.
Затворена тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Тема: pyrvi pyt

pyrvi pyt

zdraveite. znam che ima mn takiva temi no az sam na 14 i cqlata mi kompaniq (koito syshto sa na syshtata vyzrast) sa pravili sex.no uvi az sam devstven i ne zashtot imam nqkav problem a zashtot naistina iskam da e s nqkoe po spoecialno momiche.molq bez komentari ot roda mn e rano zashtoto dori i vie znaete che e normalno.ta prosto da mi kajete moje bi nqkoi savet.naprimer trq li da si ogolq glavichkata na huq predi da go vkaram ili nt takova.ta ako mojete pishete

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Писането на кирилица е задължително.

Моля препиши си темата с подобаващия шрифт, описателно заглавие и се запознай с правилата на форума.

Re: pyrvi pyt

Цитирай Първоначално написано от MartoKokyla
    zdraveite. znam che ima mn takiva temi no az sam na 14 i cqlata mi kompaniq (koito syshto sa na syshtata vyzrast) sa pravili sex.no uvi az sam devstven i ne zashtot imam nqkav problem a zashtot naistina iskam da e s nqkoe po spoecialno momiche.molq bez komentari ot roda mn e rano zashtoto dori i vie znaete che e normalno.ta prosto da mi kajete moje bi nqkoi savet.naprimer trq li da si ogolq glavichkata na huq predi da go vkaram ili nt takova.ta ako mojete pishete
    Не е нормално ..или верно тва е модерно сега.Първо се образовай малко на тема секс ,порасни и им го вкарвай

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си