- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вярно ли е ?!?
Казаха ми, че след първия полов акт растежа на тялото спира ... вярно ли е![]()
Аз съм на 14 години и преди време го направихме с приятеля ми и ми казаха че растежа и развитието на тялото ми ще спре . Вярно ли е
![]()
![]()
![]()
Вярно е спира даже и интелектуалното развитие спира още с подготовката за парвото сношение.![]()
(реве ми се)
Аи образоваите се малко деее толкова инфо има в интернет кфи са тия глупости![]()
My Heaven is your hell
I'm bound to roam in the shadows
As the morning sun will rise
Bringing death I can't survive
I should spread my wings- I should fly
But tonight I choose not to hide
My Heaven is your hell
Седни ипомисли малко. При един полов акт какво толкова може да му се случи на тялото ти, че цялото да спре да се развива? Човешкото тяло е супер сложна машина и в твоя случай има да си расте, спокойно.
Ами нз и на мен не ми се вярваше , но това го каза майка ми и реших да питам и васМерси все пак за отговорите
![]()
Не искам да те отчайвам, но момичетата растат по-интензивно до 14-15 години. Така че не очаквай още кой знае колко да пораснеш, но вината няма да е в това, че си правила секс.![]()
Живеят само влюбените, останалите просто съществуват.
Човешкото тяло се развива до 18години и е прието след навършването на 18год. тогава да правиш секс, а ако правиш преди това разтежът спира. Майка ти е умен човек, но ти го е казала късно.
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
Това е абсолютно НЕвярно.
Ако искаш да построиш кораб,
не започвай да караш хората да събират дъски,
да разпределяш работата и да даваш заповеди.
Вместо това ги научи да копнеят за огромното и безкрайно море...
Някой казват, че това са глупости други че е вярно .. незнам на какво да вярвам .. Но нали момичетата се развиват до 21 .. едва ли повечето са чакали да ги навършат и растежа им е спрял , ако това беше вярно едва ли момичета на по 16 ще са правили секс поне с три момчета ...![]()
Да бе, до 38 години човек се развива и расте.![]()
Момчетата растат доста от 8 до 11-12 клас, а момичетата почти не се променят. Това са моите наблюдения. След 16 години се съмнявам и с 2 сантиметра да пораснат момичетата.
Колко си висока?
Живеят само влюбените, останалите просто съществуват.
Тук няма да получиш точна информация. Всеки си има мнение. По-добре прочети за устройството на човешкото тяло.Първоначално написано от cvetenceto41
![]()
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
За каква точна информация става дума? Момичето пита дали при правене на секс се спира растежа. Еми то всеки с поне малко акъл ще ти каже, че това са пълни глупости.Първоначално написано от alex4et0y
Мерси на всички за отговорите мисля , че това което е казала майка ми е само за да ме накара да спра да правя секс или да внимавам , но мисля че не е истина![]()
За мен не са пълни глупости, но това си е мое мнение.Първоначално написано от Behemoth
![]()
♥LIL WAYNE♥
по-добре изчакай още малко че след време няма да преличаш на нищо отдолу..Първоначално написано от cvetenceto41
В каквото щеш вярвай, но поне не заблуждавай момичето с тези глупости.
Ако майка ти и баща ти са средно-високи ... ти какво очакваш да станеш 2 метра пръчка като за модел ли?
![]()
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС
Изказвам си мнението, ако не иска да бъде заблудено да прочете в уикипедия или в някоя енциклопедия.Първоначално написано от Behemoth
![]()
♥LIL WAYNE♥
Абе стига бе та ти си на 14 за какъв секс ни говориш изобщо. Ти че няма да спреш да се развиваш това е ясно, но я си помисли дали ако нещо се обърка можеш да си понесеш последствията. Аре моля ви се помислете малко в крайна сметка преди да правите какво и да било.
Е*и му м*****а.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Помислила съм за всички последствия и внимавам какво правя и с кой го правямисля че съм информирана достатъчно за предпазни средства
![]()