- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анонимна анкета: Изпитвате ли сексуално привличане към...
досега не съм... предполагам не съм срещнал перфектния![]()
GTA Stunting
Абсолютно съм съгласнаПървоначално написано от bossychick
![]()
![]()
Когато искаш нещо, което не си имал, трябва да направиш нещо, което никога не си правил!
Не че изпитвам непродолимо сексуално желание към жени, но може и някой ден бих легнала с момиче.. ей, така от чисто любопитство : )![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
Да
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
![]()
НЕ иникога не бих
Аз не бих![]()
Радвам се че има разкрепостени момичета, които са навити на момичета, представям си да имам приятелка която да има любовница някоя яка кака че ги късам и 2те![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Писането на КИРИЛИЦА е задължително.
амк933
Ако намериш още едно момиче съм навитПървоначално написано от c0ci
![]()
По тема мн ясно че НЕ , не съм гей само мисълта за нещо такова ме отвръщава![]()
Колкото до заглеждането, не мисля че това е гейско![]()
Примерно като видя някой с яка фланелка, цайси обувки ги гледам, или пък да е яко нацепен...
случвало ми се е като видя некф голям пич, ама не от онея розови фешънчета, да го гледам с възхищение и да си викам: "е тоз сигурно само като им намигне на мацките са готови да му сех върлят в леглото"![]()
ама са 1 на 1000 такива индивиди :P
Не,не са се свършили жените![]()
дам... просто съм всестранно развита личност с огромно любопитство .. и не виждам нищо ненормално (като се има предвид в какво време живеем) да се натискам с момиче .. и съм го правила (просто бас) и ми хареса но го крия .. и ако ми се отвори възможност пак ще го направя .. просто едно момиче знае много по - добре какво иска друго момиче
![]()
![]()
, но все още се оглеждам за принца на цял кон
![]()
Айде 3-ката ти е готова само казвай кога.Първоначално написано от c0ci
![]()
![]()
:P
А сега по темата: Разбира се ......... че НЕ![]()
.
А?Първоначално написано от sweetpunk
За какво по точно гледаш че не разбрах, за принц или за конски... буй?
Първоначално написано от bubule4ka95
напълно ПОДКРЕПЯМ
по темата: ДА , аз съм би..
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
+1Първоначално написано от mimsssssss
![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
God Damn It ... НЕ - Даже не съм си го и помислял...
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
Пф, в ник'ъв случай... Даже писах удея в темата за гейовете. Гадно е ;]Първоначално написано от BabyDesi
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
xAHX Да бе... скоро даже четох так'ъв виц ама айде да не оспамваме ;dПървоначално написано от BabyDesi
единствения човек към кайто имам влечение и е от същия пол съм азз и никога никой друг
teeeen !!
Ами случвало ми се е да изпитам.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5