- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем :(
Здравейте, искам да ви попитам за съвет..с приятеля ми нямаме къде да се усамотим, а искаме да сме само двамата заедно. У нас не става,защото родителите ми са постоянно вкъщи, у тях-също,щото ще сме заедно през почивните дни,следователно не се работи. Чудя се къде да отидем,много исикам да сме заедно.Той по принцип е от Пловдив и учи там,аз също,но уча в София и сега ще се виждаме в Пловдив и се чудя просто какво да измисля ...
Вземете си стая в един хотел .Някъв с 1 звезда и там си правете кефа
Не мЕ иНтеРeсУвА каКВо ГовОрЯт ХорАтА зАд гЪрБа Ми.
Да, хотел или мотел е добър вариант. То друг вариант май няма.
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
елате у нас![]()
в живота 1+1=1
в живота 1 мъж + 1 жена = 1 дете
Биеш парите в рецепцията дават ти ключа от стаята и след това like an animal on discovery channel
My Heaven is your hell
I'm bound to roam in the shadows
As the morning sun will rise
Bringing death I can't survive
I should spread my wings- I should fly
But tonight I choose not to hide
My Heaven is your hell
уляля данет // xaxaxa тва ме изкефиПървоначално написано от DEVILvr
в математиката 1+1=2
в живота 1+1=1
в живота 1 мъж + 1 жена = 1 дете
Ако ще ви е за първи път - в хотел / мотел не е много предразполагащо - ще се притеснявате от персонала на рецепцията, преди да ангажирате стаята, ако не вземете такава в по-висок клас - ще си е мизерийка малка и това също ще е малко стресиращо (ако мястото е по-луксозно това притеснение отпада, но пък цената вече е висока), отделно не съществува непринудеността - знаете, че сте дали пари и ако не използвате възможността, която сте си осигурили - те ще отидат на вятъра... абе, аз не бих наел стая в хотел, освен ако не отивам някъде на почивка. Времето вече е хубаво - защо не помислите да си организирате пикник из Родопите - наблизо е и има много приятни, същевременно и усамотени места... Друго място, което ми хрумва - на покрива на висок блок (особено ако някой от вас живее в такъв) - няма кой да ви притеснява. Хотел - все пак е някакъв вариант, но само ако нямате никакви притеснения и силно препоръчвам да не си взимате евтина стая.
Велипокепието на мига би могло да бъде уловено в най-пълната му красота само от тези, които не биха се побояли да му се отдадат безрзервно и с цената на всичко свое.
В теми, написани фрапиращо неграмотно или без пунктуация, НЕ пиша.
Първоначално написано от sladka_celuvka
хах тва ме изкефи :P
Асии <3 , Наннсии <3
Даааа много ми е познато... а 10-20 крачки на северозапад и ще откриете моето дърво с инициали "уЙ"Първоначално написано от sladka_celuvka