Цитирай Първоначално написано от Amateurrr
Тези, които изтъкват ученето като причина, имат едно "Гледайте си работата!" от мен. Защо ли?
Защото в България няма образование. Аз завърших, но нямам намерение да пропилявам 5 години от живота си за НИЩО. Гледам какви пари вземат висшистите в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора... все големи градове. Имам такива познати и от малките. Някои от тези хора имат и по 2 висши образования и пак блъскат за 600-700 лева! Е, ако за такава заплата ще погубя 5 години от живота си - НЕ, камо ли да се замисля кое да избера. Ученето или детето си. Разбира се, че няма да избера скапаното образование, което не важи почти никъде. Имам познат в Германия, който е завършил в София и още като са видели документите(че са български) и са го отпратили. За това ли трябва да уча 5 години?

Извинявам се, че се отклоних от темата, но прекалено много се дразня на такива хора, които знаят само учене. Колко от богатите българи имат висше образование бих Ви запитал? Малцина! И това е така, защото те са по-умни, от който и да било отличник.

Към авторката: Надявам се, че като прочетеш горе написаното ще си направиш една равносметка ако се колебаеш м/у ученето и бебчето.
Здравей,
аз от много време вече не се змаислям, кое от двете да избера.
Сега ще си родя детето, ше прекъсна за около 2-3 години. С приятелят ми и семействата ни ще му дадем възможно най-доброто. След като стане възможно ще си продължа образованието. Още повече аз уча в Пловдив и уча ЗАДОЧНО. Ако не учех танци нямаше да прекъсвам изобщо. Но уви няма как да танцувам така, заради безопастността на бебчо.
Така че айде моля ви спрете да ми говорите за образование и неизживяна младост. Подяволите аз ще раждам няма да умирам.