.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Работа

Работа

Така знам че има друга тема но ..
    Аз живея в Пловдив, на 12 (почти на 13) както и да е. Майка ми може да ме взима на работата но не искарвам много, смисъл понякога отивам такаа саамо да и помагам а пък и там не е интересно !!!!! Искам някаква работа например в мола като помощник-продавачка или нещо такова!! ДА, знам че съм малка но се нуждая, Неискам през цялото лято да седя пред компютъра... Малка съм за работа но просто имам желание!!! Моля не ме обиждайте от сорта : много си маллка .. и такива дрън дрън !!
    Ако някои може да ме упъти нека ми помогне

Голям фен Аватара на dimi93

Re: Работа

Цитирай Първоначално написано от kakichkataood
    Така знам че има друга тема но ..
    Аз живея в Пловдив, на 12 (почти на 13) както и да е. Майка ми може да ме взима на работата но не искарвам много, смисъл понякога отивам такаа саамо да и помагам а пък и там не е интересно !!!!! Искам някаква работа например в мола като помощник-продавачка или нещо такова!! ДА, знам че съм малка но се нуждая, Неискам през цялото лято да седя пред компютъра... Малка съм за работа но просто имам желание!!! Моля не ме обиждайте от сорта : много си маллка .. и такива дрън дрън !!
    Ако някои може да ме упъти нека ми помогне

Момиче незаконно е под 16 години да се работи! Аз съм почти на 17 от Варна и не мога да си намеря работа, камоли ти... сори, изчакай да пораснеш и да завършиш и тогава. Сега можеш да работиш само при някои ваши приятели, но не и на работа в Мола (освен, ако магазина не е на ваши познати)...
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Знам че съм малка но искам просто да се занимавам и не съм казала че искам в мола просто давам пример

Цитирай Първоначално написано от kakichkataood
    Знам че съм малка но искам просто да се занимавам и не съм казала че искам в мола просто давам пример
    ддз... защо не пробваш с надомна работа? Имаше едни сайтове, дето като ги цъкаш и чакаш там 1 минута сабираш пари. Проучи го. В крайна сметка пробвай и с jobs.bg
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

детегледа4ка... примерно
    в математиката 1+1=2
    в живота 1+1=1
    в живота 1 мъж + 1 жена = 1 дете

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    В МОЛ`а едва ли ще си намериш работа..Най-добре е да си намериш нещо друго..

Например:раздаване на брошури,плакати и тем подобни..Виждала съм също и деца да продават сладолед край морето..Една приятелка правеше и продаваше гривни..

Но доколкото знам,за да можеш да рабоиш на тези години - трябва подпис от родителя..

dimi93 мисля,че в Макдоналдс "приемаха" работници с навършени 17 години..Може да опиташ и там
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    В МОЛ`а едва ли ще си намериш работа..Най-добре е да си намериш нещо друго..

Например:раздаване на брошури,плакати и тем подобни..Виждала съм също и деца да продават сладолед край морето..Една приятелка правеше и продаваше гривни..

Но доколкото знам,за да можеш да рабоиш на тези години - трябва подпис от родителя..

dimi93 мисля,че в Макдоналдс "приемаха" работници с навършени 17 години..Може да опиташ и там
    Хей! Благодаря ти много за идеята

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    dimi93 - за нищо..Дано те приемат
    УСПЕХ !!!
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Предлагам работа като рекламен консултант, която може да се работи когато ви е удобно по 1-2 часа на ден - свързана е със срещи с различни хора и представяне на каталози с продукти. Възнаграждението е от 80-100000 лв. Зависи от Вас! Ако се интересувате пишете на : saved_@abv.bg

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    ^ Ей,педераст,да ти изсъхнат макарите с рекламните ти помии.

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Цитирай Първоначално написано от saved_ Виж мнението
    Предлагам работа като рекламен консултант, която може да се работи когато ви е удобно по 1-2 часа на ден - свързана е със срещи с различни хора и представяне на каталози с продукти. Възнаграждението е от 80-100000 лв. Зависи от Вас! Ако се интересувате пишете на : saved_@abv.bg
    Аз мога да съчиня по добра фалшива обява..
    Последно редактирано от amaz1nG : 04-03-2012 на 19:20

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    Цитирай Първоначално написано от amaz1nG Виж мнението
    Аз мога да съчина по добра фалшива обява..
    сигурен ли си?
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Цитирай Първоначално написано от thegreenzombie Виж мнението
    сигурен ли си?
    Еееее аре ся ще го преживеем .

Първо жена съм, не мъж. Второ предложението е напълно реално и доходите са напълно възможни, но явно за такива като Вас е по-лесно да седят и плюят отстрани вместо да си седнта на д... и да започнат нещо ново и полезно !

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    А може би на тези като нас им е по-лесно да си търсят работа, а не да обикалят по форумите и да си пускат рекламните простотийки...

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Повече от фен Аватара на raror
    Град
    Разлог
    Не сме 1912. Детския труд вече е забранен и то със закон, но може да разкарваш кучета.

Не обикалям само форумите, пускам обявата и в големи сайтове като jobs.bg и rabota.bg .

Търсите ли още лица за рекламни консултанти?

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Абе ние по на 19-20 години не можем да си намерим работа,пък какво остава за вас 12 годишните.Залягай над книгите и другото не го мисли.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си