Тези, които изтъкват ученето като причина, имат едно "Гледайте си работата!" от мен. Защо ли?
Защото в България няма образование. Аз завърших, но нямам намерение да пропилявам 5 години от живота си за НИЩО. Гледам какви пари вземат висшистите в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора... все големи градове. Имам такива познати и от малките. Някои от тези хора имат и по 2 висши образования и пак блъскат за 600-700 лева! Е, ако за такава заплата ще погубя 5 години от живота си - НЕ, камо ли да се замисля кое да избера. Ученето или детето си. Разбира се, че няма да избера скапаното образование, което не важи почти никъде. Имам познат в Германия, който е завършил в София и още като са видели документите(че са български) и са го отпратили. За това ли трябва да уча 5 години?
Извинявам се, че се отклоних от темата, но прекалено много се дразня на такива хора, които знаят само учене. Колко от богатите българи имат висше образование бих Ви запитал? Малцина! И това е така, защото те са по-умни, от който и да било отличник.
Към авторката: Надявам се, че като прочетеш горе написаното ще си направиш една равносметка ако се колебаеш м/у ученето и бебчето.