.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.

Предложете качествен Player

Здравейте. Бихте ли ми предложили някой качествен player,преди бях с BS Player но един приятел ми предложи да си инсталирам GOM player.Изтрих BS player-a и си сложих GOM player но иска някви Codec-и и като му дам да търси и не ги намира А като търся в замунда ми излизат адски много и не знам кой да си изтегля , няма значение какъв ще е "KMplayer,GOMGplayer и т.н." Само изискванията ми са да е на български (препорачително) и да е качествен. без да иска някви кодеци , благодаря на отзовалите се !
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

GOM = sux
    K-lite codec pack ^^ HF

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    какъв ти е проблема с "GOM player" аз съм с него и съм супер доволен когато няма някой кодек просто си го изтегли
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Цитирай Първоначално написано от totalmk
    GOM = sux
    K-lite codec pack ^^ HF
    +1

Град
    Silent hill.
    Цитирай Първоначално написано от Jus7DreamBoy
    какъв ти е проблема с "GOM player" аз съм с него и съм супер доволен когато няма някой кодек просто си го изтегли
    Ами когато например слушам музика и песента свърши и искам да я пуска отначало ми казва че някакъв кодек липсва и трябва да си го изтегля (име не пише) и ми дава линк, натискам на него влизам в Интернет и не ми дава "download" или каквото и да е,дава ми само новата версия на 'camtasia studio '
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Заебете всички плейъри ,GOM,KMPlayer, Winamp и прочие... Най-добрия плейър за слушане САМО на музика е AIMP2...

AIMP2

Чете само .... MP1, MP2, MP3, MPC / MP+, AAC, AC3, Ogg, FLAC,APE, WavPack, Speex, WAV, CDA, WMA, S3M, XM, MOD, IT, MO3, MTM, UMX и др.(музикални формати)

НИКАКВИ ВИДЕОТА !!!

Изтегли: DOWNLOAD

СКИНОВЕ:DOWNLOAD DOWNLOAD 2
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Град
    Silent hill.
    Цитирай Първоначално написано от MaGuSs
    Заебете всички плейъри ,GOM,KMPlayer, Winamp и прочие... Най-добрия плейър за слушане САМО на музика е AIMP2...

AIMP2

Чете само .... MP1, MP2, MP3, MPC / MP+, AAC, AC3, Ogg, FLAC,APE, WavPack, Speex, WAV, CDA, WMA, S3M, XM, MOD, IT, MO3, MTM, UMX и др.(музикални формати)

НИКАКВИ ВИДЕОТА !!!

Е,супер само че на мен ми трябва и за филми
    -Albert Einstein

абе що пък не Winamp кво му е

И аз препоръчвам за видео файловете GOM плеър (от BS-player се отказах, защото много проблеми и бъгове ми правеше), като при мен само файловете с разширение MOV не ги чете - търси кодек, но не го намира! За музика препоръчвам Winamp, но де е версия 5.05, защото тея новите хем са много тежки, хем са честно казано "отвратителни" (претъпкани са с много ненужни неща!!! ).

П.С. - AIMP2 още не съм го ползвал, но и аз съм чел само хубави неща за програмката... Друга алтернатива за музика е програмата "Musicmatch Jukebox", но и тук съм ползвал по-стара версия и беше идеална програмка, като имаше и опция за преконвертиране на музикални файлове от WAV в MP3 и т.н. в зависимост какви аудио кодеци имате инсталирани на РС-то!

Град
    Silent hill.
    Еми нали до сега бях с "BS player,GOMplayer" само KMplayer не бях пробвал и си го изтеглих и съм си много доволен :P Може да заключвате темата
    -Albert Einstein

anonymous546178
    Guest
    KMPlayer - досега не съм намерил видео формат който да не чете.. има си разширени настройки и всичко.

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    JetAudio става и за Видео и за Аудио ... просто уникално плеърче!!!Чете всички формати !
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Цитирай Първоначално написано от muscle
    KMPlayer - досега не съм намерил видео формат който да не чете.. има си разширени настройки и всичко.
    TRUE!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от MaGuSs

AIMP2

НИКАКВИ ВИДЕОТА !!!

благодаря ти много съм доволен... =D>

Фен
    Град
    Варна
    MPC+добре подбрани кодеци си остава най-добрия избор...единствения сетъп в който който подкарах гладко FullHD на добрия стар Duron..
    Дъжд кола не мие и срам путка не ебе!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си