каква да си взема
от доста време съм все с на Bourjois ама сега искам малко промяна
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
за колко си я взе?! Че и се чудя и аз на нея..да си взема ли такава,че ми писна от супершокове на ейвън ;дПървоначално написано от miminko
пусни си телевизора и земи тая дет рекламират едва ли ще сгрешиш ! аз така прая
Maybelline the falsies volum express пробвай тази, наистина е много добра. Поне аз сега нещо съм се вманиячила и само нея използвам на последък. Бях си я взела за 12.50лв.![]()
It's a basic truth of the human condition that everybody lies. The only variable is about what !?!
Love is for the weak!!!
В момента ползвам една на Lumene за обем, в лилава тубичка е. Четката е много хубава, нанася се лесно и бързо, а и аз имам наистина малки миглички, а с нея излеждат доста по-големи и много хубави. Страшно доволна съм.
Dermacol и на Essence е много добра
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
В темата прочетох вече и аз не знам колко мнения и вс еразлични. Аз се обърках, а не знам за авторката...
Dermacol
Essence
Lumene за обем
Maybelline the falsies volum express
Oriflame Wonderlash
maybelline- falsies
Тази новата на maybelline (розовата) е същата като жълтата, но с извита четка![]()
Просто аз
Вземи си жълтата на Мейбълин - страхотна е !!
Не мърда цял ден и не се рони , цащото преди като бях със
Макс Фактор 2000 калории ми седеше добре , но 5-6 часа след като съм я сложила винаги започваше да ми се рони под очите.![]()
To infinity and beyond.
Радвам си, че си пуснала такава тема и аз се чудя каква да си вземаПървоначално написано от POLLINA
![]()
Блясъкът на твоя поглед светъл, затъмнява слънцето в небето...аз не бих сменила любовта ти, с никое богатство на земята! Остани при мен! Остани – пустиня зла е света без любов.. Твои са от днес нататък и сърцето и душата...
Първоначално написано от Shadowsogirl
Аз моята си я взех за около 20лв, наистина си заслужава.
maybelline,define-a-lash,една зелена е ;д .. адски много съм доволна от нея![]()
![]()
Взех си я! Доволна съм от към трайност ала - бала, но ми ги слепва миглите, не ги прави разпръскани. Имаше една шок на Ейвън с дебела синя четка -> от нея винаги съм доволна, но свършва бързо към 15 ползванияПървоначално написано от Infinity
![]()
на essence -
![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Аз пък тази новата розовата на Мейбълин я пробвах и не мога да кажа, че е нещо особено.
2000 калории на Макс Фактор е якааааа.![]()
http://jenbingaman.files.wordpress.c...11/mascara.jpg - това нещо,прави чудеса!![]()
Аз до сега бях с една на Impala..прави ми миглите невероятни,а беше ефтина и то доста.Проблема обаче е че мн бързо съхне и..се разваля.
За това и аз сега си търся нова спирала,ам понеже имам мн дълги мигли,искам да е такава,която главно ги сгъстява.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Аз днес си взех тази с подарък молив за очи.
http://prikachi.com/files/1576246r.jpg![]()
аз сега съм с нея и съм доволна
а пък молива.. аз попринцип не слагам , ама яко някойпът се случи... след половин час приличам на панда![]()
много се размазва![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
11.40Първоначално написано от titinkaa
![]()
![]()
![]()
М да 11,40лв еПървоначално написано от portokalka1994
![]()