.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Вярно ли е ?!?

Казаха ми, че след първия полов акт растежа на тялото спира ... вярно ли е Аз съм на 14 години и преди време го направихме с приятеля ми и ми казаха че растежа и развитието на тялото ми ще спре . Вярно ли е

Вярно е спира даже и интелектуалното развитие спира още с подготовката за парвото сношение. (реве ми се)
    Аи образоваите се малко деее толкова инфо има в интернет кфи са тия глупости
    My Heaven is your hell
    I'm bound to roam in the shadows
    As the morning sun will rise
    Bringing death I can't survive
    I should spread my wings- I should fly
    But tonight I choose not to hide
    My Heaven is your hell

Седни ипомисли малко. При един полов акт какво толкова може да му се случи на тялото ти, че цялото да спре да се развива? Човешкото тяло е супер сложна машина и в твоя случай има да си расте, спокойно.

Ами нз и на мен не ми се вярваше , но това го каза майка ми и реших да питам и вас Мерси все пак за отговорите

Не искам да те отчайвам, но момичетата растат по-интензивно до 14-15 години. Така че не очаквай още кой знае колко да пораснеш, но вината няма да е в това, че си правила секс.
    Живеят само влюбените, останалите просто съществуват.

Човешкото тяло се развива до 18години и е прието след навършването на 18год. тогава да правиш секс, а ако правиш преди това разтежът спира. Майка ти е умен човек, но ти го е казала късно.
    ★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
    ♥LIL WAYNE♥

Това е абсолютно НЕвярно.
    Ако искаш да построиш кораб,
    не започвай да караш хората да събират дъски,
    да разпределяш работата и да даваш заповеди.
    Вместо това ги научи да копнеят за огромното и безкрайно море...

Някой казват, че това са глупости други че е вярно .. незнам на какво да вярвам .. Но нали момичетата се развиват до 21 .. едва ли повечето са чакали да ги навършат и растежа им е спрял , ако това беше вярно едва ли момичета на по 16 ще са правили секс поне с три момчета ...

Да бе, до 38 години човек се развива и расте.
    Момчетата растат доста от 8 до 11-12 клас, а момичетата почти не се променят. Това са моите наблюдения. След 16 години се съмнявам и с 2 сантиметра да пораснат момичетата.
    Колко си висока?
    Живеят само влюбените, останалите просто съществуват.

Цитирай Първоначално написано от cvetenceto41
    Някой казват, че това са глупости други че е вярно .. незнам на какво да вярвам .. Но нали момичетата се развиват до 21 .. едва ли повечето са чакали да ги навършат и растежа им е спрял , ако това беше вярно едва ли момичета на по 16 ще са правили секс поне с три момчета ...
    Тук няма да получиш точна информация. Всеки си има мнение. По-добре прочети за устройството на човешкото тяло.
    ★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
    ♥LIL WAYNE♥

Цитирай Първоначално написано от alex4et0y
    Тук няма да получиш точна информация. Всеки си има мнение. По-добре прочети за устройството на човешкото тяло.
    За каква точна информация става дума? Момичето пита дали при правене на секс се спира растежа. Еми то всеки с поне малко акъл ще ти каже, че това са пълни глупости.

Мерси на всички за отговорите мисля , че това което е казала майка ми е само за да ме накара да спра да правя секс или да внимавам , но мисля че не е истина

Цитирай Първоначално написано от Behemoth
    Цитирай Първоначално написано от alex4et0y
    За каква точна информация става дума? Момичето пита дали при правене на секс се спира растежа. Еми то всеки с поне малко акъл ще ти каже, че това са пълни глупости.
    За мен не са пълни глупости, но това си е мое мнение.
    ♥LIL WAYNE♥

Мерси на всички за отговорите мисля , че това което е казала майка ми е само за да ме накара да спра да правя секс или да внимавам , но мисля че не е истина
    по-добре изчакай още малко че след време няма да преличаш на нищо отдолу..

В каквото щеш вярвай, но поне не заблуждавай момичето с тези глупости.

Град
    Чирпан
    Ако майка ти и баща ти са средно-високи ... ти какво очакваш да станеш 2 метра пръчка като за модел ли?
    Обичам те!19.09.08

..because days come and go
    But my feelings for you are forever!

===========
    - Изработка на website , за повече информация - ЛС

Цитирай Първоначално написано от Behemoth
    В каквото щеш вярвай, но поне не заблуждавай момичето с тези глупости.
    Изказвам си мнението, ако не иска да бъде заблудено да прочете в уикипедия или в някоя енциклопедия.
    ♥LIL WAYNE♥

Абе стига бе та ти си на 14 за какъв секс ни говориш изобщо. Ти че няма да спреш да се развиваш това е ясно, но я си помисли дали ако нещо се обърка можеш да си понесеш последствията. Аре моля ви се помислете малко в крайна сметка преди да правите какво и да било.
    Е*и му м*****а.
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Помислила съм за всички последствия и внимавам какво правя и с кой го правя мисля че съм информирана достатъчно за предпазни средства

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си