гол
![]()
мдам![]()
чувствам се кух като празна кофичка от кисело мляко.. шанс
Не ми е удобно , най-много по доксерки лятото![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Удобно е...
It's too late...
Не.
През лятото спя по бельо, но гола не спя, защото почти всеки ден приятелите ми, идват и ме събуждат. И като дойдат немога да съм гола.
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
Не. Нямам и намерение. Дори в летния период.
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Да спиш гол или гола не е хигиенично. Но по темата не бих спал гол, принципно си спя по боксерки![]()
Кът съм сам спа само по боксеркиа мноо рядко гол(само през лятото).Хич не ми ебе после за чершафите
![]()
Не мЕ иНтеРeсУвА каКВо ГовОрЯт ХорАтА зАд гЪрБа Ми.
Да, много обичам да спя гола. Усобено лятото, първо, че не ми е топло, второ си изпросвам секс всеки път, понеже няма как приятеля ми да устои хахаха![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
и азПървоначално написано от alex4et0y
![]()
в живота 1+1=1
в живота 1 мъж + 1 жена = 1 дете
Не се заяждам , но това мисля , че е Втората такава тема... (Имаше една доста голяма.. точно по този въпрос.)
По Темата : От скоро като е много жега и си спя гол , но пак повечето пъти с боксерки![]()
![]()
The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !
аз пък обичам лятото кат е топличко и сестрами я няма унас заключа се в стаята и гол без завивки без нищо кеф мама![]()
![]()
![]()
![]()
Тва беше наистина бруТалНоПървоначално написано от miss_kiss181
Schhh! Hear the silence...
ми...не...не точно гола,ама доста пъти по гащи
![]()
Само по боксерки.
Сега в жегите винаги спя гол![]()
сега в жегите спя по бельо![]()
По боксерки