.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 139
    Ами да направих си тест и беше полужителен.
    За образованието не знам, защо трябва да оставам без такова, просто малко ще го забавя.
    За фактора родители, имаме си го и от негова и от моя страна, но съм сигурна, че ще ни подрепят.
    А пък относно приятелят ми той знае за това, аз му казах и той го прие страшно нормално. Даже се зарадва много.
    Относно това, че може след време да се разделиме с приятелят ми, то може още 25 години да сме заедно и на 26 пак да се разделим. Това никой не може да го знае. И съм сигорна, че бебчо няма да е причината.
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Честито да ви е. Пожелавам ви щастие. И все пак не занемарявай напълно образованието ти. Не казвам, че задължително ще се разделите с гаджето, но все пак трябва да имаш сигурност за себе си, ако това стане, че ще можеш да си самостоятелна. Хората се променят и не знаеш какво ще е 5 години от сега.

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Цитирай Първоначално написано от miss_kiss181
    Ами да направих си тест и беше полужителен.
    За образованието не знам, защо трябва да оставам без такова, просто малко ще го забавя.
    За фактора родители, имаме си го и от негова и от моя страна, но съм сигурна, че ще ни подрепят.
    А пък относно приятелят ми той знае за това, аз му казах и той го прие страшно нормално. Даже се зарадва много.
    Относно това, че може след време да се разделиме с приятелят ми, то може още 25 години да сме заедно и на 26 пак да се разделим. Това никой не може да го знае. И съм сигорна, че бебчо няма да е причината.

Лека бременност .. и жив и здрав сладък бебчоооо Пожелавам ти много успех и щастие в бъдещето семейство

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Много благодаря за милото пожелание.
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Голям фен Аватара на stelit0
    Честито!!!

еххх и аз как искам един красив брак и едно малко същество направено с огромна любов. Кога ще ми дойде времето и на мен

Поздравления! Дано тримата сте много щастливи :P

Повече от фен Аватара на whitediamond
    Цитирай Първоначално написано от gia_sena_mono
    Според мен не мислиш реално и зряло. Какво като сте заедно от не знам кога си. Ще прекъснеш, ще останеш без образование, след време ще се чудиш какво да парвиш и т.н. Не знам дали при теб го има фактора родители и как биха го приели, независимо че си пълнпелтна.
    Аз никакъв случай не бих се зарадвала при новината за бременност на тази си възраст. Само ако бъде планирано (някога) тогава бих се зарадвала.
    Но ти си решаваш.
    Така е,сега вика,че образованието ще се забави.Ама като се роди детето ще започнат грижите и така нататък,никак няма да и е лесно и тогава друга песен ще запее. Според мен си е доста рано,на нейно място на всяка цена бих махнала детето,защото не бих се пропиляла младостта и образованието било то за собственото ми дете. Но щом е решила,че ще го задържи. Айде мацко успех в семейния живот и дано не съжеляваш някой ден за решението си. П.С. Ще ни поканиш на сватбата,нали ?

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Цитирай Първоначално написано от whitediamond
    Според мен не мислиш реално и зряло. Какво като сте заедно от не знам кога си. Ще прекъснеш, ще останеш без образование, след време ще се чудиш какво да парвиш и т.н. Не знам дали при теб го има фактора родители и как биха го приели, независимо че си пълнпелтна.
    Аз никакъв случай не бих се зарадвала при новината за бременност на тази си възраст. Само ако бъде планирано (някога) тогава бих се зарадвала.
    Но ти си решаваш.
    Така е,сега вика,че образованието ще се забави.Ама като се роди детето ще започнат грижите и така нататък,никак няма да и е лесно и тогава друга песен ще запее. Според мен си е доста рано,на нейно място на всяка цена бих махнала детето,защото не бих се пропиляла младостта и образованието било то за собственото ми дете. Но щом е решила,че ще го задържи. Айде мацко успех в семейния живот и дано не съжеляваш някой ден за решението си. П.С. Ще ни поканиш на сватбата,нали ?
    Няма гаранция за това,още повече,че тя не е сама и ще има кой да и помага.Да,първите 2-3 годинки едва ли ще и лесно да се справя,но когато детето тръгне на детска градина,т.н ще може да намери време за образованието си,стига да има желание наистина.
    По принцип би могла да продължи образованието се след това,ама ужасно много материал се изпуска и се изискват адски много усилия. Знам,защото баща ми е кандидатствал на 21 години,щот са го взели в казармата след дск и ми е разказвал,че по цели нощи не е спал,за да си вземе изпитите по математика. Не му е било никак лесно . Но пак си остава проблема-неизживяна младост. На нейните години би трябвало да се забавлява, вместо това тя ще се грижи за детето си... Пък и не е сигурно,че с приятеля и ще останат заедно. Представи си какво ще е ако си самотна млада майка с дете . Не го пиша всичко това,за да се откаже,да пометне или нещо такова,просто така стоят нещата,не съм го измислила аз.

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Но ти си решаваш.
    Няма гаранция за това,още повече,че тя не е сама и ще има кой да и помага.Да,първите 2-3 годинки едва ли ще и лесно да се справя,но когато детето тръгне на детска градина,т.н ще може да намери време за образованието си,стига да има желание наистина.
    По принцип би могла да продължи образованието се след това,ама ужасно много материал се изпуска и се изискват адски много усилия. Знам,защото баща ми е кандидатствал на 21 години,щот са го взели в казармата след дск и ми е разказвал,че по цели нощи не е спал,за да си вземе изпитите по математика. Не му е било никак лесно . Но пак си остава проблема-неизживяна младост. На нейните години би трябвало да се забавлява, вместо това тя ще се грижи за детето си... Пък и не е сигурно,че с приятеля и ще останат заедно. Представи си какво ще е ако си самотна млада майка с дете . Не го пиша всичко това,за да се откаже,да пометне или нещо такова,просто така стоят нещата,не съм го измислила аз.
    Абе спрете с тая неизживяна младост. Всеки сам си решава кога да приключи с глупостите и да започне живота на голям човек. Ако зависеше от мен и имах тая възможност аз самата и на 17 съм готова да си имам семейство, чувствам, че искам точно това.

В крайна сметка баща ти ги е взел тия изпити нали?

И както тя сама каза, могат да се разделят и утре и след 10 години, тя си го познава и знае как стоят нещата във връзката им.

Оставете момичето да е щастливо с решението си. Детето е дар, не бреме

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    Детето е дар, не бреме
    Според мен детето хем е дар, хем е бреме. Факт е, че ще се претрепе с грижи по него и ще й е много трудно да го отглежда и възпитава (като на всяка майка), но при нея ще е по-тежко, защото е по-младичка, и ще трябва да мисли не само за образованието си и за себе си, а за семейството си. Но все пак ще го обича и ще се радва, че го има. Не пиша с цел да разубедя авторката, струва ми се, че някак не отдава значение на тези неща, а трябва да знае, че ще й е много трудно. Веднъж поеме ли отговорността, няма връщане назад.

Ами според мен не си чак толкова малка а и щом имаш сериозен приятел който ще поеме отговорност..Какво пък и моята майка е била на 19 когато е забжременяла

Аз никога не съм си мислила, че ще е лесно. Само че на всяка майка и е трудно, но ако всички расъждаваха така просто нямаше да ме има нито мен, нито вас.
    Относно образованието, само за това че повечето майки прекъсват образованието си и после не го продължават, не означава, че и аз ще съм така.
    А пък относно трудностите и младите майки, майка ми на 20 год. е била разведена с брат ми на 2 годинки, живеели са сами и са се оправяли. След това и мен ме е отгледала сама, защото баща ми е починал, когато съм била на 3 год.
    Така че аз ли няма да се оправя, където положението ми е много по-добро от нейното.

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    само мога да ти кажа ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!! Пожелавам ти леко раждане и да се роди здраво хубаво бебче ! И се надявам приятеля ти да не те изостави заради това бебе , казваш че се е зарадвал но по-добре си поговорете.. ако не сте де .. а сега си затварям устата успехи !!
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Поздравления за решението! Светни ни как си поднесла тази новина на родителското тяло.
    Консултирай се с АГ дали да пиеш фолат /малко след дъжд качулка, но все пак./ Леко бременеене!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Поздравления ! Пожелавам ти лека бременност и детето ви да се роди живо и здраво ! Също така, много щастие ви желая ! . . Чакаме след 9 месеца да ни се похвалиш и да ни кажеш какъв е пола на детето (е то може и след 3,4 месец да го разбереш . . ) .

И да качиш снимка,ейй !

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от miss_kiss181
    Аз никога не съм си мислила, че ще е лесно. Само че на всяка майка и е трудно, но ако всички расъждаваха така просто нямаше да ме има нито мен, нито вас.
    Относно образованието, само за това че повечето майки прекъсват образованието си и после не го продължават, не означава, че и аз ще съм така.
    А пък относно трудностите и младите майки, майка ми на 20 год. е била разведена с брат ми на 2 годинки, живеели са сами и са се оправяли. След това и мен ме е отгледала сама, защото баща ми е починал, когато съм била на 3 год.
    Така че аз ли няма да се оправя, където положението ми е много по-добро от нейното.
    Честито
    Познавам много майки родили на твоята възраст.Повечето вече и висше завършиха,други си развиха собствен бизнес и не съжаляват,че тогава са прекъснали ученето за малко....

Както винаги ще бъда дребнава и ще запитам: как, да му се невиди, ще влезеш в университет с този правопис? Информативно питам, наби ми се в очите.

Иначе... да. Честито ти детенце и щастлив семеен живот.
    дано не си чела глупостите на повечето съфорумци, както аз направих(и сбърках). че аз, ако не бях във форума от сума ти години и не знаех какви дребни душици сте повечето, да съм се отказала да имам и мъж, и дете, и семейство! ще си вземе образованието задочно, ако изобщо има желание по-нататък да си го вземе. тъпия довод с будуването по цяла нощ - че то и студентите на по 20-21-22 имат тоя проблем. боже, толкова е глупаво! а кой дава гаранция, че примерно, ако сега(недай си Боже) девойката направи аборт и започне да следва, кой дава гаранция, че един ден ще стане нещо от нея? всичко е толкова относително... едно бебе, ако е желано, никога не тежи. и никога не проваля бъдещето. грижите по детенце могат да ти изчерпват силите и на 15, и на 35. въпросът е кой как ще го приеме. това, че вие сте егоисти и не можете едни яйца да си забъркате, не значи че връстничката ви не може да се грижи за бебе. колкото до довода за неизживяната младост: че тя и на 40 да го роди това дете, ако си е комплексарка, ще прави простотии и тогава, така че...
    изобщо не съм на мнение, че с детето животът ти спира и младостта ти си заминава. ако се изживява човек като жертва - тогава да. но едно младо семейство винаги може да си излиза с приятели, да ходи по дискотеки и да си води пълноценен сексуален живот и с наличието на дете.
    авторке, отново честито и марш към фоума на бгмама.

Град
    пространството на Дисе
    mArMaLaDkA, много розово виждаш света.
    Това човек да е с трезва преценка не го прави егоист. Бъркането на яйца и пърженето на картофи е занимание за петокласници, но може ли петокласник да гледа бебе?!

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

така зададен въпросът: не, естествено, че не може.
    не мисля, че гледам през розови очила, но щом така смяташ - добре. не смятам обаче за по-добрият вариант да се случи нещо такова на мен, да се депресирам и тревожа как животът ми е свършил и как образованието ми отива на кино. истината е, че от една страна наистина едно бебе може да ти пропилее шансовете за добро висше, ако си решила да учиш в чужбина. но пък колко хора имат възможност да ги приемат първо в чуждестранен университет и после, да си плащат високите такси?

да, наистина има възможност авторката да се превърне в мрънкаща комплексирана женица след 10 години; да, има възможност тя да не може да оцени какво има и т.н., и все пак - винаги ли трябва първо минусите да се гледат?

Таткото какво мисли по въпроса. И двамата сте много млади. Незнам... кофти ситуация

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    mArMaLaDkA, аз дето съм на 24-5 смятам, че едно бебе близките 3 години, би ми създало много проблеми и трудности. Докторант съм и следващите 3 години трябва да пиша дисертация, а не да сменям пелени. Не, няма да направя аборт ако се случи, ама би ми попречило в голяма степен, би забавило развитието ми,а може и в по-късен етап да ме откаже да пиша. И да, на 25 със стабилна връзка аз пак се притеснявам и депресирам от закъснението на менструацията ми, защото сега не е моментът да имам деца, а да се развивам.

Към авторката, честито и евала за смелото решение. Преди 3 години бях на мнение, че ако забременея ще направя аборт, а бях на 21-22. То не, че сега съм по-готова за деца, ама тогава съвсем не бях. На твоята възраст не бих се решила да имам дете. Желая ти здраве и безпроблемна бременност. Чакаме те в раздел Бъдещи майки.

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    mArMaLaDkA, аз дето съм на 24-5 смятам, че едно бебе близките 3 години, би ми създало много проблеми и трудности. Докторант съм и следващите 3 години трябва да пиша дисертация, а не да сменям пелени. Не, няма да направя аборт ако се случи, ама би ми попречило в голяма степен, би забавило развитието ми,а може и в по-късен етап да ме откаже да пиша. И да, на 25 със стабилна връзка аз пак се притеснявам и депресирам от закъснението на менструацията ми, защото сега не е моментът да имам деца, а да се развивам.

Към авторката, честито и евала за смелото решение. Преди 3 години бях на мнение, че ако забременея ще направя аборт, а бях на 21-22. То не, че сега съм по-готова за деца, ама тогава съвсем не бях. На твоята възраст не бих се решила да имам дете. Желая ти здраве и безпроблемна бременност. Чакаме те в раздел Бъдещи майки.
    За всеки е индивидуално. Но щом вече е решила да го задържи,да се оправя. Докторант ако не се лъжа някаква научна степен ли се падаше,ако може да ми светнеш. Иначе аз уча техническа специалност и не мога да си позволя няколко месеца почивка,то какво остава 2-3 години и си губя квалификацията .

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Да, обучавам се за образователно-научната степен доктор. Също по наука, която е доста динамична - приложение на изчислителната техника в икономиката....1 година пропуск може и да е фатален!

Хубавото е, че не е започвала да следва, за да не се налага да прекъсва, да завършва с други студенти и прочие. Лошото е, че покрай бебето може да не й дойде музата да учи изобщо. А със средно образование, много трудно би се реализирала.

Работиш ли? Работила ли си? Как ще се издържаш, когато не си работоспособна?

Град
    пространството на Дисе
    ^krem4et0, зарежи. Вече разбрахме, че не можем да си забъркаме яйца, че сме егоисти и т. н.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си