- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анонимна анкета: Изпитвате ли сексуално привличане към...
Даии не е от тая "мода" просто ме привличат момичетата
![]()
Първоначално написано от Metal
не!![]()
чувствам се кух като празна кофичка от кисело мляко.. шанс
ДА! Перверзията ми е далече от границата на нормалното .. xD
-момиче съм.
•Don't be a little bitch with your chit chat• ...
•Just show me where your dicks at• ...
Би съмПървоначално написано от bobito_th
Първоначално написано от Inn0cenCe
поне гледате едно и същоо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
+ Разбира се. Има много красиви момчета дори и ако не бях би, пак щях да ги заглеждам, просто има красиви и хубави хора.Първоначално написано от m0o
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Само една черна нинджа може да убие друга черна нинджаПървоначално написано от bubule4ka95
![]()
ПП:-не.
Аз съм гласувала, но явно съм забравила да напиша отговора и тук![]()
Та по темата: НЕ !
Никога не ми се е случвало да загледам друго момиче или въобще да изпитам някакви чувства към нея. Било то дори слаб интерес. Мисълта да съм с друго момиче в леглото ми се струва противна дори.
Аз твърдо залагам на противоположния пол за тези неща.
И спря да се върти за миг земята..
Хм и аз съм се заглеждала по момичета но не съм изпитвала влечение към тях просот от любопитсво ака ми хареса нещо по нея пр.някоя блузка,цаиски ил нш такова.Но самата мисъл да го направя с някои от моя пол просто ми е гадно и гнусно наи вече.
Ами не . Мъжката част са ми по-интересни![]()
Живей един път , но както трябва
Слънцето няма цяла вечност да те радва (:
НЕ !
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Еми аз нз как да отговоря на тази анкета!Определено хар бои,но ми се е случвало да имам силни чуствам и към гърлс
признавам си доста често ми се е случвало да се изчервя като видя моита фр
![]()
Даааааааа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Твърдо НЕ !!!!
Една трета са отговили да и две трети не си признават![]()
НИКАКЪВ шанс... Не съм гей... Но от друга страна - блазе им на момичетата - лесбийките много ме радватАко не друго поне са секси
![]()
Ами да, добре бе като мине някоя котина мацка покрай мен на улицата не мога да не се обърна да я огледам, мисля че всяко едно момиче го е правило. Какво му е страното на това?
не
Аз съм бисексуална.Вярно е ,че в едно момиче не мога да се влюбя толкова силно колкото в едно момче,но определено и моя си пол ме привлича също.Никой не може да отрече,че красивите жени са повече от хубавите мъже.Освен това една жена има много повече неща,с които да те привлече.И да не забравяме и факта,че нито един мъж не може да докосва толкова нежно както жената и колкото и опитен да е в това отношение ние най-добре си знаем къде точно да барнем![]()
И само да кажа на тези,които са твърдо против тези неща-преди години аз също бях против ,но само до момента,в който пробвах с момиче и тогава просто ми се промениха възгледите...
П.П. държа да отбележа своето неодобрение към момичетата ,които използват това като средство за привличане на мъжко внимание-това говори зле за тях щом са опрели до това ....
Умея да оценям красотата на предтставители и от двата пола, но НЕ. Когато въвя по улицата се заглеждам само по момичета. Случва се и да се обърна след някоя.
Е, ако някое момче има яка татуировка, може и нея да огледам, ама това е само защото проявявам интерес към татуси и искам и аз да си направя, но ми е рано ощеСъщо така ако на плажа има някой мускулест и оформен, го оглеждам, за да се надъхвам за работата във фитнеса по-късно
![]()
Аз винаги заглеждам само и единствено момчета. Ако се загледам в момиче, то ще е заради дреха/чанта/обувки.![]()
И аз такаПървоначално написано от Converse333
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!