.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Помогнете!! :(

Здравейте хора!Искам да споделя един мой голям проблем..от малка имам суха кожа много суха кожа и на ръцете ми е малкоо набръчкана..все едно съм работила 10 години подред.. исках да ви питам какво да ползвам не искам такава кожа некомфортно ми е..и на краката е многоо грапава..идва лято..а мен ме е срам да си убувам къси панталонки и т.н..
    а другото е..че сега на лицето ми излязоха някакви бели петна около очите а сега и на дясната ръка две малки..

:)

spokoooino i az bqh taka s izklu4enie na belite petna de . no ima re6enie za suhata koja . ima 1 balsam4e na bettina barty,vzemi si vaniliq tq e za suha koja 15oml. stryva okolo 8lv. aide yspeh

[/b]благодаря..дано да има успех

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Отиди в магазин за козметика, попитай продавачката да ти препоръча подходящ крем за суха кожа или нещо друго. И се мажи с него, след време ще усетиш резултат.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    Отиди в магазин за козметика, попитай продавачката да ти препоръча подходящ крем за суха кожа или нещо друго. И се мажи с него, след време ще усетиш резултат.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    +
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

съгласна съм, а за белите петна около очите ти предлагам да не ги мажеш с нищо преди да се консултираш с лекар...аз имах на гърба и ми предписаха специален крем....и за моя радост изчезнаха

да ходех на лекар вече..изписа ми едно кремче за суха кожа ии ми каза да пия мин.вода горна баня..била хубава за кожата по един литър и половина поне всеки ден..и за белите петна също ми изписа и каза,че се били появявали от стрес и такива..

Град
    vidin
    Хораааа имам лош дъх а искам да си хвана гаже на 12 съм и съм момиче а нямам до са нито 1 помошт как да се справия с лошия дъх [-o< [-o<

Цитирай Първоначално написано от petyvd
    Хораааа имам лош дъх а искам да си хвана гаже на 12 съм и съм момиче а нямам до са нито 1 помошт как да се справия с лошия дъх [-o< [-o<
    има само 1 решение пич мий си зъбите сяка сутрин и вечер и на обят ако мижеш с паста за опр на дъх и имай търпение нестава веднага

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    Колко такива теми ще пуснеш вее ?!

КЛЮЧ !

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=335760
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си