- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да я впечатля ?
малеее аз си хар. 2 момичета ам и двета много ми харесват но едната 100% че ще ми каже не и няма да се занимаван с нея , но другата сме си доста големи fr-та и се познаване вече две г. Как да я впечетля за да ме хареса моля ви HELP ! [-o<
Щом за 2 години не си успял да я впечатлиш... ясна е работата.
Не си ли й показал що за човек си през тези 2 години? Защо не й показа чувствата си по-рано или и на теб сега ти скимна?
Извинявай, че отговарям на въпроса ти с въпроси, но мисля, че тези неща трябва да са ясни, преди да се дават каквито и да било съвети.![]()
олееее бр след две г. взимаш общо образов. eventually
"...Защото в ухажването половината битка е спечелена, ако човек докопа сведения за литературните вкусове на обожавалия субект. Научаваш за какво става дума, зазубряш съществени цитати, избълваш ги в нейно присъствие в ловко подбран момент и преди да си казал „Какво става?“, тя те обявява за сродна душа и ти се мята в обятията."
^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Целуни я по бузката.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
метни някое паве по нея![]()
[vbox7]http://vbox7.com/play:c168dd3e[/vbox7]
Ето ти начина![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
^^ This is the answer...![]()
![]()
For you![]()
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
![]()
![]()
![]()
Ех, Саби Саби...Как да не те обича човек
![]()
Dr. Gregory House
според мен щом не те е харесала за 2 години няма и да те хареса..
но може и да те харесва но пък да я е срам и да не ти го показва..
бъди мил..
джентълмен ..
забавен ..
често пускай глупави усмивки ..
и тфа е..![]()
УСПЕХ !!![]()
Влади, плашиш ме!![]()
ПС:![]()
![]()
For you![]()
I miss you...
Що бе Сабина?
Мли думички пускам тука, ти се плашиш... Да взема да пускам грубости да видим нали няма да се поотпуснеш малко?![]()
П.П. Иначе да -![]()
![]()
Dr. Gregory House
Дори не си го и помисляй.![]()
Иначе аз ш'ревнувам от оная кака.![]()
![]()
Събудих се в много лигаво настроение, пък ЛС-то ти ме накара да се замисля върху доста от нещата, и сега се чувствам много странно, та не ме слушай много.![]()
For you![]()
I miss you...
То и аз ревнувам от Краси, ама си трая нали се сещаш
Иначе - забрави го тогава ЛС-то засега. Остани си с лигавото настроение, забавлявайте се с приятели и приятелки. Довечера му хвърли един поглед на това дяволско нещо(ЛС-то) и тогава отговори. Наслади се на деня си и готиното настроение в което си се събудила
*гуш*![]()
Dr. Gregory House