.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

влюбена в най- добрия приятел на гаджето ми

МИ историята е следната ..
    Преди време се забивахме с едно мом4е , което си пада ,,курвар'' слабо казано. Прецака ме , нарани ме , но аз продължавам да го харесвам . От 6 месеца ходя с най- добрия му приятел , който пък е супер мил , грижовен ии наистина го обичам . Но постоянно мился за ,,курвара'' което става още по - трудно защото се двийим в една компания , .. и се чувствам супер виновна 4е мисля за мом4е с което не мога да имам нищо и пренебрегвам собствената си половинка .. Та въпроса ми е случвало ли ви се е .. ?? ии какво да направя та да спра тези си чувства

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ходи се изчукай с оня курвара.

Щото явно друго не действа при теб. Иначе досега 50 пъти да си се оправила.

Навиваш се за глупости.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    Бургас ^^
    Щом твърдиш, че обичаш приятеля си, то какъв е смисъла да продължаваш да мислиш за стария още повече, защото е курвар както ти казваш. Просто се опитай да го забравиш..все пак те е наранил

На по колко сте ?

аз съм на 16 , те на 17

Какво му харесваш на този ,,курвар'' ?

ама.. как така хем си обичаш гаджето, хем харесваш приятеля му? е те такова животно нема, слънце. или си с един, или с нито един. и не се притеснявай- едва ли си влюбена. по- скоро си лигава, гаджето ти много те глези, мисля че ти трябва един корав шамар, че да се усетиш. я слез на земята и си гледай гаджето..
    Имало едно време..

Мега фен Аватара на vagarious
    Търсиш разнообразие и ако изглупеш да го получиш, ще загубиш гаджето си.Т.е стой си на задника.
    Big or small, lies are lies!

От темата ти помислих че си на 13, иначе някой по нагоре попита какво е харесало момичето в другото момче - еми поведението му. Ние сме склонни да си падаме по момчета които ни нараняват. И щом обичаш приятеля си не би трябвало да имаш очи за другите, или просто не го обичаш ? ..
    Bon Jovi - Always

Като обичам някой не мисля за друг, нито го преследвам, нито искам да съм с него ..

изовд: НЕ оценяваш какво имаш и ще го загубиш!!! ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си