.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 139

Бременност на 19 :)

Знам, че има много такива теми, за някави 13-14 годишни бременни момичета. Е моята история не е такава.
    Просто последния път, когато правихме секс с приятеля ми май стана гаф. На 19 съм и съм студентка, а с приятеля ми живееме заедно от 7 мес. и сме заедно от 4 год. ТОй е на 21 год.
    Просто искам да питам нормално ли е да съм толкова уплашена, ако съм бременна няма да го махна, но много неща ще се променят и си е стряскащо. Но пък от друга стана не съм на 14 и мисля, че дори да има нещо ще се справим.
    Моля ви дайте мнение и съвет.
    Поздрави
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

ммм 4есто казано ако ти наистина иска6 да има6 дете го запази ест.. много мои приятелки на по 19-20 год имат деца 4есно казано според мен трябва да го запази6
    в математиката 1+1=2
    в живота 1+1=1
    в живота 1 мъж + 1 жена = 1 дете

Нормално е да си уплашена, разбира се. Сама си знаеш дали искаш да махнеш детето (аз поне не бих) и със сигурност ще намериш много хорам които ще те подкрепят, независимо, какво е решението ти!

Погледни от добрата страна на нещата, на 29 ще имаш 10 годишно дете, какво по хубаво от една млада майка ? 19 е вече достатъчно зряла възраст поне според мен, особено ако имаш сериозна връзка.
    The madness that you feel will soon subside
    So in a word don't shed a tear
    I'll be here when it all gets weird

Много благодаря за мненията, сериозната връзка си я имам и подкрепата също
    Продължавайте да си давате мненията няма да са ми излишни
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Майка ми ме е родила на 19. Нашата история е кофти, не много често срещан случай тъй че да не те плаша.
    Ако знаеш, че връзката е сериозна, ако знаеш и сто процента сигурна, че таткото, родителите ти, неговите родители ще те подкрепят роди детенцето. Хубаво е за едно дете да има млада майка, защото тя му е и много добра приятелка, тношенията са по-различни. В крайна сметка не си на 14 или 15. Но трябва да имаш подкрепа, защото иначе би било трудно за теб и за детето.
    Успехи.

Нормално е да се уплашиш в първия момент .. но след като си готова да го отгледаш заедно с приятеля ти мога само да ти пожелая успех! ..

Повече от фен Аватара на whitediamond
    Защо не. И двамата сте пълнолетни. Ако отношенията ви са сериозни,приятелят ти е достатъчно отговорен да издържа семейството,да стане баща,ако имате подкрепата на родителите,всичко ще се нареди. Айде успех в семения живот и умната.

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Нормално е да си уплашена...И на 30 да станеш,ако ще и за 5 път да си бременна,пак ще си шашната малко или много...
    Направи си тест и спокойно...
    и според мен е нормално да си уплашена ..
    все пак всеки при мисълта, че има някое друго същество в корема си първоначално би се уплашил ..
    споко ;]]

Незнам от една страна нали ако има кой да те подкрепя задръж детето. Но още си на 19 ще пропилееш младостта както се казва но ако искаш да имаш дете задръж го както казах
    от една страна да от друга не защото може повече да нямаш този шанс (дано да имаш повече от едно де ) но ти си решаваш ти ще се грижиш за него Хайде успех и споко

Изборът е твой Каквото и да решиш само печелиш
    When you dream anything can happen.

Голям фен Аватара на Callisto
    Майка ми ме е родила на 19. Разликата във възрастта ни е малка, но по едно време се явява като проблем неизживяната младост. Друг проблем е, че носи един и същи размер дрехи и тя много обича да ми ги носи...сега гърдероба ми е с катинар.

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от Shadowsogirl
    Ако знаеш, че връзката е сериозна, ако знаеш и сто процента сигурна, че таткото, родителите ти, неговите родители ще те подкрепят роди детенцето. Хубаво е за едно дете да има млада майка, защото тя му е и много добра приятелка, тношенията са по-различни. В крайна сметка не си на 14 или 15. Но трябва да имаш подкрепа, защото иначе би било трудно за теб и за детето.
    Успехи.
    \/ Добре казано.

I'm inlove with a criminal...

Цитирай Първоначално написано от Callisto
    Майка ми ме е родила на 19. Разликата във възрастта ни е малка, но по едно време се явява като проблем неизживяната младост. Друг проблем е, че носи един и същи размер дрехи и тя много обича да ми ги носи...сега гърдероба ми е с катинар.
    Хахаха то ако е само това ще го преживееме някак си А иначе пази си гардероба да да тя и мойта мама нахлуваше в моя преди

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Решението си е твое, но ако бях аз, не бих задържала детето. Образованието ти трябва и колкото и да сте сериозни с гаджето, възможно е да се разведете/разделите след няколко години и да съжаляваш, че нямаш добра работа, с която да се издържаш сама. Помисли и над това, имай го предвид. Но ако мислиш, че ще можеш едновременно да ходиш на лекции, да изкараш изпитите, и да гледаш детето (въпреки че ще се претрепеш), защо не.

ако се чувстваш готова нищо не пречи да си го родиш

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от sw3etyrrr
    ако се чувстваш готова нищо не пречи да си го родиш

И аз мисля така но това ще повлиае сериозно на бъдещето ти(в смисал на ученето)

Супер фен Аватара на rakiQ
    ако си бременна -недей маха бебчето. Сестра ми забременя на 19 ,роди детето вече е на 2 год и половина и сега чакат 2-ро. Мн са щастливи (заедно са от 6 год..) зн горе долу когато е забременяла са били на 4-тата год (като вас)
    успех все пак!!

Много мислих и мисля да го задържа. Много хора могат да ме осъдят, защото образованието ми е важно и бъдещето ми също. Но все пак мисля да си искарам сегашните изпити, които са Юни месец и да прекъсна. След време ще си го довърша.
    Мисля, че един аборт би ме осакатил много повече емоционално, от колкото ако го задържа. Страх ме е и това е факт, но все пак не съм сама, което ми дава надежда.
    Много ви благодаря за мненията, наистина съм ви много признателна.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Май стана гаф
    Тест прави ли?
    Бременността потвърдена ли е или е само в сферата на "блъскам си главата зарад' нероден Петко"?
    В много деликатна ситуация си. Тези, които те съветват да задържиш бебето, имат основание също толкова като тези, които ти говорят за реализация, образование, неизживяна младост и развод на по-късен етап.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Май стана гаф
    Тест прави ли?
    Бременността потвърдена ли е или е само в сферата на "блъскам си главата зарад' нероден Петко"?
    В много деликатна ситуация си. Тези, които те съветват да задържиш бебето, имат основание също толкова като тези, които ти говорят за реализация, образование, неизживяна младост и развод на по-късен етап.

++++

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Здравей
    Нормално е, естествено ,това е 4ри годишна връзка, аз не бих могла да си убия собственото дете. Смятам, че си достатъчно зряла, щом живеете дори заедно, за да можеш да си гледаш детето.Друг е въпроса как приятелят ти ще реагира.
    Но трябва да забравиш студентските купони и тн ако наистина си бременна.
    Успех!

Град
    Roma, Italia
    Според мен не мислиш реално и зряло. Какво като сте заедно от не знам кога си. Ще прекъснеш, ще останеш без образование, след време ще се чудиш какво да правиш и т.н. Не знам дали при теб го има фактора родители и как биха го приели, независимо че си пълнолетна.
    Аз никакъв случай не бих се зарадвала при новината за бременност на тази си възраст. Само ако бъде планирано (някога) тогава бих се зарадвала.
    Но ти си решаваш.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Мисля че на 19 вече не си много малка.. щом си допуснала да се случи значи можеш и да понесеш последствията си .. ако връзката ти е сигурна .. задръж бебчо .. и ако го задържиш пожелавам ти Лека бременност .. и успех !!

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl
    Нормално е да се уплашиш в първия момент .. но след като си готова да го отгледаш заедно с приятеля ти мога само да ти пожелая успех! ..

+1
    When you asleep,I wanna be your dream.. {}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си