- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да спрем ли?
благодаря за отговорите
Защо да спирате, щом ви харесва? Според мен това си е секс както и да го гледаш, но твоя си работа. Нищо лошо не правите.
Хаха,че вие нищо лошо не правите бе! Какъв е проблема?! Я бързо намачквайте чаршафите,че ше ви бия ей!![]()
Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!
Ама ти монахиня ли си или ???На 17 си,ОК не правете секс,ама какво лошо има в това което правите сега
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Няма причина да се срамуваш от това, което ти доставя удоволствие или пък да изпитваш угризения, когато усетиш истинското наслаждение.Не правите нищо лошо според мен, заедно сте от 2 години почти и наистина... относно секса няма да се бъркам-вие си знаете поради какви съображениея не сте го направили до този момент, но за пипне и прочие... не знам, странно е...
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Омг.. аз разбирам да си някоя 12 годишна загорелница ,ма.. ти си на почти 17 ...
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
е,как ще е секс ,не ме разсмивай сяПървоначално написано от WaterLilly
![]()
пипане е само.С ръката си не ме е пипал по влагалището ,а само горе по клитора ...![]()
И защо да спирате ?
Вие не правите нищо лошо..Щом и двамата изпитвате някакво удоволствие
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥