Цитирай Първоначално написано от alkoxolizmo_0
Цитирай Първоначално написано от batkodoki
Цитирай Първоначално написано от alkoxolizmo_0
Значи... ще почна от по-далеч.Имам киста на десния яйчник.преди 3 месеца беше 8 см.но след лечение с лекарства сега е около 1-2 см.Лекува ме д-р. Христамян (един от най-добрите) и ми изписа противозачатъчни Ясмин .Та проблемът е че отново ми идва за втори път в месеца имайки в предвид че не е онази кафява кръв ,а ярко червена и вече около 2 седмици ми теече.С нетърпение чакам да ми свърши та да ида на ехограф евентуално.Въпросът ми е дали някой е попадал в такава ситуация преди и има ли смисъл да се притеснявам?Лекаря ми е далеч ,а нямам доверие на тези в моя град, и не знам какво да правя. Даже и Оргаметрил,който е за спиране и т.н. не мога пия. Та ако има някой който се е справял с това течение 2 пъти в месеца моля да сподели ,че вече ми иде да си отрежа яйчниците!Благодаря предварително!
преди рекламите: ВЪЗРАСТ Моме, възраст?!
Какво значение има на колко съм?

Случайно да си забелязвала, че има доктори, които специализират по детските болести? Според теб това се прави за допълнителна титла или? Има разлика дали си на 40 или на 14, така че под-добре кажи на колко си ако искаш някакъв адекватен отговор, а и наистина batkodoki е човекът от тука, който може да тидаде адекватен отговор.