.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 139
    Супер глупаво е според мен ... студентка , а вече майка .. не си се наживяла и накупонясвала... Нали студенските години са най-сладки , а ти какво ще видиш от тях... Може би кърмене и дундуркане на бебе ? Твоя работа (:

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Това пък с "наживяването" винаги ми е било толкова тъпо като аргумент да нямаш деца на по-ранна възраст.Пък и още повече на 19 не си толкова малък.Едно е да си на 15-16 и да забременееш, съвсем друго е вече да си пълнолетен.Това да си имаш бебе не означава да спреш да живееш своя собствен живот за да се грижиш за детето си.Не знам ли аз ли бързам да порасна или на вас ви се иска възможно най-дълго да поживеете без отоговорности, но за мен няма по-важно нещо от това да имаш детенце.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Нормално е да си уплашена на 19 си всепак

Голям фен
    прекрасна! Решението ти да задържиш бебчето и начина по който говориш за това са прекрасни. едва ли има човек на този свят който може да бъде готов да е майка и е 100% сигурен и спокоен не може да си майка предварително жените имаме вроден майчински инстинкт разбира се че в днешни дни е по-разумно и прието да се ражда след завършено образование в малко по зряла възраст с малко повече финансова стабилност, но си помислете как са ни раждали в рамките на 18-22 нашите майки и тях техни не толкова отдавна и са ни отгледали със също толкова любов и грижи .

поздравявам те още веднъж, пожелавам ти лека и сладка бременност и здраво малко сладко бебче! целувки

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Абе то ще е хубаво ако го запази само че ще й стане много трудно следването!
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

От близо 1 година имам малка сестричка.Преди да се роди си мислех,че не е кой знае колко трудно да се отгледа и най-вече да се изтрае дете.Едва сега,когато се роди виждам колко е трудно и не всичко е така розово както си мислите повечето.трябва да си сигурна,че си готова и ще имаш нервите да изгледаш малко дете,защото това е най-важното което трябва да имаш.
    а това с наживяването е пълна простотия.от начало докато е малко естествено,че ще му обръщаш повече внимание и не можеш да го оставиш на някой..но след това никой не те спира да излезеш и да си ''живееш''пак.разликата ще е,че докато сега си живееш безгрижно,тогава ще имаш за какво да мислиш и да се притесняваш.
    Пожелавам ти успех и много търпение щом си се решила на такава стъпка И дано да нямаш моята сестра,че в нас е ад

Супер фен Аватара на spopi
    ЕИ нормално е да си уплашена спокоино не си се пак на 14 имаш човек до теб който сигурно те подкрепя това трябва да един радостен момент в живота ти. Имаше хора които бяха против без да се обиждат НО по-добре на 19 от колкото на 14
    ЧЕСТИТО БЕБЕНЦЕ
    ДАно да те слуша

Повече от фен
    Не знам на какво ще го научиш това бебе..... такава неграмотна майка.....не си го представям никак.
    Само в един твой пост имаше към 4 , 5 правописни грешки от рода на ' полужителен, сигорна'...
    Гледай си българския и като се научиш да пишеш тогава прави деца....
    Не са нужни повече неграмотници на тая България...

Цитирай Първоначално написано от holypotatoes
    Не знам на какво ще го научиш това бебе..... такава неграмотна майка.....не си го представям никак.
    Само в един твой пост имаше към 4 , 5 правописни грешки от рода на ' полужителен, сигорна'...
    Гледай си българския и като се научиш да пишеш тогава прави деца....
    Не са нужни повече неграмотници на тая България...
    Не знаех, че за грамотността на човек се съди от форум, но пък и никой не те е питал, какво мислиш за грамотността ми. Темата е друга, ако не можеш да четеш, а за това на какво ще го науча ..... ами времето ще покаже.
    Много са ми смешни такива коментари честно.
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Повече от фен
    Ами откъде другаде да съдя,бе, лельо?
    Нали тука пишеш?!
    То и тебе никой не те е питал какво мислиш за моя коментар, но ти си го каза, така че не се прави на много духовита.
    На мен са ми смешни такива хора като тебе.
    То не беше Биг Брадър, не са масово всички по форумите тъпи, но за сметка на това сте и опитващи се да компенсирате с остроумие....

След 2 години може заедно с бебето ти да влизате в тоя форум, как мислиш, а?
    Застреляна работа.

Град
    sf
    Офф кво се правите на много грамотни??
    Всички сме допускали и продължаваме да допускаме правописни грешки като пишем! Тва ли е най-важното което всеки гледа??
    Момичето има въпрос като не можете да отговорите по темата недейте да пишете тъпи коментари!
    за растеж на ръста
    заразени вируса.

Повече от фен
    Еми важно е , защото тая креатура ще става майка.
    Не може да пишеш като неандерталец и да имаш бебе.
    Че тя нали барем на азбуката и на две три думи трябва да го научи това дете? ;д
    Аз много по темата си отговорих.
    Казах първо да се научи да пише и после да прави деца.

Ами откъде другаде да съдя,бе, лельо?
    Нали тука пишеш?!
    То и тебе никой не те е питал какво мислиш за моя коментар, но ти си го каза, така че не се прави на много духовита.
    На мен са ми смешни такива хора като тебе.
    То не беше Биг Брадър, не са масово всички по форумите тъпи, но за сметка на това сте и опитващи се да компенсирате с остроумие....

След 2 години може заедно с бебето ти да влизате в тоя форум, как мислиш, а?
    Застреляна работа.
    тебе майка ти само на грамотност ли те е учил/ла..мисля,че в училището си вършат работата така,че не се притеснявай за нейното дете.

Повече от фен
    Ти ако разчиташ на училището, драга, искам да кажа, че детето ти се очертава като пълен дебил. ;д;д;д
    И какви са тия тъпи въпроси за това майка ми на грамотност само ли ме е учила?
    Научила ме е на всичко, на което трябва, за това казах, каквото казах.
    Тука сега всичките олигофрени ще се нахвърлят да обсъждат колкото е демоде да се пише и чете....
    Аман от маймуни .

Ти ако разчиташ на училището, драга, искам да кажа, че детето ти се очертава като пълен дебил. ;д;д;д
    Тука сега всичките олигофрени ще се нахвърлят да обсъждат колкото е демоде да се пише и чете....
    Аман от маймуни .
    Виж, прав си донякъде. Но е преувеличено да съдиш за грамотността и от няколко грешки във форума. Друго е когато в някоя тема няма нито една дума правилна, но тук не е така.
    Иначе и аз не разбирам хората,които поставят грамотността вече на толкова заден план.

Град
    sf
    Аман от маймуни .
    зависи от училището и от средата в която расте детето, но най-вече зависи как родителите ще го възпитат.В смисъл такъв, че ако го стимулират да учи детето ще се образова, а ако не му обръщат внимание на уроците детето ще си остане пълен идиот!
    за растеж на ръста
    заразени вируса.

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Честито бебче..

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Аман от маймуни .
    пфф какво нападаш момичето бе? тя както иска ще си пише,тебе това не те бърка,a а и плюс това май не са те учили на най-важното..възпитание..така,ч нямаш право да говориш за другите.

Повече от фен
    Не, разберете ме просто.
    Това е форум.
    В него се пише.
    Най-нормалното нещо, което можеш да забележиш това са правописните грешки, защото нито се виждаме с пишещите, нито се чуваме.
    И когато те са много все събираш две и две.
    Пък и това нещото emka едва ли не каза, че родителите с грамотността на децата няма да се занимават, защото имало училище.
    Когато си родител трябва да си перфекционист във всяко едно отношение, защото оформяш човешка психика.
    Не знам дали мога да напиша добре това ,което имам в предвид, но се надявам , че ме разбрахте.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от danibebi
    Аман от маймуни .
    пфф какво нападаш момичето бе? тя както иска ще си пише,тебе това не те бърка,a а и плюс това май не са те учили на най-важното..възпитание..така,ч нямаш право да говориш за другите.

Е ти защо говориш за мене тогава??? ;д;д;д;д
    Имам право на всичко, което си поискам.
    Ай, по живо по здраво.

Град
    sf
    Абе стига сте спорили за глупости, защото и тази тема ще я заключат!
    Всеки има право на мнение и това го пише в конституцията на република България!Никой няма право да казва на другите да не коментират нещо!
    за растеж на ръста
    заразени вируса.

Аман от маймуни .
    Поеми си малко въздух и не бери грижи дали моето дете ще е дебил или не !Както и не и дръж сметка на авторката грамотна ли е или не и какво ще излезе от детето и.не си ти човека!!!

Повече от фен
    А кой?
    Тя към мене отправя темата, както и към тебе.
    Ако не иска да и се държи сметка да пита майка си и баща си, не мене.

[quote="holypotatoes"]
    ...
    Пък и това нещото emka едва ли не каза, че родителите с грамотността на децата няма да се занимават, защото имало училище.
    Когато си родител трябва да си перфекционист във всяко едно отношение, защото оформяш човешка психика.
    ...[quote]
    далече бях от тази мисъл.ти я нападаш,че не е готова за дете,защото не била грамотна.разбира се,че това е важно ще го научи на грамотност,а ако на друго не може?ако не може да му даде нужното възпитание...не само грамотноста прави човека всичко си върви в комплект

Повече от фен
    Че да си прочела от мене, че само грамотност трябва?
    Но като цяло грамотността е основата върху която се трупат знанията.
    А от знанията идват другите ценни неща в живота.
    Другата основа е да го научи да е качествен човек, което също не знам как ще го направи на 19 години.
    Трябва да има някакъв свръхбогат житейски опит за годините си това момиче.
    Но както и да е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си