- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбена съм в гей..
Ами проблемът е такъв, че преди време се запознах с едно момче и се влюбих в него, в последствие разбрах, че е гей.. Сега сме най-добри приятели и макар чувствата ми към него да са позастинали, всяко момче сравнявам с него.. Както се казва несподелената любов трае най-дълго..![]()
И аз какво да направя?![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
На колко сте ? Как разбра, че е гей ?![]()
![]()
Първоначално написано от valdesbg
![]()
![]()
Пробваш да го икусиш, ако не стане.... не стане.
смяна на пола!
![]()
--Лудите, лудите - те да са живи!
А как разбра,че е гей ?
По темата - ако наистина си е такъв,най-добре е да не започваш такава връзка..Само си представям как ще го ревнуваш от момчетата![]()
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Карай го приятелски.
След известно време чувствата ти ще изстинат напълно.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Аз съм на 14, а той - на 17.. Фактът че е бил само с момчета очевадно сочи, че е гей, проблемът е, че го разбрах прекалено късно, защото преди той го криешеПървоначално написано от r0ckk
Е направете си би-среща. Една дупка повече никой не отказва.
Dr. Gregory House
ш пропуснаПървоначално написано от valdesbg
![]()
М, видя ли колко е просто решението на проблема ти
Че и сама стигна до него.
Dr. Gregory House
Като стана на въпрос, няколко души ми казаха, че гей може да стане хетеро.. Това пълни глупости ли са, за да знам да не си правя безмислени илюзии?!
Да си гей е избор, да си хетеро ти е заложено.
Ума побеждава в случая, теоретично е възможно. На практика обаче - не.
Dr. Gregory House
Ти го каза.Първоначално написано от g0ssip
А намирам си приказка аз![]()
Dr. Gregory House
ВиждамПървоначално написано от valdesbg
![]()
Пак оспамих(ме) темата на момичето.
А толкова "сериозен" въпрос е поставила![]()
Dr. Gregory House
Булка, нямаш шанс![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Да бе и аз мисля, че трябва да се откажеш. Аз мисля, че всеки човек се ражда с ражда с влечение и към двата пола и чак след това това се развива в някоя посока. Обаче не може да си седиш като зеленчук 5 години и да очакваш той да реши, че харесва и момичета. Ами ако се окаже, че харесва друго момиче? Няма ли да е още по-гадно.
Вие на хероин ли сте бе?
Аз не мисля,че ако СЕРИОЗНО се е заел да бъде гей,ще те допусне до сърцето си,освен под формата на най-добра приятелка.Можеш да си примириш с мисълта и да сте си бффта,но знаейки,че си ляга с момче и с теб нищо такова не изпитва.Ако е твърде гаден вариант за теб-просто спри контакти с него
Първоначално написано от Priceless
![]()
![]()
И аз така мисля![]()
Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
----------------------------------------------
http://www.facebook.com/Zwezdiichka)