- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Това е началото на моята книга....моите мисли!
Много хора казват истината и са прави!Истината за едни може да е лъжа за други,но понякога истината е по-гадна и от 10000 лъжи.Когато се случи така,че някой значим за теб човек ти каже истина която ти се ще да не чуваш,има два варянта.Първия е да избягаш и да не повярваш в думите му,а вторя,по-трудния,е да се вслушаш в тях и да проумееш значението им въпреки ,че те боли или ,че ще наранят някой друг.В такива случаи времето изстича бързо и решението е отново е правилно – за едни и грешно – за други!
Ако истината ви нарани толкова,че да не можете да я споделите?
Ако сте изгубили всички сили и надежди?
Ако този човек ви каже истината, която доказва,че никога не е бил искрен с вас?
Ако човека с който сте споделили най-значимите си мисли и моменти,ви докаже ,че всичко е лъжа?
Ако не можете да живеете без него,но с него би било поредната заблуда?
Тогава можете да прочетете последната страница и се надявам там да са записани отговорите на тези въпроси то личния ми опит,но ако не са...
Има нещо което знам със сигурност ,че следва след този вид истина – БОЛКА!
Болката може да ви се разскрие под много форми като:
Нож пробиваш те в сърцето.Ритник в корема или сякаш тялото ти се разпада на милион парчета...Това са болките които изпитала от последната истина остановена,след лъжи и заблуда!
Ако ви харесва ще публикувам още от това което пиша!
Ако искате да научите мовече за мен влесте в блога ми - http://blackbirdsecrets.webs.com/
People always leave...