- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към жените
Искам да ви попитам аджеба вие кфи момчета харесвате честно кажете мн съм любопитен смисъл добри момчета който ще ви уважават обичат и ценят или както им викат "лоши момчета" който ще пушат пият и бият ще бъдат такива надъхани с огромно самочувствие аз съм от първия вид и да си кажа хич нямам успех та интересно ми беше вие жените сериозно кфи мъже ви кефят вас
А не беше ли по - лесно да потърсиш в търсачката дали случайно няма милион такива теми?!? ..
Абе казвайте тука може да имате вече някфи ъпдейти в мозъкамайтапя се може да сте размислили видях я тази тема не ме мислете за кретен който не знае как да ползва търсачките
На такъв изглеждаш...Първоначално написано от kavalaaz
![]()
++++Първоначално написано от ReachlessGirl
Е като си я видял защо пускаш същата тема?
Кретенска история
А и с тая шморци - нагласа успех сред момичетата няма и да имаш.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
току що отговорих на такъв въпрос... научи се да пишеш
Ти не си нито от първите,нито от вторите. Ти си комплексирано човече,без успех с момичетата. Може би се престараваш да бъдеш такъв като първия вид и в стремежа си изглеждаш смешен. Ясни са ми такива като теб :>Първоначално написано от kavalaaz
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
По принцип зависи от момичето .. Има такива, които си падат по лошите момчета [повечето ;д]Но има и такива, които си падат по по - милите,чувствителни и романтични момчета .. Просто трябва да бъдеш малко по - нахакан и да правиш първата стъпка ..![]()
Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
----------------------------------------------
http://www.facebook.com/Zwezdiichka)
аз лично харесвам момчета които не се срамуват да направят първата крачка, които не са стеснителни и като останете на съме да си глътне езика, а да е по отпуснат да те разсмива ,може да не е най-красивия но да има излъчване и чар.![]()
![]()
Високи... Умни, възпитани,приказливи, с чувство за хумор, да се държат добре с мен, да се съобразяват с мен...
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.